Ruffle Playsuit by Elegance and Elephants Patterns

IMG_0994 (1)IMG_1001IMG_1019Na de Mori top & dress, kon ik mij opnieuw bij de gelukkigen prijzen die mag testen voor Elegance and Elephants Patterns. Alleen al het zien van de froezels was ik verkocht. Ze zijn iets subtieler dan haar vorig patroon, dus ik vermoed dat het bij de Belgen wat meer in de smaak zal vallen.

Het testen is nog volop aan de gang! Hier en daar worden nog aanpassingen gemaakt dus allicht zie je nog een nieuwere versie hier passeren. Al heeft de playsuit voor Axelle weinig aanpassing nodig. Hij zit perfect en is ideaal voor zomerse dagen.
IMG_1066De playsuit sluit op de rug met een knoopje. Daarin zag ik mijn kans om nog wat extra bling-bling te voorzien, al doet het stofje van Aime Comme Marie dat eigenlijk al! ’t Was voor mij eigenlijk de eerste keer dat ik met hun stof aan de slag ging, maar oh wat verwerkt die heerlijk! Dat ananassen nog steeds in zijn, is mooi meegenomen. Al was de voorziene ananas voor de fotoshoot een te grote afleiding… IMG_1098De foto’s spreken voor zich, Axelle voelt zich perfect in haar nieuwste outfit. Al moesten foto’s binnen gemaakt worden want oh god, wat voor winterweer was het gisteren buiten zeg? Half in paniek vroeg ze mij dan ook om alsjeblieft niet buiten foto’s te maken… Ja, zo gaat dat hier tegenwoordig als ik Axelle iets nieuws aan trek: “Geen foto hé mama?” of “Niet buiten hé?” IMG_1048 IMG_1052Maar ik ben in love, jullie ook? 
Ruffle Playsuit Elegance and elephants patterns Liesellove

Patroon: Ruffle Playsuit by E&E patterns (binnenkort verkrijgbaar)
Stof uit eigen voorraad van Aime Comme Marie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Comments

  1. Heel leuk! Doet me er ineens aan denken dat ik hun vorige jumpsuitpatroon hier ook heb liggen en nog niet gebruikt… Zal eens in actie schieten tegen de zomer!

  2. Ik ben ook in love! Super leuk! Jammer dat playsuits die op de rug sluiten niet meer zo handig zijn met een zindelijk meisje, of komen er ook kleine maatjes dan kan ik het misschien nog maken voor de jongste:)?

    1. Ik laat haar dat enkele dragen op dagen dat ze niet naar school of crèche moet en dan is dat ok hier… zij zegt altijd wanneer ze moet en dan is er altijd nog tijd genoeg, maar als je bezig bent met zindelijkheidstraining is het misschien niet zo een goed idee 😉