Coogoo Beach PerthEén van onze allerlaatste bestemmingen in Australië was Coogoo Beach in Perth. Uiteindelijk deden we in Perth dus niet superveel: Kings Park, een middagje shoppen en natuurlijk het nabij gelegen Fremantle. Alles was echter heel ongedwongen en de tijd dat we in deze regio waren, verbleven we liever in de buurt van onze vrienden. Maar Coogoo Beach werd ons aangeraden en dus trokken we daar een dagje naartoe.

Coogoo Beach Perth Coogoo Beach Perth

Perth is een grootstad en bijna alle inwoners van West-Australië wonen hier. Maar wanneer je aan het strand bent, vergeet je compleet dat je eigenlijk in een miljoenenstad bent. Coogoo Beach is perfect om te zonnen en te wandelen. En aan het strand vind je ook een speelplein. Perfect dus voor een gezinsuitstapje.

Wij kozen ervoor niet te zonnen en onze zwemkleding niet aan te trekken. We maakten echter een stevige wandeling en genoten van de laatste momenten in West-Australië. Als ik daar nu aan terugdenk dan doet het zelfs een beetje pijn. Wat mis ik het daar zo… Onze kindjes begonnen deze week trouwens zelf terug over Australië. “Mama, wanneer gaan we terug? Het was daar leuker dan hier.”

Coogoo Beach Perth Coogoo Beach Perth Coogoo Beach Perth

Wil je trouwens echt zonnen aan Coogoo Beach? Ga dan vanaf de voormiddag naar het strand. Vanaf een uur of 14 komt er meestal een serieus windje opzetten aan de kustlijn daar en dat maakt het dan soms toch wel net iets te fris om te braden.

Coogoo Beach Perth

Oh West-Australië, wat missen we je zo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

  1. Ik wil ook! Ik wil ook! Ik wil ook! Toegegeven, Australië staat niet bovenaan mijn lijstje (ja, sorry… echt) maar once in a lifetime wil ik er zeker eens geweest zijn en met jullie mogen mee reizen op Instagram en hier op de blog was heerlijk :-)

    1. We kunnen niet allemaal hetzelfde willen maar weet je, ik dacht ook dat ik dat gewoon ooit één keer ging doen… en dat was nu dus omdat we ook graag mijn vriendin wouden bezoeken, maar toen was ik er en tjah… once in a lifetime, dat is nu wel even anders geworden ;-)