Een tijdje geleden stelde zij de vraag om een gratis patroontje te testen. Aangezien we hier best in naaimodus zijn, zei ik gretig ja. Op een vrijdagavond, tijdens de bijeenkomst van de losse steken, ging ik aan de slag.
Ik weet niet wat het precies was, maar dat ik gevloekt heb, dat kan ik u wel vertellen. Mijn hersenen wouden niet mee. Plots leek mijn engels maar niks en mijn naaiskills nog veel minder. Maar ik zette door. (Vooral omdat ik niet alleen was, thuis had dat ding al lang ergens in een hoekje gelegen.)
Tegen het einde van de avond kreeg ik eindelijk vorm in het pakje. Maar na een avond vloeken, zucht en puffen kon het noodlot niet nog meer toeslaan. Te gretig tornen en te gretig resterende draadjes wegknippen zorgde voor twee gaten in mijn stof.  Met min of meer kleine herstellingskes kon ik de gaatjes verbergen. En aangezien het ding moet dienen als playsuit geeft die inperfectie niet of dat maak ik mezelf alleszins wijs. ;-)
Genoeg geleuterd, een overdaad aan foto’s. Valt het u op dat Axelle deze keer niet vlotjes mee gewerkt heeft aan de fotoshoot?
playsuit
Gelukkig maakt haar schattigheid dat allemaal goed! ;-)
playsuit
Zoals je kan zien werkte ik af met een sluiting bovenaan. Dat is het gedeelte waar ik het minst tevreden over ben. De biais is er niet te goei verwerkt, maar wederom het is voor een playsuit dus ja…

Patroon: Playsuit – Compagnie M.
Stof: Soft Cactus bij Liesellove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

24 reacties

  1. Speelproof ;) Mooi! Ik maakte er ook eentje voor Joke, ze ging meteen op zoek naar de tweede zak… ik zag dat jij er al meteen één toevoegde. Voorzienig geweest ;)