pola bora

Polabora geeft weg…

pola boraIk vertelde het jullie gisteren al: Liesellove blaast 4 verjaardagskaarsjes uit en dat willen we niet ongezien laten voorbij gaan. Hier en daar regelde ik iets, waardoor we in de maand mei af en toe iets gaan weggeven. U leest het dus goed, i.p.v. cadeautjes te ontvangen voor onze verjaardag, delen wij er gewoon uit. Als dat niet leuk is! 

Naast het geschreven aspact van mijn bloghobby, is er ook nog zoiets als het visuele aspect. Blogberichten met schone, bijpassende foto’s, dat is gewoon leuk. Doorheen de afgelopen vier jaar evolueerden mijn fotografie-skills dan ook enorm. Laten we naar jaar 1 maar niet teveel terugkijken, haha. De andere jaren zijn sowieso beter maar het is vooral de laatste maanden dat ik mij meer en meer ben beginnen verdiepen in fotografie.

Mijn spiegelreflex leerde ik manueel hanteren. En geloof me, ik kan er bijna niks van maar toch ben ik blij met de kleine vorderingen die ik maak. Dankzij Instagram begon ik bovendien nog meer waarde te hechten aan het visuele aspect. 1 + 1 = 2, waardoor ik ondertussen hele collecties foto’s heb verzameld. Digitaal weliswaar. En hoe leuk het ook is om op mijn Instagram eens terug te scrollen, niks leuker dan een foto effectief in je handen hebben.

Daarom laat ik met regelmaat foto’s afmaken en bijna altijd laat ik ze printen bij Polabora. Ik leerde hen kennen zo’n drie jaar terug, toen ze de allereerste hippe blogmeeting sponsorden. Dat ook zij enorm evolueerden, kan je zien in hun aanbod. Ondertussen kan je foto’s in allerlei maten en vormen bij hen laten printen. Afhankelijk van het beoogde doel, liet ik al van alles bij hen printen.

Vaak gebruik ik hun foto’s om mijn feestjes te decoreren en tegelijkertijd gebruik ik ze op feestjes ook als bedanking. Ooit dienden ze zelfs als kerstversiering. Verder kom je overal in mijn huis plaatsen tegen waar ik hun foto’s ophang. Dat is tegenwoordig heel handig te doen met al die stalen rekjes etc. die je kan kopen in de winkels. En ik heb ook een speciale doos waarin alle Polabora-foto’s terecht komen. Met regelmaat der tijd, snuister ik daar eens in. Daarvan krijg ik altijd een warm gevoel.

U hoort het al, ik ben geweldig fan van Polabora! Als u nog niet overtuigd bent (al kan ik me dat moeilijk voorstellen), weet dan dat hun foto’s ook altijd vergezeld worden van mini wasknijpertjes om je foto’s op te hangen en dat ze razendsnel leveren! Wat bovendien helemaal nieuw is in hun assortiment, is de mogelijkheid om rechthoekige foto’s af te printen. En, speciaal omdat wij 4 jaar zijn, mogen wij daarvan 3 setjes weggeven.

Wat moet je daarvoor doen?

De eerste twee setjes geef ik op de blog weg. Reageer gewoon op deze blogpost en laat even weten wat jij met de foto’s zou willen doen. Zoek je daarvoor nog inspiratie? Check dan even de #polabora op Instagram. Deelnemen kan tot het einde van de week. Op moederdag maak ik de winnaars bekend!

Het derde setje geef ik deze week weg op Instagram. Vergeet dus zeker niet ons daar te volgen en ondertussen ook Polabora te volgen!

Rest me enkel Polabora te bedanken omdat zij onze verjaardag willen meevieren! Dikke merci!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

65 reacties

 1. Oh super! Op de planning staat hier nog een fotoshoot van dochterlief voor haar zomerfeest. Ik twijfel nog tusse Designmuseum of Parkbos als locatie maar misschien doe ik ze gewoon beide. De mooiste foto’s zou ik willen gebruiken om een herinnering te maken voor onze gasten.

 2. Proficiat met de verjaardag van je blog!
  Ik zou ze goed kunnen gebruiken om onze slaapkamer aan te kleden. (Nu nog een saaie kamer met witte muren en een bed)

 3. Met 4 kindjes fotomateriaal genoeg of beter gezegd fotokansen genoeg ? misschien is dit de ideale manier om er eindelijk werk van te maken om ze af te drukken. Bij deze toch een welgemeende dank je wel voor je fantastische blog.

 4. Oh zo fijn! Wij zijn dit jaar 10 jaar getrouwd en ik zou zo wel een leuke fotowall willen maken met een overzicht van onze mooiste herinneringen. Een tijdlijn maken dus 😉

 5. Met ons feestje in het vooruitzicht – 10 jaar getrouwd/20 jaar samen zou het super zijn om onze “evolutie” en vooral mijn haarkleurtransformaties over de jaren heen nog eens op papier vast te leggen. Zo krijgt de feestzaal alvast een personal touch … met het “risico” dat er heel wat gelachen gaat worden

 6. Allereerst: proficiat met je 4-jarig bestaan Liesellove, wat vliegt de tijd he?! 🙂
  Ook ik ben zot van foto’s nemen en sinds 1 april ’17 ook van bloggen (http://nellieellie.blogspot.be). Foto’s laten ontwikkelen doe ik af en toe en een album voor mijn dochter is ook in de maak. Wat ben ik blij dat je me Pola Bora nu hebt leren kennen, want foto’s met een retro-touch inspireren me wel. Wat ik met deze foto’s zou doen: de kamer van mijn kleine meid decoreren want zij houdt ervan om foto’s te bekijken, of ‘oto kijke’ zoals ze zelf zegt 🙂

 7. Zo leuk! Een dikke proficiat seg!! Jouw foto’s zijn echt wel pareltjes hoor! Ik ben fan van je standpunten. Zo’n setje wil ik natuurlijk heel graag winnen. Het staat hier al lang op de planning om een tijdlijn te maken langs onze trap naar boven. Een extra duwtje in de rug is altijd welkom, haha. 😉

 8. Foto-muur voor de nieuwe slaapkamer, fotoboek voor en van ons zoontje, foto-waslijntje in de woonkamer, … mijn lijstje ideeen is alweer te lang!

 9. Katrijn, onze dochter van 24, werkt tot begin november op Cyprus. Ze logeert daar in een appartement met nog 3 meisjes. Het eerste wat ze liet horen was: och wat zijn de muren hier kaal.
  Ik zou dus dolblij zijn mocht ik aan haar een setje kunnen schenken. Dan zou ze haar muren kunnen opfrissen met foto’s.
  Dus deze keer geen moederedaggeschenk van dochter aan moeder maar een geschenk van moeder aan dochter zodat haar muren minder kaal worden en ze weet dat we ontzettend veel aan haat denken (want hier is ons leven wat kaal zonder haar).

 10. Hip hip hoera ! Er is in onze hall nog plaats voor een schoon exemplaarke , dus k waag mijn kans

 11. Grote fan van polabora. We maakten recent zelf familiefoto’s en ik zou mijn ouders dolgraag een setje van hun kleinkinderen willen geven.
  Uiteraard ook fan van Liesellove. Uiteraard ook op instagram 🙂
  Proficiat!

 12. Oh super! Kan je ook meedoen als je uit NL komt? Zo wel; dan doe ik graag mee! Dan kunnen we de aller-aller-eerste foto’s van ons kleine meisje mooi laten printen. Wij hebben een geboortefotograaf, dus dat zullen mooie plaatjes worden!

 13. Dikke proficiat! Ooh wat zou het fijn zijn om een fotomuur te maken van ons kleine meid haar eerste maanden. Ondertussen is ons kleine meid 7,5 maanden en is ze al superveel veranderd. Zou fijn zijn om een fotocollage aan de muur te hangen van haar leven tot nu toe…..spannend!

 14. Ik zou er fijne foto’s van onze zoon van maken. Zijn oma moet het ziekenhuis in voor een stamceltransplantatie… het zijn dus enge weken, en enkele mooie foto’s zijn dan altijd een hart onder de riem.

 15. Proficiat met je blogverjaardag!
  Ik waag ook graag mijn kans.
  Ik ben net zoals jij graag met foto’s bezig en heb ze toch ook graag op papier 😉
  Helaas sta ik wat achter met afprinten dus zou ik dankzij jouw prijs er terug wat vaart achter kunnen zetten om mij er terug aan te zetten :-p

 16. Happy One!! ?? Hiep hiep hoera!
  Even mijn kans wagen voor deze leuke giveaway… . Waarom ik dit graag wil winnen, omdat ik mijn foto’s nog nooit op deze leuke manier heb laten afdrukken en het voor alles een eerste keer moet zijn ?.

 17. leuk! ik wil binnenkort enkele foto’s laten afmaken van m’n 10-weken jonge zoontje om op te hangen in ons huis en zo herinnerd te worden aan hoe klein hij ooit (nog niet zo lang geleden) was. Want geloof me, dat vergeet je zo snel, het gaat dan ook veel te rap!. proficiat trouwens niet alleen met je blogverjaardag maar ook met je flinke dochter!

 18. Proficiat!!
  Hier vieren we binnenkort geen 4 jaar, maar 3 jaar.
  De 3 heerlijke jaren dat ik mama ben, en dus ook de 3de verjaardag van mijn eerstgeborene. Mijn kleine gekke krullenbol met het meest expressieve gezichtje.
  Ik zie haar al acteren later.
  Vooral drama! 😉
  In elk geval, feestjes luister ik ook graag op met leuke foto’s. Foto’s om te laten zien hoe hard ze weer gegroeid, veranderd en geëvolueerd is.
  Mijn liefste kleine wondertje…

 19. 4 jaar blog… Proficiat! Binnen een paar maanden verhuizen we en wil ik er toch toe geraken van enkele mooie foto’s omhoog te hangen. In een kader of aan een mooie koord met wasknijpers. In ons huidige stekje nooit gelukt. Decoratie is zo niet mijn sterkste kant zullen we zeggen. Maar mooie foto’s genoeg dus dat zou toch echt wel moeten lukken… ?

 20. Leuk. Hier bijna 10 jaar getrouwd en nooit de foto’s gekregen van de fotograaf (vorig jaar was hij er nog altijd aan bezig…). Ik zou dus heel graag tien jaar na datum die foto’s opnieuw willen laten maken, gelukkig kunnen we nog in ons kleed en kostuum ?

 21. Proficiat! Ik heb hier ook nog zo’n kale muur in de living. Pinterest zal mij zeker nog wat leuke ideeën kunnen geven ?

 22. Mijn zus koos ervoor om bewust alleenstaande moeder te worden. Ik, als meetje, mocht het hele proces volgen op de eerste rij. Ze doet het ge-wel-dig!! Deze hippe foto’s zouden een superfijn eerste moederdagcadeau zijn van Flo… 😉

 23. 4 jaar Liesellove …. proficiat! Er mogen gerust nog heel wat jaren bijkomen 🙂 Love your blog!!
  Ik ben van plan om mijn Moodboard in onze woonkamer wat aan te passen + we hebben een communie binnen 2 weken + nog een verjaardagsfeestje voor een 3-jarige in het vooruitzicht. Dan is dit dus meer dan welkom 🙂

 24. Hier ook een polabora fan. Ik maakte al verschillende dingen met hun foto’s en stond daarmee al op hun Twitter. De nieuwe squares heb ik nog niet uitgeprobeerd. Dus leuk om ook hiermee eens aan de slag te gaan.

 25. Ik leer ook sinds kort met mijn reflexcamera werken en het zou leuk zijn om eens een paar foto’s af te drukken! En ik ben al 7 weken in ziekteverlof na een rugoperatie, dus een leuke verrassing is meer dan welkom!

 26. Dochterlief wordt in juni 3 en om haar verjaardagsfeest (en ineens ook ons huis) wat aan te kleden, zou een bloemlezing van foto’s uit haar 3-jarig leven zeker niet misstaan! Dus ja, ik waag graag mijn kans 🙂

  Trouwens, proficiat met je blogverjaardag!!

 27. Dikke proficiat! En wat een mooi stapeltje foto’s! ♥
  Polabora is geweldig. Ik heb al een aantal foto’s ophangen boven mijn naaimachine. Maar die zijn ondertussen al wat verouderd. Een nieuw setje zou echt de max zijn.
  Misschien kan ik ze op het muurtje hangen tussen keuken en living, als eye catcher. Duim, duim!

 28. Oh wat fijn! Toeval wil dat ik met de Plechtige Communie van de jongens net een aantal foto’s wou bestellen bij hen! Jouw blogpost overtuigde me nu helemaal…ik waag dus mijn kans om het feest van mijn #goldenboys ‘af’ te maken!

 29. Een setje om in onze mooie lichtkoker te hangen! Na een jaar verbouwen, kan het inrichten beginnen. En als je al 20 jaar samen bent en 2 kindjes hebt, is er wel zeker voor elk jaar een mooie foto te vinden.

 30. Oh zo tof!
  Ik zou wat foto’s van ons trouwfeest printen om zo onze slaapkamer wat romantischer te maken

 31. Proficiat met de verjaardag! Nu het bijna een jaar geleden is dat mijn papa overleed, wil ik graag een collage en eerbetoon aan hem maken, en dit met foto’s van hem en de kindjes. Zo is hij terug tastbaarder. De kindjes kunnen hem zo iedere dag zien.

 32. Hoera voor de vier blogjaren, op naar het dubbele!
  Op mijn frigo hangt nog steeds de allereerste Polabora-foto die ik toen op de blogmeet kreeg. En iedereen die er voorbijwandelt, vraagt steeds van waar die komt, zo mooi en origineel.
  Jammer genoeg ben ik niet zo’n goede fotograaf als jij, al heb ik meestal niet veel nodig dan een vage foto om leuke herinneringen op te halen. De mini square prints steken mijn ogen uit, die zou ik best wel smaken om hier een muurtje op te vrolijken.

 33. Hiep hiep hoera!! Van harte proficiat met je blogverjaardag.
  en wat een leuke dingen hebben ze bij Polabora. Een setje zou heel erg leuk zijn om met foto’s van de communie van onze oudste zoontje een mooie fotocollagel te maken in zijn kamer.

 34. Ik liep al met het idee in mijn hoofd om kleine magneetjes te maken van mijn kleine pluis.
  Bij deze…ik zie dat ze kleine mini prints maken. Dat zou ik heel fijn vinden 🙂

 35. Oh, hoe leuk! Dikke proficiat​ met je blogverjaardag!! Ikzelf bestelde ook al eens bij Polabora en was ook enorm tevreden van hun service! Toch waag ik heel graag ook nog een kans, om wat van onze reisfoto’s aan een (tot nu toe nog ;)) witte muur in de keuken te hangen. Want zoals je zegt, afgedrukte foto’s hebben toch echt wel z’n charmes… 🙂

 36. Wat een leuk idee. Mijn zoontje is bijna 5 weken. Nog niet zo oud dus maar wel al massa’s foto’s waar ik graag iets leuk mee zou doen.

 37. Proficiat met de verjaardag!

  Op anderhalve maand tijd verloor een goeie vriendin haar mama en stierf onze buurman. Allebei waren ze 63. Ik zou voor diegene die achterblijven graag enkele foto’s hebben die hen herinneren aan goeie gelukkige tijden want het gemis is voor de achterblijvers zwaar om te dragen.

 38. Hieperdepiep!!! Voor de blog en prachtige kleine meid. Hier ook twee kleine telgjes die uitgebreid gefotografeerd worden. Jammer genoeg blijven de foto’s echter veel te vaak enkel digitaal…

 39. Proficiat met je blog, t is een pareltje (net zoals je kindjes)!!!
  Ik doe niets liever dan foto’s laten afdrukken en de muren en hoekjes van ons huis er mee aankleden. Mijn man vindt me o zo nineties 😉 Maar toch krijg ik er niet genoeg van omdat het zo’n mooie tijdsdocumenten zijn. Daarnet even rondgeneusd op de site van Polabora en het begint al opnieuw te kriebelen op foto’s te laten afdrukken. En wie weet, wel via jouw blog. Duim, duim ….

 40. Hoera voor de blogverjaardag! Doe er nog vele jaartjes bij!
  Nu baby 2 onderweg is wordt het dringend tijd om iets met de foto’s van ons eerste patatje te doen! Ik wil een ouderwets plakboek dus de foto’s zouden perfect zijn!

 41. Oooh feestje! Ik volg al van in den beginne mee en doe dat nog altijd met veel plezier. De foto’s zou ik misschien ook eindelijk eens afmaken als ik zo’n bonneke win, want het komt er maar niet van …

 42. Ik ben zot van foto’s en wil graag onze WC vol foto’s hangen. Proficiat met je blogverjaardag! Ik lees hier ook graag mee.

 43. Ons pas gerenoveerd huis moet nog wat aangekleed worden… Ik denk dan vooral aan de hal. Daar wil ik iets leuks doen met foto’s (wat precies – daar moet ik eerst nog even over brainstormen met mezelf 😉 ) zodat we meteen een echt thuis-gevoel krijgen als we de deur openen. Euhm, maar eerst zorgen dat die foto’s echt afgedrukt worden. Want met een baby en twee kleine kleuters in huis, neem ik wel veel foto’s maar gebeurt er nadien niet veel mee…

 44. Ik zou de foto’s gebruiken voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter die binnenkort 3 jaar wordt. 🙂

 45. Oh, Leuk zeg! Onze twee oudste jongens krijgen binnenkort hun eigen kamertje omdat de kleinste kleine broer geboren is. Het zou heeeel leuk zijn om hun kamertje wat persoonlijke touches te geven. Ik waag dus mijn kans!

 46. 39weken en 1 dag zwanger superspannend dus! Ik zou ze heel graag willen gebruiken om die eerste momenten vast te leggen en een uniek geschenkje aan peter/meter/grootouders enz te geven

 47. Proficiat met je blog, altijd fijn om te lezen. Met 2 kleine kleindochtertjes heb je nooit foto’s genoeg om de kinderkamer op te fleuren. Ideetjes genoeg hoor 😉

 48. Gisteren bevallen van ons derde zoontje! We geven binnenkort een geboortefeest, foto’s zijn de perfecte decoratie!

 49. Proficiat met je 4 jaar bloggen. Hier grote fotofans, Noam (4) loopt regelmatig rond met zijn fototoestel. Leuk om de wereld door zijn ogen te zien. Er hangen hier al veel foto’s aan de muur, maar er kunnen er altijd nog wat bij ?

 50. Wij zijn dringend toe aan een update van kinderfoto’s voor in het huis! Van onze jongste telg werd, na bijna anderhalf jaar, nog altijd geen foto geprint!

 51. Proficiat met het 4- jarige jubileum! Ik doe heel graag mee, we hebben net een muur magnetisch geverfd met als bedoeling er foto’s op te hangen, maar zeker van de recente zijn er weinig afgedrukt… Zou superfijn zijn dus!

 52. Zoontje gaat binnenkort op zijn eigen kamer slapen en ik zou ze willen opleuken met nog wat foto’s, perfecte moment dus!

 53. Oh, wat een super cadeautje!
  Ik heb net voor de laatste 8 (!) jaar foto’s ingeplakt. Nu weet ik dus welke foto’s ik graag in zwart/wit af zou laten drukken om in de keuken in het wandrek te plaatsen.

 54. Dikke proficiat met je 4de blogverjaardag!! Ik denk al 5 jaar na over welke foto’s ik nu eens zou ophangen in onze leefruimte (ik kan gewoon niet kiezen, ik kán het niet…), nog steeds hangt er niet 1. misschien kunnen jij en Polabora daar eindelijk verandering in brengen ?

 55. Proficiat lieve lies!
  Foto’s komen hier altijd goed van pas…
  Zeker nu met terug een baby’tje erbij ❤