Sweater DIY sewing naaien

Pineapple love (Pin it & Make it #16), nieuws & een nieuwe give-away!

Shame on me, mijn voornemen/uitdaging omtrent Pinterest liet ik de afgelopen weken wat schieten. Pas op, ik blijf eigenlijk regelmatig dingen maken die ik pinde maar op de één of andere manier komen ze hier maar niet op de blog. En mijn maandelijks overzicht is toch niet zo maandelijks! Mezelf herpakken, moet ik dus doen!

Hopelijk kan ik het goed maken met mijn nieuwste sweater! Lekker comfy en perfect om mee naar het werk te trekken. Wederom ging ik voor een eigen opschrift. Daarom alleen al is Pinterest zalig: eindeloos veel plaatjes die te pinnen zijn om later zelf eigen materiaal mee op te fleuren! Sweater DIY sewing naaienSweater DIY sewing naaienDe ananas sneed ik uit in gouden flexfolie. Samen met haar deed ik al enige experimenten met flex en flock, waardoor zij en ik allicht binnenkort specialist zijn. *schaterlach* En als het niet zo is, tjah, dan hebben we gewoon weer dikke fun met elkaar gehad! Sowieso win-win dus.

Het is trouwens dankzij haar goeie invloed dat ik gouden paspel in de raglanmouwen naaide. Extra bling bling kan toch nooit kwaad hé? De afwerking met boordstof viel dan weer contrasterender uit dan bedoeld. Maar ik ben blij met het resultaat en heb weer een sweater bij waar ik eigenlijk in kan wonen. Sweater DIY sewing naaienSweater DIY sewing naaienDat ik trouwens in die sweater kan wonen zie je misschien wel aan de foto’s. Einde-dag-look voor het haar en tijdens het maken van de foto’s ook nog eens vergeten dat je uw fantastische ’teensletsen’ aan hebt. *gniffel* Dat laatste is trouwens extra stom gezien foto’s genomen werden in de regen. Het goed getrainde oog kan dan ook regendruppels op mijn sweater spotten. Sweater DIY sewing naaienEn dan is er nog dit:
Goesting om binnenkort ook met een hippe sweater naar het werk te trekken of zetel-dagen in stijl door te brengen? Heeft u duizend ideeën omtrent eigen ontworpen sweater-opschriften maar komen ze nooit effectief tot uitvoering? Verlang je er naar om alles van a tot z zelf te maken en dat liefst op één dag en in goed gezelschap?

Houd dan één de webshop volgende woensdag goed in de gaten want dan maken we onze eerste workshops-data bekend en twee reageer als de bliksem op onderstaand bericht, want om dit fijne nieuws te vieren (en logischerwijs ook ons 3-jarig bestaan), geven we een workshopplaats (bij ons thuis in Gent) weg! Helemaal gratis en voor niks. Hiep hiep hoera! Oh ja, zij die Liesellove volgen op Instagram en dat vermelden in hun reactie gaan twee keer in de pot. Meedoen kan tot dinsdagavond 17 mei, 20 uur! Woensdag 18 mei maken we de winnaar bekend en komt alle info omtrent onze eerste workshop(s) online. Dus zowel succes voor jullie als voor mezelf! *schaterlach*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

43 Comments

 1. Ik ben niet zo’n fan van de combinatie grijs en goud maar toch is dit een leuke sweater! En ik kocht onlangs een cameo, volgde vorige week een workshop en zit bijgevolg echt bomvol ideeën dus zo’n plaatsje zie ik wel zitten!!

 2. Zulke sweaters naai ik intussen met mijn ogen toe (mits af en toe eens piepen 😉 ), maar workshopgezelligheid, daar kan niks tegenop! Dus ja, ik volg jullie overal en wil wel mee in die pot 🙂
  Maar dit eventjes terzijde, want ik ging hier eigenlijk schrijven over deze toffe trui! Ik ben ook helemaal in sweater- en goudmodus de laatste tijd, dus ik ben fan! Ik herken in de ananas ook wat de invloed van An 😉 Wees welkom in onze pineappleclub!

 3. Veel plezier met je nieuwe “woning” ?!
  Gezellig workshoppen is altijd een me-timemoment om naar uit te kijken. Ik beland heel graag mee in de pot! (Eveneens als IG-volger.)

 4. Heel erg leuke trui!! Ik doe niet mee met de give-away, meedoen zou wat moeilijk liggen vanuit Washington, maar wilde toch even zeggen dat het er super uitziet! En ik sta hier onmetelijk hard achter met de pin it make it actie, al heb ik ook nog wel enkele dingen gemaakt zonder erover te bloggen of ze zelfs maar te herpinnen op het bord. Hopelijk vind ik daar de komende weken tijd voor 🙂 veel succes met de workshops in elk geval!!

 5. Ik volg dubbel en dik op instagram ook! En ik wil zoooo graag die workshop komen volgen! Kunnen we nog eens extra in de pot als we beloven om dan zelfgebakken koekjes mee te brengen? Pleeeeaaaase? 😉 *heimelijke omkopersblik*

 6. Leuk, die ananas is ook al eens uit mijn Cameo gerold! 😉
  En wat een tof nieuws!
  Ik wil graag dubbel in de pot, wie weet win ik volgende week op mijn verjaardag wat workshop-gezelligheid, zoals Eva het zo mooi zegt!

 7. Ooooh, ik doe graag mee! Pineapple lover sinds jaar en dag (mijn zus noemt mij niet voor niets Nas – haha!). En uiteraard ben ik één van je vele trouwe IG-volgers!

 8. Lies, zeer leuke sweater! Ik zelf ben nu aan 2 sweaters bezig voor mijn pubers met ananassweaterstof! Goede boordstof vinden is toch niet evident….

 9. Lijkt me leuk nog eens veel bijleren en iets afgewerkt als resultaat kunnen showen.
  Instagram volg liesellove: check ?

 10. Meisjesjurkjes stikken : check; een sweater heb ik nog niet gemaakt maar staat wel hoog op het prio lijstje. In eerste instantie voor één van mijn mini’s 🙂 Gent is my hometown dus easy peasy : ik doe graag mee 🙂 Op Instagram volgde ik je al :-))

 11. Zalig zo’n trui om in te wonen! 🙂 Een workshopje zie ik wel zitten, nog eens wat me-time … Ik volg je al eventjes op Instagram en al sinds het begin op Bloglovin.

 12. In mijn ultieme me-time top 10 staat workshoppen aardig bovenaan. Niets boven gezellig samen met gelijkgestemden moois vanonder de naaimachine toveren.
  En ja, ik volg hier en op instagram.