Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Pin it & make it #1 #tasje & uitslag give-away #3

10 januari 2016

Pin it & make it #1 #tasje & uitslag give-away #3

10 januari 2016
Ik was een beetje verbaasd, verbaasd over de enorm grote reactie op mijn uitdaging: ‘Pin it & make it‘. Het idee is simpel: leg jezelf een doel op om op vaste frequentie iets van je pinborden effectief te maken. Ikzelf koos voor het doel 1 per week.
Vrijdag wou ik daar al over schrijven, inclusief het bekend maken van de laatste winnaar van give-away #3. Echter, de tijd ontbrak me, leukere dingen op het programma.
Door de vele reacties wordt de druk om mijn voornemen, eentje per week, groter. Bijgevolg vond ik het deze week moeilijk. Moeilijk om te beslissen wat ik nu ging doen. Kiezen uit 6315 pins is niet niks. Uiteindelijk koos ik voor een tutorial van een tasje.

Ik had beter moeten weten want tasjes en ik, dat gaat niet goed samen. Het resultaat is eigenlijk niet bloggenswaardig, maar tjah anders ga ik al de mist in met mijn uitdaging voordat week 1 is afgerond. Bovendien zijn de foto’s niet top, eerder crap… πŸ˜‰ Maar allΓ© ik vond dat ik moest tonen dat ik wel iets deed!

Alles wat fout kon gaan, ging fout. Tornen deed ik als een gek. Ik zeg het u als een gek ook al is het een miniproject. En het opnaaien van die knopen, ah tjah, wat kan ik meer zeggen dan dat ik het haat, knopen aannaaien?
Β Maar mijn dochter die klaagt daar allemaal niet over. Die verzamelt schatten in dit kleine tasje. En als zij content is, ik ook… πŸ˜‰
Rest me nog de winnaar van de give-away bekend te maken: Mix it & make it jij gaat met de stofjes lopen. Mail je me even? πŸ™‚
Wat een leuk bedachte uitdaging :)!! Voor mij iets te ambitieus haha, ik probeer gewoon even 1 maand geen stof te kopen en hoop dat dat al lukt ;).
Oh ja, hebben jullie zin om mee te doen met mijn uitdaging? Dat kan en geheel op eigen tempo. Kies je eigen doelstelling omtrent pinterest en laat het mij gewoon weten. Doe gewoon dat waar jij je goed bij voelt. Heb je een blog dan is het fijn dat je het logo van de uitdaging erop plaats, eventueel met een linkje naar de info omtrent de uitdaging. En wil je graag meepinnen op het bord, laat het dan ook even weten.

23 Comments

 • El Probeert 10 januari 2016 at 07:41

  Wat een snoezig tasje. Toch een geslaagde Pin it & Make it in mijn ogen. πŸ™‚

  Het Pin it & Make it – bord werkt verslavend. Pinnen is leuk, maar de uitleg van de makers/testers erbij is super. Er worden vragen beantwoordt en leuke commentaren gepost. Echt een Topidee!

  • Liesellove 10 januari 2016 at 07:42

   Herkenbaar, ik vind dan ook dat als ik van dat bord een pin maak, dat ook mag πŸ˜‰

  • El Probeert 10 januari 2016 at 08:33

   Absoluut!!! Dat ben ik ook van plan. πŸ˜‰

 • CreativEls 10 januari 2016 at 08:13

  Leuk ! Ik wil graag meedoen, dit gaf ik al eerder aan in jouw aankondiging van de Pin it & make it. Vandaag wil ik erover bloggen over mijn eerste week. Wil je mij toevoegen aan het Pinterest bord ? Mijn naam is Els Deveuster. Dankjewel.

 • Barbara 10 januari 2016 at 08:21

  Ik vind dat toch echt een supertof tasje, ik zou zelfs durven zeggen: ik pin het! Begin volgende week ga ik het ook installeren op de blog en zo, vandaag deadline voor het feestje van de jongste, en daar ben ik meer dan druk mee bezig geweest vorige week… Ik denk zelfs dat ik daarmee al zeker 1 pin heb gebruikt πŸ™‚

 • Ann - Lieveke en zus 10 januari 2016 at 08:37

  Leuk tasje! Zal ze wel blij mee zijn!

  Hier kan je mijn eerste bijdrage vinden. Mag gerust op het Pinterestbord.
  http://lieveke-en-zus.blogspot.be/2016/01/liesellove.html

 • Twee emmerkes water 10 januari 2016 at 08:46

  hihi dat sauszakje πŸ™‚

  • Liesellove 11 januari 2016 at 06:28

   Ze doet niet liever dan kleine brol verzamelen πŸ˜‰

 • Aurelie E. 10 januari 2016 at 09:38

  Dan ga ik toch proberen meedoen met het Pin concept πŸ™‚
  Ik ben er wel nog niet uit, maar 1 om de twee weken lijkt voor mij haalbaarder.
  Zal je logo op m'n blog plaatsen en hopelijk hou ik de uitdaging even goed vol πŸ™‚

 • Miss Pixie 10 januari 2016 at 13:24

  Ik wil ook graag meedoen maar het zal eerder iets van 1x/maand worden bij mij. Ik zou graag ook mee-pinnen op het Pinterestbord.

  • Liesellove 11 januari 2016 at 06:28

   Tof en je eigen doel bepalen is helemaal goed πŸ™‚

 • Ik maak het zelf nu 10 januari 2016 at 14:30

  Tof gemaakt!Ik doe graag mee en heb net mijn 1ste blogje erover geschreven πŸ˜‰
  http://ikmaakhetzelfnu.blogspot.be/2016/01/pin-it-make-it.html

 • Melissa 10 januari 2016 at 20:36

  Tof tasje! Ik heb geen tijd om mee te doen, maar veel plezier aan iedereen πŸ˜‰

 • De PretKat 10 januari 2016 at 21:04

  Dat ziet er mij iets moeilijk om te maken uit, maar je resultaat mag er zeker zijn! En op de valreep, doe ik graag ook nog mee. Tijd om mijn blog (weeral) nieuw leven in te blazen.

  • Liesellove 11 januari 2016 at 06:27

   Het was inderdaad moeilijker dan ik dacht πŸ˜‰

 • Sarah 11 januari 2016 at 06:51

  Oh ik wil ook graag meedoen, zo komt er misschien terug iets in huis van het naaien want als ik het niet inplan komt het er gewoon niet van. πŸ˜‰ Mijn doel is iets om de 2 weken. πŸ™‚

  • Liesel Love 11 januari 2016 at 09:06

   Top πŸ™‚

  • Sarah 13 januari 2016 at 14:44

   Oh, en ik zou ook graag willen meepinnen op het bord πŸ™‚

 • Jozefien 11 januari 2016 at 07:54

  Het ziet er tof uit, best wel pinwaardig! En knopen, daar die je toch gewoon met de machine πŸ˜‰

  • Liesel Love 11 januari 2016 at 09:07

   Sommigen gaan niet met de machine he πŸ˜‰

 • Pienkel 11 januari 2016 at 09:35

  Leuk! Ik heb in 2014 ook elke week een Pinterest project gedaan, erg leuk om eindelijk eens iets met al die ideeΓ«n te doen…

 • Mix it - Make it 11 januari 2016 at 12:10

  Oh leuk, ik zie net dat ik gewonnen heb :-D!
  Ik stuur je meteen een mailtje. Wat een grappig tasje ook, vooral die bΓ©arnaise erbij haha

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×