Rocco Zonen 09

Patron Program Zonen 09: Rocco it is!

Rocco Zonen 09
Dit jaar nam ik mij voor om terug meer te naaien. Vooral omdat naaien echt mijn yoga is en er niks leuker is dan je kinderen zien schitteren in zelfgemaakte creaties. Toch is dat voornemen geen evidentie. Je kent dat wel, druk en al?!? Maar soms vallen er oplossingen uit de lucht, zoals nieuwe patronen die op de markt komen en bovendien perfect zijn voor naaisters die niet bijzonder veel tijd hebben. Eind 2017 bracht Sharon van Zonen 09 zo een patroon uit: Rocco! Ik wist dadelijk dat dit eentje is die vaak van onder mijn machine zal rollen.

Rocco Zonen 09

Dat ik dan ook nog eens komende week deel mag uitmaken van het nieuwe concept ‘Patron Program’ van Zonen 09 is helemaal top. Als blogger/instagrammer kan je vanaf nu met Zonen 09 een partnerschap aangaan, om zo de liefde voor deze patronen (en stoffen) mee te helpen verspreiden. Daar haal je als blogger/instagrammer zelf voordeel uit, maar bovenal mag ik jullie daarom komende week 10% korting aanbieden. Maar voor ik dat doe, toon ik jullie eerst even mijn eerste Rocco-creatie!

Rocco bestaat uit een sweater- en sweatpants-patroon en daar zag ik dadelijk mijn kansen in. Zo’n gerief zit nu éénmaal snel in elkaar, zelfs als je al eens een ‘specialleke’ doet. Toch werd Baptiste zijn eerste exemplaar genaaid in de allereenvoudigste vorm. Om zeker te zijn dat de maat goed zat en omdat mijn hoofd vooral nood had aan naaien en geen nadenken. Sommigen zullen dat zeker herkennen. 
Rocco Zonen 09

Voor de stoffen dook ik in mijn nog steeds heel erg grote voorraad en viste twee pareltjes op. Perfect voor een jongensoutfit, perfect samen te combineren, maar ook afzonderlijk helemaal draagbaar. Dat noemt een mens win-win

Rocco Zonen 09 Rocco Zonen 09 Rocco Zonen 09Rocco Zonen 09

Baptiste is een fijn manneke ook al is hij eigenlijk de beste eter in huis. Ik maakte daarom maat 92 in small-versie en die blijkt perfect te zitten. Wees maar zeker dat hij Rocco de komende weken meer dan eens zal dragen. Er ligt trouwens nog een afgewerkte versie klaar, samen met eentje voor de papa. Want ook voor mannen (en tieners) is er Rocco.

Rocco Zonen 09

Bovendien heb ik nog meer in petto de komende week, maar ik vermoed dat deze versie jullie wel al kon overtuigen. Hop dus snel naar de shop van Zonen 09 en koop daar Rocco met 10% korting. Daarvoor dien je enkele de code ROCCOFOREVERYONE in te geven bij de betaling en de korting wordt automatisch verrekend. De code is geldig voor alle Rocco-patronen en kan gebruikt worden vanaf vandaag tot en met 31 januari 2018. Waar wacht je dus nog op?

Patron Program Zonen 09

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Comments

  1. Gewoon naaien, niet nadenken… Ik weet perfect wat je bedoelt en dat is net waar ik ook nood aan heb! Ik ga het patroontje zeker ook aanschaffen!