Rocco Zonen 09

Rocco voor haar!

Rocco Zonen 09Voor Patron Zonen 09 wou ik al eens iets nieuws doen. Iedereen weet natuurlijk wel hoe fantastisch Rocco is voor jongens en mannen, zelfs zonder dat ik daar reclame voor maak. Maar wat met Rocco voor meisjes? Wel meisjes hebben ook sportieve truien en broeken nodig, dat is een feit. Maar je kan er eigenlijk nog zoveel meer mee, met die Rocco.

Ik knipte daarom in maat 5 jaar een kleed, een lang kleed. Een beetje wilde-westen-gewijs want het kind was niet in de buurt om haar maten op te meten. En als ik iets in mijn hoofd heb, dan kan ik niet echt lang wachten. In alle waarschijnlijkheid had ik voor de small-versie kunnen gaan, want ik moest het kleedje toch serieus vernauwen en zelfs nu is het nog steeds op het grootst.

Rocco Zonen 09 Rocco Zonen 09 Rocco Zonen 09

Ik koos voor een half-lange-mouw. ’t Is te zeggen, eigenlijk deed papa dat. Hij vond dat wel eens iets anders dan gewoon lang of gewoon kort.

Ik zie Axelle binnenkort alvast bij een ondergaande zon op één of ander strand van Australië flaneren in haar lange kleed. Geen bleek gezichtje meer die dringend nood heeft aan zonlicht, geen snottebellen meer, geen ruis op de foto’s omdat het licht weeral eens veel te slecht is. Enkel zand tussen de teentjes en de zon die over haar gezichtje speelt. I just can’t wait…

Rocco Zonen 09 Rocco Zonen 09 Rocco Zonen 09

Ook een Rocco of een afgeleide ervan maken? Ik mag als Patron van Zonen 09 nog steeds 10% korting weggeven met de code ROCCOFOREVERYONE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties