Selfmade

Pin it & make it #3 #Strandtas met Emma & Mona

We zitten op koers: week drie van het pin-project en ik slaagde erin om een derde pin effectief uit te voeren. Het gaat steeds vlotter om iets te kiezen. Dat komt vooral doordat ik nu Pinterest probeer te gebruik in functie van wat ik plan. De druk om kweetniewa te doen neemt daarmee af en dat werkt productief. Ik blog er echter nu pas over… maar ik zweer het op mijn communiezieltje, ik maakte het in week 3!

Strandtas tafelzeil Emma & MonaStrandtas tafelzeil Emma & Mona

Omdat we vakantie nemen en richting Center Parcs trekken en we geen zwemzak meer hadden, naaide ik nog eens de strandzak van Emma & Mona. Die kwam ooit eerder al eens van pas maar is tot op de draad versleten. Ik moet zeggen, mijn fotoskilss zijn er toch op vooruit gegaan als ben ik nog steeds gene krak in het maken van foto’s van tassen. 😉

Het tafelzeil is van mooie kwaliteit en zorgt dat de tas lekker stevig is van zichzelf. Maar het belangrijkste: bestand tegen water en dat is best handig als je naar een zwembad trekt. En deze zomer, dan komt hij hopelijk van pas als we eindelijk tijd hebben om met onze kids richting strand en zee te trekken!8 Comments

 • Reply
  Naaistaart
  27 januari 2016 at 20:54

  leuk idee! Moet ik hier dringend ook eens maken, onze zwemzakken zijn of versleten, ofwel ge-upgrade Delhaize zakken die dus helemaal geen zwemzakken zijn…

  • Reply
   Liesellove
   27 januari 2016 at 22:31

   Zeker doen en deze zit echt kei snel in elkaar!

 • Reply
  Mix it - Make it
  27 januari 2016 at 21:01

  Super toffe tas! Veel plezier daar in Center Parcs!

 • Reply
  Aurelie E.
  28 januari 2016 at 06:38

  Aha hier ligt ook nog stapels tafelzeil, goede pin in uitvoering!

 • Reply
  Tania Stays Positive
  28 januari 2016 at 08:07

  Een hele leuke tas!

 • Reply
  Delphine Hoorelbeke
  28 januari 2016 at 20:02

  deze wil ik ook wel eens maken. Lijkt me megahandig ook om mijn bokes mee te nemen naar het werk (en die 1000 andere dingen die ik meesleur)

 • Reply
  Lunatiek
  5 februari 2016 at 15:31

  Zo leuk!! En handig! Ik krijg nooit alles in mijn rugzakje gepropt als ik samen met mijn zoontje ga zwemmen!

 • Reply
  Lunatiek
  5 februari 2016 at 15:31

  Zo leuk!! En handig! Ik krijg nooit alles in mijn rugzakje gepropt als ik samen met mijn zoontje ga zwemmen!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.