The Culture of Vanlife

Met zijn 240 pagina’s is dit vanlife-boek een absolute musthave voor één ieder die over dit thema droomt. Beschik je nu over een busje of wil je er in de toekomst voor gaan? Dit boek leert je alles over de vanlife-cultuur en geeft je inkijk in verschillende busjes. Een must have en read als het gaat over reisboeken.

Hardcover – Engelstalig – €35.99

Mythische surfplekken in de wereld

Wil jij weten waar je ter wereld moet zijn om te surfen? Dan is dit boek van Lonely Planet iets voor jou! Het boek brengt 50 surfreizen in beeld en dit van héél toegankelijke surftrips tot de gevaarlijkste golven ter wereld. Alle surfplekken hebben één ding gemeen: ze garanderen een mythisch avontuur.

Hardcover – €27,99

80 duurzame reizen

Met een eigen busje in de maak en een toenemende bezorgdheid over het klimaat, is dit boek een extra hulp om te reizen zonder het vliegtuig in te stappen. Lonely Planet presenteert je in dit boek maar liefst 80 routes door heel Europa en biedt een schat aan informatie voor mensen die duurzaam(er) willen reizen.

Hardcover – €25,98

Duurzaam Reizen

Je hoeft niet per se minder te reizen om duurzaam te zijn. Je moet wel leren “beter” reizen. Vliegschaamte is nergens voor nodig, want ook hier zullen we blijven vliegen, maar bewuster kiezen, vaker pareltjes binnen Europa ontdekken en praktische tips ontdekken die je groener doen reizen? Daar zeggen we geen neen tegen.

Hardcover – €21,99

reisboeken reisinspiratie

Homecamp

Wonen in een bus, zeecontainer of een huis gemaakt van hennep. Dit boek gaat over gewonen mensen, die op diverse avontuurlijke manieren weer in contact proberen te komen met de natuur. Verhalen om te inspireren om er vaker op uit te trekken en om te bewijzen dat terugkeren naar de natuur niet zo moeilijk is als je misschien denkt.

Hardcover – €32,99

Surf & Stay

Architectuurjournaliste Veerle Helsen (Knack Weekend) stelde haar out of office in op zes maanden, kocht een oude camper en reisde in haar eentje langs de surfkusten van Spanje en Portugal. Dit boek vertelt haar verhaal en geeft tips to surf, see, sleep & eat. Met of zonder camper. Ontdek niet alleen surfspots, maar ook authentieke strandresto’s, designhotels, architecturale parels, geheime camperplekken en de mooiste roadtrips. Ondertussen heeft ze meerdere reisboeken uitgebracht.

Hardcover – Engelstalig – €34,99
E-book-versie mogelijk

reisboeken

Hit the road

Met Hit The Road heb je een vanlife-boek in huis dat je tonnen inspiratie geeft, inkijk geeft in verschillende busjes en je ook nog eens heerlijke reisverhalen en recepten voorschotelt. Het perfecte boek om bij weg te dromen…

Hardcover – Engelstalig – €34,79

Berlin Guide for Instagrammers

Silvie Bonne, een Belgische fotografe die momenteel in Berlijn woont, creëerde na NYC Guide for Instagrammers opnieuw een pareltje. Een reisgids die je doet dromen over de mooiste plaatsjes in Berlijn en die je als perfecte leidraad kan gebruiken om je volgende Berlijn-trip te plannen. Een reisgids zoals enkel Silvie die kan maken! Reisinspiratie ten top.

Softcover – Paperback – €21,99

reisboeken

Het bucket list boek voor op reis

Elise De Rijck maakt geweldige boeken, zo ook met dit bucketlist boek voor op reis. Deze neem je mee op reis om al je zottigheden waar te maken (en bij te houden.) En vooraf triggert het je misschien wel om nu toch eindelijk eens voor een echt zot plan te gaan… Daarom mag deze in het lijstje van reisboeken niet ontbreken.

Paperback – €12,99
E-book versie mogelijk

** Deze Blogpost bevat affiliate-links. Dit betekent dat wanneer je via deze link reisboeken koopt, er een klein percentage aan Liesellove wordt doorgestort. Jijzelf merkt daar niks van maar zo kan Liesellove boeiende content blijven maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties