One more week…

Voor velen is de vakantie bijna voorbij.
Maar niet voor ons!!!
Na een zomer hard werken mogen we 29 augustus eindelijk ons boeltje pakken en drie weken uitrusten. U kunt zich na deze en deze post misschien voorstellen dat dit geen seconde te vroeg komt…

De eerste dag van onze congé verlaten we onmiddellijk Belgische bodem en dat richting Thaise.

De afgelopen maanden kreeg ik bij het vertellen van onze reisplannen echter telkens de vraag: “Gaan jullie met zen drietjes?”

Het antwoord is eenvoudig: “Natuurlijk.”
Of blijkbaar toch niet zo eenvoudig want op mijn antwoord krijg ik vaak een vreemde blik terug.
Eerlijk waar, het is niks voor mij om mijn vakantie thuis door te brengen, in eigen land of ergens in een all in. Niks tegen dit alles, maar het is gewoon niet ik! Voor mij is er ook geen verschil tussen vliegen met een kind van één naar Spanje of Thailand. Deze laatste is net iets verder maar dat is het dan ook.
Tweede verwondering bij mijn gespreksgenoten: “Hoe, jij hebt niks gereserveerd?”
Awel neen, het is mijn vijfde keer dat ik richting Thailand trek. Ik heb nooit eerder een boeking vooraf gedaan en ben dit ook niet van plan. Op de uitzondering na en dat zijn de eerste twee nachten in Bangkok. Een poepchique hotel om te acclimatiseren. Daarna gewone kost.
Hoe? Wat? Waar?
Dat zien we daar wel weer…

Een week voor vertrek liggen wel nog duizend projecten te wachten. We zullen dus nog een week bezige bij blijven en een gaatje vinden voor ons valies. Want inderdaad, er ligt nog niks klaar…
Maar aan de andere kant van de wereld worden de kinders ook groot, dus het komt wel goed!

Foto’s werden genomen tijdens onze vorige trip in 2011/2012. Gelieve deze foto’s niet zomaar te gebruiken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

27 reacties

 1. In de buurt van Hua Hin, kan ik je een adresje aan de hand doen. Mijn schoonouders wonen daar namelijk. Mag me altijd mailen (joke_herssens@hotmail.com).

 2. Ik denk dat dat een super ervaring is. Ook voor zo'n klein prutske. En jullie zijn zeker niet de eerst die zo een reis maakt met kleine kindjes. Geniet er vooral van!!

 3. Geniet ervan!!! Reizen met jonge kinderen valt heel goed mee en gaat hier ook nog zeker herhaald worden 🙂 . Oh ik heb trouwens zonet een dat navy geometrische stofje uit je shop ontvangen en het is prachtig !!! Maakt heel mijn dag goed zo'n leuke post 🙂

 4. Wij hadden ook niets vooraf geboekt in thailand, en dat is idd goed te doen! En als het al jouw 5de keer is, dan is het al zeker geen probleem! 🙂 Geniet van het land van de glimlach en ontspan je maar lekker!

 5. Vorig jaar vertrok ik met mijn vijfjarig dochtertje richting Burkina Faso (waar ik momenteel woon). Heel veel bedenkelijke blikken, doen je twijfelen al wil je dat zelf eigenlijk helemaal niet. Maar Oona heeft zich supersnel aangepast en is nog geen enkele dag ongelukkiger geweest dan ze in België geweest zou zijn. Veel plezier op jullie reis en doe gewoon waar jullie zich goed bij voelen!

 6. Joepie, dan komen er misschien nog vakantieverhalen als wij al lang weer aan het werk zijn….dan genieten we nog efkes mee ! goede reis en fijne vakantie

 7. fijne vakantie! wij gingen er op huwelijksreis, nu zeven jaar geleden en zou ook heeeeeeel graag eens terug gaan met onze twee meisjes. ik kijk al uit naar de foto's die je dit jaar zal trekken 🙂

 8. ik wens je héél veel plezier en fijne momenten op jullie trip met z"n drietjes,
  ik doe als het ware in mijn broek bij het lezen van al die spontane dingetjes, heb toch graag wat meer vast gelegd, hoedje af
  en ik kijk uit naar virtuele post 🙂
  zus 3

 9. Ohh nu zie ik wat jullie gaan doen, paar blogjes gemist door onze vakantie…
  Wat heerlijk zeg!!! Thailand rocks! Wij zijn er ook al verschillende keren geweest (en ook niks geboekt hoor, gaat gemakkelijk!!). Zaaalige vakanties gehad!

  Geniet er heel erg van!! Prettige reis!