Op de valreep werkte ik nummertje 4 af. Door de week vakantie vergat ik even mijn Pinterest-uitdaging. Gelukkig zorgt mijn pin-bord ‘Food’ voor heerlijke receptjes die in een mum van tijd zijn uitgevoerd. Om onze vakantie een beetje gezond af te ronden maakte ik vandaag havermoutpannenkoeken. Ik slaagde er echter niet in om een smakelijke foto te maken. Te donker en mijn pannenkoekjes waren nu niet bepaald mooi rond… *schaterlach*
De blog ‘Simpel en Lekker’ liegt echter niet: het gerecht is poepsimpel en heel snel klaar.  Deels werden ze al opgesmikkeld. De rest dient als ontbijt voor morgenvroeg. Al moet ik mijn dochter nog overtuigen van deze gezonde versie van pannenkoeken.
Slagen jullie daar in om jullie kids havermout te laten eten? Want tot nu wordt dat hier steevast geweigerd, net zoals veel andere gezonde voeding, tenzij het tomaten zijn. Tips zijn dus meer dan welkom.

 Oh ja, omdat januari al om is en ik helemaal blij ben met alle deelnames aan mijn pin-project en ik zoveel schoons zie passeren maak ik maandelijks een overzichtje. Kwestie om jullie nog wat meer pin-inspiratie te geven… ;-)
Amécon
Miss Pixies blog
Vanillemeisje
Marie Cadie
Koekje Haakje Maakje
Nononsonsmoms
By Eva Maria
Madelief
La Vie De Victorine
Ik selecteerde 9 projecten al was kiezen moeilijk. Zoveel leuke dingen die gemaakt werden of lekkers dat verorberd werd. En elkaar inspireren, dat deden we duidelijk ook. Kijk maar naar Amécon, die zich inspireerde op By Eva Maria.
Krijg je zelf zin om mee te doen? Laat je niet tegenhouden omdat maand 1 al om is. Op elk moment kan je beslissen om er toch voor te gaan met een eigen vooropgesteld doel. Dus 1 project per week hoeft niet persé… Geen druk, alleen maar Pinterest-fun!
Nog even meegeven dat ik door tijdsgebrek nog niet iedereen persoonlijk een antwoordje kon sturen of, nog erger, kon toevoegen aan de Pinterest-map. Ik breng het asap in orde maar voor het geval het niet komt, trek dan nog even aan mijn oren… ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 reacties

 1. Gewoon superleuk, die pin it, make it! :D Maar mijn nummertje vier, die moet ik nog bloggen!

  Die havermoutpannekoeken, die krijg je nooit rond. Enfin, ikke toch ni! Ik deed er ook eens bananen bij geloof ik. En kaneel wil ook wel eens lukken om het zoeter en kindvriendelijker te maken.

  Dank je wel voor de vermelding van mijn popje. <3

 2. Tof dat ik er tussen sta! Wat een leuk initiatief toch! Een wekelijkse blog wijden aan mijn pins is voor mij iets teveel van het goede, maar een maandelijkse update moet haalbaar zijn ;-). Vandaag nog maak ik een overzichtje op mijn blog van mijn gemaakte pins.

 3. havermoutpannenkoekjes gaan hier vlotjes binnen, de pap daarentegen… maar sinds kort ook aan het experimenteren met havermoutreceptjes, en ik moet zeggen, hier valt het bij allen in de smaak, in de vorm van granola, koekjes en de ontbijtcake, waarover mijn eerste pin it & make it berichtje gaat :) wil je me ook toevoegen op je pinterestbord? :)
  bedankt voor het duwtje in de rug om eeeeeindelijk iets te doen met mijn duizenden pins!;)

 4. Keitof!! Het is idd echt leuk om mekaar zo te inspireren he! Havermout krijg ik ook niet bij de kids binnen helaas. Ik moet al moeite genoeg doen voor groentjes en fruit :-)

 5. Havermout lukte mij in een ‘ mug ‘ cake. Havermout rijpe banaan ei en blauwe bes en dat even in de oven -of magnetron – maar die hebben wij niet. De bekers werden zo leeg gelepeld.. Ik durfde eerst niet te zeggen dat er havermout in zat, maar ze aten vrolijk verder…