the wonder yearsIk beken, misschien bekende ik al eerder, dan beken ik nogmaals. Ik heb een zwak voor mooie kleren voor mijn kinderen. Het is sterker dan mezelf. Weerstaan is vaak zo goed als onmogelijk. En hoe vaak ik mij ook voorneem om enkel nog zelf kleding te maken, als ik de nieuwe collecties zie binnenstromen in de kledingwinkels, dan bezwijk ik. Elke keer opnieuw. Er moet allicht één of ander gelukshormoon vrijkomen bij het aankopen ervan. Kan niet anders. Dat dat gelukshormoon de hoogte in ging toen aangekondigd werd dat ‘The Wonder Years’ zich zou vestigen in Gent, daar moet u niet aan twijfelen.

“The Wonder Years” is een Gentse shop, opgericht door de eigenaars van Wolf & Wolkje. Alleen al daarom was ik heel blij want met zo een namen weet je dat het goed zit. Mijn hart was echter extra blij omdat zij zich vestigden in één van de tofste straatjes van Gent: de Serpentstraat. Ik ga graag wandelen in mijn stad en passeer echt héél vaak door deze straat. Tof dus als er extra mooi’s te bekijken valt.

the wonder years the wonder years

En ja dat ik vaak door die straat passeer maakt dat ik nu makkelijker mijn favoriete merken in het echt kan bekijken. Niet dat ik geen webshop-koper ben, integendeel. Maar soms is het gewoon fijn om alles eens rustig in het echt te kunnen bekijken en voelen. Om die reden trok ik trouwens afgelopen dinsdag heel bewust richting Serpentstraat. De lancering van Bobo Choses, één van mijn favoriete kledingmerken, wou ik niet missen.

De nieuwe collectie ‘Dear World’ is wederom een schot in de roos. We zijn niet anders gewoon van dit heerlijke merk. Het draait in deze collectie allemaal om dingen die te maken hebben met de zee. En de kleurtinten die ze gebruiken zijn geweldig. Bijgevolg liet ik me afgelopen dinsdag al een beetje gaan daar in “The Wonder Years”. En zeggen dat er nog een tweede drop moet komen… *Help*, roept mijn bankrekening.

Benieuwd wat ik al kocht van deze nieuwe collectie?

Voor Baptiste liet ik mijn oog vallen op twee t-shirts met lange mouwen en één truitje. De kleuren gaan hem zo goed af gaan, dat weet ik nu al. Op zo een momenten kan ik zelfs al uitkijken naar die eerste herfst-ige dagen, haha. Omdat Bobo Choses ruimt valt, koos ik voor de 18-24 maanden.

Axelle kreeg nog niks van de collectie omdat de collectie bij “The Wonder Years” maar verkrijgbaar is tot drie jaar. Celeste kreeg echter ook al een body’tje! Tegenwoordig ben ik namelijk erg fan van: schone body aan, legging erop en stralen maar!

Dinsdag werd me ook verteld over de nieuwe collectie van Tiny Cottons, dus ja, laten we zeggen dat ik binnenkort allicht nog eens passeer daar in de Serpenstraat, haha!

Naast kleding verkopen ze er ook allerlei hip speelgoed, hebbedingetjes en schoentjes! Ben je dus in Gent vergeet dan zeker eens niet te passeren? Nu al eens piepen wat ze er allemaal verkopen? Dat kan, want ze hebben ook een webshop! En het zijn nog solden, dus waar wacht je op?

 

The Wonder Years
Serpentstraat 8 – 9000 Gent
Online: https://www.thewonderyears.be

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eén reactie