PLAY KortrijkVorige donderdag ontdekte ik samen met Vanillemeisjes het stadsfestival PLAY in Kortrijk. Ik en Vanillemeisjes, dat betekent logischerwijs ik, mijn kindjes, Tine en haar kindjes. Al lieten we de kleinste telg van het gezin beiden thuis. En dat was maar goed ook want we kozen echt de slechtste dag van de hele zomer uit. Letterlijk de volledige dag hebben we doorgebracht in de regen. Maar dat kon de pret uiteindelijk niet drukken. Gelukkig maar!

PLAY Kortrijk

PLAY is een eigenwijs stadsfestival dat het kloppende hart van Kortrijk inpalmt met hedendaagse kunstwerken. Op diverse binnen- en buitenlocaties in de stad kun je je onderdompelen in de unieke wereld van internationale beeldende kunst. Tijdens PLAY dient de stad niet enkel als canvas, maar wordt tegelijk onze relatie met ‘spelen’ beetje per beetje ontleed. Wie dus denkt dat kunst en kinderen niet samengaat, is verkeerd. PLAY is echt de ideale gezinsuitstap.

PLAY Kortrijk PLAY Kortrijk PLAY Kortrijk

Ik zei het al, het regende de hele dag, maar gelukkig zijn er echt veel binnenlocaties waarvan een deel heel erg dicht bij elkaar liggen. Zo konden wij van binnenplaats naar binnenplaats stappen. We lieten de kindjes vooral ontdekken en genoten van hun vreugde en plezier. Want plezier dat hadden ze zeker… dat getuigen de foto’s!

Beyond this point invisible forces are at play

PLAY Kortrijk PLAY Kortrijk PLAY Kortrijk PLAY Kortrijk PLAY Kortrijk PLAY Kortrijk PLAY Kortrijk PLAY Kortrijk PLAY Kortrijk PLAY Kortrijk

PLAY loopt nog t.e.m. 11 november 2018 en is gratis! De moeite dus om eens te passeren in Kortrijk. Het is zeker te doen met kleine kindjes maar opgelet je moet best veel stappen dus voor kleine stappertjes is een buggy dan toch wel aangeraden. Wij proberen alvast nog eens terug te gaan in betere weersomstandigheden zodat we ook de buitenlocaties kunnen bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 reacties