Waarom niet?!?

Ten huize Liesellove staan we steeds open voor samenwerkingen. ’t Moet natuurlijk wel bij ons en de blog passen. Een boormachine of zaag past nog in Stefaan zijn kraag, maar voor stofzuigers en co danken wij vriendelijk. Al zullen onze kinders dat vreselijk spijtig vinden want zij vinden dat het ideale rijtuig. Sorry kids…

Door alle liefde en passie die we in onze blog steken, komen hier wel menig mensen dagelijks hun portie leesvoer halen.

Dat brands, ondernemers en/of pr-bureaus op zoek zijn naar leuke manieren van reclame voeren, kan een mens eigenlijk alleen maar toejuichen. Hoera dus voor vernieuwing en hipheid. Op creatieve manier iets tonen van jezelf, dat werkt.

Dus ja, wil u ons contacteren om hier op de één of andere manier reclame te maken? Vul dan even onderstaand formuliertje in en laat u grootse (of minder grootse) plannen aan ons weten. U krijgt altijd een antwoord van ons, maar weet dat je soms een beetje moet wachten. Groot gezin en al. En dat we enkel datgene doen wat echt bij ons past. Een neen kan je dus ook al eens krijgen.

Lieve lezers, vrees dus niet dat deze blog enkel reclame wil maken. We hebben veel te veel te vertellen. En als we iets fijn vinden, dan schrijven we daar over. Soms zelfs zonder dat een merk er iets van weet. Voor de duidelijkheid zal echter altijd in de blog vermeld staan dat het om een samenwerking gaat. Dan moet je daar niet achter zitten gissen. Iets over authenticiteit en eerlijkheid enzo!

Of mail naar info@liesellove.be!


Ondernemingsnummer 0543.886.225