Party Preparations & een Give-Away

1 juli wordt Axelle alweer 3 jaar. Tijd vliegt als in ongelooflijk, super-snel. Nu ze het laatste half jaar naar school ging, is het alleen nog maar sneller gegaan. Wat een verandering in haar taal, haar maniertjes en haar spel. Zalig vind ik dat en anderzijds heb ik soms echt goesting om de tijd stop te zetten. Schermafbeelding 2016-06-11 om 09.48.38Het laatste jaar was niet bepaald evident. De neen-fase toen ze de 2 passeerde was niet van de poes. Peuterpubertijd? Ik kan er u echt alles over vertellen. ’t Is echt een fase. Helaas wordt die fase wel opgevolgd door een andere, en zo gaat het allicht het hele leven lang door zeker? *schaterlach*

Nu ze bijna jarig is, wordt het stilaan tijd om haar feest voor te bereiden. ’t Is hier echt een traditie aan het worden. Eentje waarvan ik helemaal blij word, want ja ik vind feestjes organiseren zalig en de herinneringen die je op die dag maakt zijn onvergetelijk! Lucky me dat net in de voorbereiding van haar verjaardag Tadaaz mij contacteerde om hun site en producten uit te proberen. Vré lang moest ik niet twijfelen over hun vraag want ik zag kei rap tientallen uitnodigingen die wel konden passen in het feest-thema. Mijn uiteindelijke keuze werd alvast gesmaakt… Tadaaz Kaartjes Uitnodigingen FeestjesOver dat feestthema kan ik trouwens alleen maar zeggen dat ik op Pinterest naastig aan het pinnen ben en ondertussen de nodige items probeer te verzamelen om er een Pinterest-proof-feestje van te maken. Zwart, wit en goud… I just love it. Nu enkel nog beslissen als ik ga voor zelfgemaakte taarten of voor zelfgekochte. *schaterlach*

En er is trouwens goed nieuws. Van Tadaaz mag ik 2 waardebonnen met een shoptegoed van €20 weggeven. Wat je daarvoor moet doen is simpelweg even laten weten voor welk Tadaaz-kaartje jij zou gaan. Extra leuk is als je laat weten welk feestje op de agenda staat. Niet da ik nieuwsgierig ben hoor, haha. Deelnemen kan tot 18 juni 2016.

Maar er is meer want sowieso valt iedereen een beetje in de prijzen. Shop je voor minstens €25 bij Tadaaz, dan krijg je 10% korting op je bestelling met de code: LIL10BL. 

En nu terug naar de orde van de dag: party-planning… 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

22 reacties

 1. Goedemorgen,
  Wat gaat de tijd snel! Mijn dochter wordt deze zomer 9 jaar! Wij zouden in het thema cinema willen gaan, inkomticket als uitnodiging,homecinema maken, popcorn, frisdrank,…
  Veel plezier op jullie feestje! ???
  Groetjes Joke

 2. De tijd gaat inderdaad snel!
  Ik probeerde gisteren toevallig ook de website van tadaaz uit gezien we in de grote vakantie voor wat verdere familie en vrienden een housewarming geven (nadat we al meer dan een jaar in het nieuwe huis wonen, oeps…). Ik gebruikte daarvoor de fotokaart uit het housewarmingsthema. Dus voor deze gelegenheid ben ik te laat om de bon te winnen, maar met een gezin van 6 feestjes genoeg om nog vaker uitnodigingen via hun site te maken! De eerstkomende gelegenheid na de housewarming zou de verjaardag van onze oudste dochter zijn. Zij wordt 10 in september!
  Groetjes, Hilde

 3. Wij plannen een dubbele doop (dochter van 2 en broertje zusje dat nog geboren moet worden) in september. We zouden de ecokaart met vlaggenlijn kiezen!

 4. Baby Ella wordt 1 jaar 🙂 … het kaartje met confetti of het ecokaartje met vlaggenlijn vind ik wel mooi. Hier dus ook tijd voor actie 🙂

 5. De tijd gaat veel te snel met kindjes in huis 😉
  Alvast een gelukkige verjaardag voor je prinsesje, onze jongste is 30 april 3 jaar geworden, ze zijn leuk he op deze leeftijd 🙂
  Ik waag graag mijn kans voor de give-away. We hebben nog een jarige in juli en in september, alsook een neefje dat eind september gaat geboren worden… dus die waardebon zou goed van pas komen 🙂
  Dit kaartje is echt een schatje: https://tadaaz.be/nl/feest/uitnodigingen/leuke-rechthoekige-fotokaart-met-vosje?color=muntgroen

 6. Ik verhuis in september: ik ga voor het eerst helemaal alleen wonen. Nadat mijn relatie uit ging, ging ik weer bij mijn ouders wonen, maar nu is het tijd om weer helemaal onafhankelijk te zijn. Ik zou dan graag een feestje geven en zou voor de ‘koffer met een boodschap’-kaartjes gaan. Niet alleen past dat bij de verhuis, ik ben ook nog eens een reiziger in hart en nieren 🙂

 7. oh dat hip en schattig hoedje in rood of roze voor mijn 4 wordende dochter! al van in januari vraagt ze wanneer het nu haar verjaardag is. De verjaardag in de klas is al volledig gepland in haar kleuterhoofdje, prinsessenkleedje aan en mama moet cakejes maken. Met een vlinder op hé mama want ik ben de vlinder (haar symbool 😉 ) feit is dat ze dus verjaart op 13 augustus… nu heb ik al met de juf afgesproken dat ze op 24 juni mag vieren in de klas (en wijselijk hou ik die info achter want anders slaapt ze denk ik niet meer! 😉

 8. Juli is bij ons feestmaand voor Nel!
  Ze wordt dan 4 en dat roept ze nu al fel.
  Elk jaar hebben we al fantastisch weer
  zo vieren we met waterpistool en geweer.
  Nel houdt wel van verkleden: een princes of een cape in red
  met Tadaaz zullen we een feesthoedkaartje hebben opgezet!

 9. Proficiat! Mijn 2 dochtertjes en ikzelf zijn jarig in de zomer dus dit zou zeker van pas komen. Ik vind die met de vlaggenlijn heel leuk!

 10. Mijn papa wordt deze zomer 65 en ik denk dat hij stiekem iets speciaals verwacht voor zijn 65 ste verjaardag.
  Wie weet kan ik mij uitleven in de Tadaaz webshop?!?

 11. Gelukkige verjaardag, Axelle!
  Bij ons veel zomerjarigen (mama, broer, man, schoonvader & ikzelf…) die een feestje verdienen. Bierviltjes uitnodiging vind ik heel tof!

 12. Hier zijn er ook wel enkele redenen die een kaartje kunnen gebruiken: hopelijk deze (na)zomer een housewarming (al we na alle aannemerijperikelen eindelijk kunnen verhuizen), maar ook een vrijgezellenfeest voor een topvriendin in juli en een verjaardagsfeestje voor dochterlief die in oktober elf wordt (en die ik zeker haar eigen kaartje zou laten kiezen want jonge juffers van elf hebben al een heel eigen mening *lach*)

 13. super ,he feestjes geven ,dat doen we hier ook graag !!!
  en we hebben wat te vieren ,juist de bruiloft van de jongste dochter zaterdag ll ,in juli een kleinkind dat 1 jaar wordt ,in september de geboorte van kleinkind nr 4,en ……….volgend jaar mag ik vieren dat ik 20 jaar onthaalouder ben ,reeds meer dan 85 kindjes uitgezwaaid……
  lijkt me super om ze allemaal zo een feesthoedjesuitnodiging (lijkt wel een scrabblewoord) te sturen !!
  maak er een superfeestje van ,want je hebt elke dag wel iets te vieren ,he ….

 14. Ik vier binnen enkele maanden een nieuwe voordeur (of dat ik op tram 4 mag, zoals je wil), en de uitnodiging in de vorm van een muziekcassette spreekt me wel aan, puur jeugdsentiment… 🙂

 15. Aangezien wij binnen 3 maanden verhuizen én we kunnen aankondigen dat baby nummer 3 op komst is, ben ik van plan nog een laatste brunch in ons oude huisje te organiseren voor de maten. Ik zou gaan voor de koffer met boodschap, want 1) past bij het verhuis-idee, 2) past ook wel een beetje bij een baby (koffer voor de kraamkliniek), zonder dat ze het bij het krijgen van de uitnodiging gaan doorhebben en 3) wij hebben elkaar en onze maten leren kennen op een KrisKras-reis!

 16. De party time kaart met confetti zou een perfecte uitnodiging zijn voor de verjaardag van mijn dochter die al zeven jaar wordt!

 17. 1e verjaardag van mijn zoontje komt eraan, best een speciaal gevoel;) omdat hij nog zo klein is zou ik voor de hoedjes gaan, zo heeft hij er zelf ook nog iets aan.

 18. Proficiat Axelle! En idd, na de ene uitdagende fase, volgt weer een andere…
  Wat een leuke kaartjes bij Tadaaz, ik kende de webiste nog niet.
  Ik vind de uitnodiging in de vorm van de das wel leuk, en het feesthoedje, en het cinematicket, en…
  Bij ons is de volgende jarige pas in december, maar feestjes kunnen altijd georganiseerd worden, niet?