• Ik beken ik ben niet de meest georganiseerde moeder die
 • Ik adem diep in en probeer de positiviteit van de
 • Er was een tijd dat ik me druk maakte om
 • Hij en ik dat is alles delen in goeie en
 • Exact n jaar geleden en toen al wist ik dat
 • Exit weekend maar wel voor het eerst sinds lang eentje
 • Mijn kleine Estelle 1 jaar oud!!! Vorig jaar was je
 • THEY ARE GOLD 50 van datgene wat me altijd

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Samenwerken?

Waarom niet?!?

Ten huize Liesellove staan we steeds open voor samenwerkingen. ’t Moet natuurlijk wel bij ons en de blog passen. Een boormachine of zaag past nog in Stefaan zijn kraag, maar voor stofzuigers en co danken wij vriendelijk. Al zullen onze kinders dat vreselijk spijtig vinden want zij vinden dat het ideale rijtuig. Sorry kids…

Door alle liefde en passie die we in onze blog steken, komen hier wel menig mensen dagelijks hun portie leesvoer halen.

Dat brands, ondernemers en/of pr-bureaus op zoek zijn naar leuke manieren van reclame voeren, kan een mens eigenlijk alleen maar toejuichen. Hoera dus voor vernieuwing en hipheid. Op creatieve manier iets tonen van jezelf, dat werkt.

Dus ja, wil u ons contacteren om hier op de één of andere manier reclame te maken? Vul dan even onderstaand formuliertje in en laat u grootse (of minder grootse) plannen aan ons weten. U krijgt altijd een antwoord van ons, maar weet dat je soms een beetje moet wachten. Groot gezin en al. En dat we enkel datgene doen wat echt bij ons past. Een neen kan je dus ook al eens krijgen.

Lieve lezers, vrees dus niet dat deze blog enkel reclame wil maken. We hebben veel te veel te vertellen. En als we iets fijn vinden, dan schrijven we daar over. Soms zelfs zonder dat een merk er iets van weet. Voor de duidelijkheid zal echter altijd in de blog vermeld staan dat het om een samenwerking gaat. Dan moet je daar niet achter zitten gissen. Iets over authenticiteit en eerlijkheid enzo!

Of mail naar info@liesellove.be!


Ondernemingsnummer 0543.886.225

– Hi daar! –

Not all who wander are lost! En al zeker niet als je dit met je gezin doet. Op Liesellove neem ik je mee in de zotte, soms grappige, maar vooral echte verhalen van een moeder van vier. Een moeder met duizend en één interesses maar vooral eentje die de wereld wil verkennen. Welkom op mijn wonder(lust)plekje! Lees meer

– Mijn boek –

Ik ga op reis en ik neem mee... de kinderen!

– Subscribe & Follow –

– Achter de schermen –

 • Hij en ik, dat is alles delen, in goeie en slechte tijden. Rots in de branding, nu meer dan ooit. ❤️ @pureleaf_be #mypureleaf #genietvolop #pureleafbio #ad
 • Ik beken, ik ben niet de meest georganiseerde moeder die er bestaat. Toch besloot ik dit schooljaar de kindjes altijd hun brooddozen mee te geven in plaats van warm te laten eten op school. Om ‘s morgens niet nog meer te moeten doen maak ik ze de avond voordien en bewaar ik ze in de koelkast. Aan kwaliteit moet de inhoud niet inboeten en dat is ‘s morgens toch een hoop stress gespaard. Dat is direct mijn tip voor alle ongeorganiseerde en chaotische zielen zoals ik. 😂 Qua inhoud varieer ik (van sandwichen, tot maaltijden uitgeprikt in figuurtjes [oke, zelden 😂] en slaatjes met ei, tomaat en kaas [en oké soms ook een boterham met choco als ik beleg vergat te kopen 😱🙈]). Maar als ik de kindjes laat kiezen mag er elke dag een sandwich @lalorrainebelgium mee, dat is echt extra feest in hun brooddoos. [En oké, ik eet de rest op. 😂] Veel bekentenissen in zo een eenvoudige brooddozen post he. 😂 Vertel me, wat zijn jullie brooddozengeheimen? 😉 #lalorrainebelgium #lalorrainelowies #feestjeinjebrooddoos #ad
 • Exit weekend maar wel voor het eerst sinds lang eentje waar ik me vooral mama en partner voelde en niet diegene met chronische leukemie. Voor het eerst woog het donker niet meer door dan de gouden randjes van dit weekend. We vierden in perfecte setting de eerste verjaardag van Estelle en werden getrakteerd op een prachtige nazomer. Af en toe was er ff wat stress van mijnen kant en dan ben ik helaas niet altijd de fijnste persoon maar in het algemeen was het een topweekend. Eentje die we spendeerden in @sprookjescamping en waar één ieder op zijn manier van genoot: de sprookjesfiguren, de animatie, de prachtige omgeving en de glaasje wijn. Beslis zelf maar wie wat het meest geweldige vond. Maar we onthouden: dagen met gouden randjes, het kan nog steeds. ❤️🌈❤️
.
Nieuwe buggy @greentomworld
 • Mijn kleine Estelle, 1 jaar oud!!! Vorig jaar was je er nog niet maar we gaan het de hele dag vieren. Mijn kers op de taart: gelukkige verjaardag! ❤️
 • Exact één jaar geleden en toen al wist ik dat 14 september haar geboortedag ging worden. Niet omdat de dokter een voorspelling maakte of omdat er al weeën waren, neen, ik wist het gewoon. Mijn gevoel vertelde me dat die nacht er iets zou veranderen. Enkele uren na deze foto voelde ik effectief een eerste wee. Dat het nog 14 uren zou duren voor ze er effectief was, hadden we toen niet ingecalculeerd. Iets met ervoor drie extreem snelle bevallingen... Maar ze was het wachten meer dan waard. Morgen vieren we Estelle haar eerste verjaardag. Ik kan het amper geloven. Trots en treurig tegelijkertijd. Een potje janken is bijgevolg niet te vermijden... Maar onze kers op de taart, dat gaan we zeker uitgebreid vieren en als kleine globetrotter doen we dat ook weer over de landsgrenzen heen. ❤️
 • Ik adem diep in en probeer de positiviteit van de laatste dagen terug te vinden. Fysiek merkte ik effectief een verandering, een verbetering. Het gevoel van complete uitputting ebt langzaam weg en enkele vervelende kwaaltjes steken niet langer de kop op. Maar gisterenmiddag voelde ik het aankomen en vandaag haalde het me weer volledig onderuit. Na een nog productieve ochtend, dwong de vermoeidheid mij opnieuw terug te schakelen. Het past niet bij me en het is zo ongelooflijk frustrerend. Dadelijk voel ik ook opnieuw hoe de angst mijn borstkas zwaar maakt. Het is geen paniek meer maar ik weet soms echt niet hoe het verder moet. Ik weet dat ik verder moet voor mijn oogappels maar het is zo verschrikkelijk moeilijk. Ik vraag me af hoe ik deze beproeving moet doorstaan en hoe het donkere randje aan mijn hart ooit weer licht wordt. Het weegt... het weegt zo enorm. 💔

Follow @liesellove.be

– Reisnieuws –

– Het archief –

×