Het zat er al een tijdje aan te komen maar door allerlei mindset shizzle durfde ik tot nu toe nooit echt. Maar nu heb ik groot nieuws want ik ben bezig met een nieuw Liesellove-concept: reisgidsen voor kleine & grote koters. Na maanden angstig twijfelen besloot ik begin 2023 dat dit mijn jaar zou worden en zo pitchte ik mijn idee bij LikeBirds. ‘t Werd kei enthousiast onthaald en dat was de spreekwoordelijke schop die ik nodig had om in actie te schieten. Maar wat betekent die titel ‘Reisgidsen voor kleine & grote koters’ nu eigenlijk?

Reisgidsen voor kleine & grote koters

Want waarom zou je reizen moeten opgeven als je kinderen hebt? Ik laat je zien dat het ook mogelijk is om samen met je koters te reizen en tegelijkertijd te genieten van wat de bestemming te bieden heeft. De kleine koters – de kinderen – krijgen alle leuke en kindvriendelijke activiteiten voorgeschoteld, terwijl de grote koters – de volwassenen – niet worden vergeten en ook kunnen genieten van hun vakantie.

We houden dus steeds rekening met haalbare activiteiten voor kinderen maar onze reizen zijn allerminst een gemiste kans om samen als gezin nieuwe ervaringen op te doen en de bestemming beter te leren kennen. Ik hoor al te lang ‘Waarom doe jij al die reizen met jouw kinderen? Daar weten ze later toch niks meer van.’ Geloof me maar als ik zeg dat het niet of, of is maar altijd en, en. Je moet alleen met de juiste verwachting op reis vertrekken en als het even kan ook perfect weten wat je moet doen. En daar zorgen onze reisgidsen voor.

Dus die reisgidsen voor kleine & grote koters bieden ouders informatie over de leukste activiteiten en bezienswaardigheden voor kinderen, maar geven ook tips voor volwassenen. Zo kunnen ouders bijvoorbeeld informatie vinden over de beste restaurants en cafés, musea en historische locaties die ze samen met hun kinderen kunnen bezoeken. Maar ook de tofste aqua-parken en stranden nemen we graag mee in deze gidsen. Helemaal afgestemd op gezinnen met kinderen!

Op deze manier bieden reisgidsen voor kleine en grote koters een uitgebalanceerde mix van activiteiten voor het hele gezin. Zo kunnen de kinderen genieten van leuke en spannende ervaringen, terwijl de ouders ook de mogelijkheid hebben om te ontspannen en te genieten van alles wat de bestemming te bieden heeft. Dat is toch echt win, win he?!?

Wat gaat er in die reisgidsen staan?

Maar wat mogen jullie precies verwachten van mijn reisgidsen? Wel, afhankelijk van de bestemming zal ik tips geven over een reisroute die je kan volgen, aangevuld met extra tips omtrent toffe activiteiten voor groot & klein en wandelroutes en citytrip-tips. Logischerwijs zal ik vertellen over de tofste accomodaties waar jij met jouw gezin terecht kan en dat binnen verschillende prijsklasse’s, echt zoals wij reizen dus. Indien we aanbevelingen hebben in de regio voor gezinsvriendelijke restaurants en eetgelegenheden mag je er zeker van zijn dat we die ook meenemen in onze gids. Daarnaast zal ik ook algemene informatie over het land, de regio of de stad geven waar jullie naartoe gaan.

Belangrijk dit alles vertrekt vanuit ervaring. We maken geen random reisgids over een bestemming maar brengen enkel reisgidsen uit over bestemmingen die getest en goedgekeurd zijn door onszelf of ons test-team. Doorheen de jaren en de vele uren opzoekingswerk, en door het vele reizen natuurlijk, stelde ik een aantal Liesellove-criteria op waaraan elke uitstap, accommodatie, … moet voldoen. Dus enkel wat hieraan voldoet komt in de reisgidsen voor kleine & grote koters .

En het goede nieuws is dat mijn eerste reisgids er bijna aankomt! Deze zal gaan over reizen met kinderen naar Tenerife. Dus ben je van plan om met je gezin naar dit prachtige eiland te reizen, zet je dan zeker op de wachtlijst voor mijn reisgids. En het wordt nog beter! Als je je op de wachtlijst zet, krijg je een mooie korting op de aankoop van de reisgids én een leuke extra. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in en geniet binnenkort van een fantastische reis met het hele gezin.

Veel liefs,

Lies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.