Patroontjes testen? Nope, daar zeggen we hier geen neen tegen. Na de Tulip Dress ging ik aan de slag voor Elegance & Elephants. Het is al de derde keer dat ik voor haar test en altijd gaat dat eigenlijk bijzonder vlot. Haar instructies zijn altijd bijzonder duidelijk en het te testen patroon biedt altijd veel mogelijkheden. In dit geval, de Skola Dress, krijg je echt véél want je kan zowaar 3 versies maken, aangevuld met een topje/t-shirt. Skola Dress Elegance & ElephantsSkola Dress Elegance & Elephants Skola Dress Elegance & Elephants

Véél in één: drie jurkjes en een top/t-shirt!

Eigenlijk is er zelfs nog een optie voor de jurken: de kraag weglaten, zoals ik deed. Patronen minimaliseren, het is iets dat ik vaak doe. In dit geval vond ik geen bijpassende stof in mijn kast en de fluo-pluimpjes mogen best alle aandacht naar zich toe trekken. Skola Dress Elegance & ElephantsSkola Dress Elegance & ElephantsSkola Dress Elegance & Elephants

Ik naaide een 3 jaar en die zit helemaal goed. Al is er nog ruimte voor een groeischeut dus laten we hopen dat deze volgende zomer ook nog past. En Axelle? Die vond het helemaal goed. Comfortabele, zwierende jurkjes, meer moet dat voor dat kind echt niet zijn.

Misschien viel het je gisteren al op maar sinds kort gaat het poseren voor de foto haar steeds beter af. Zwieren en lachen, dat vindt ze de max. En dankzij een goeie sportstand op mijn fototoestel krijg ik al die leutigheid schoon vastgelegd. Sportstand zegt u? Inderdaad, ik oefen aan mijn manuele fotografie-skills maar tot ik het wat beter onder de knie hebt, moeten de automatische functies mij toch nog wat helpen. Skola Dress Elegance & Elephants Skola Dress Elegance & Elephants

Wist je trouwens dat Kid’s Clothes Week opnieuw gestart is? Dus yup deze week naai ik kei hard door want ik vind dat toch een vré schone uitdaging. Gisterenavond rolde er alweer een andere parel vanonder mijn naaimachine. Benieuwd? Houd dan vandaag Instagram in de gaten.

De Skola Dress komt vanaf vandaag, weliswaar Amerikaanse tijd, te koop. Dus houd Elegance & Elephants in de gaten want het patroon is echt een toppertje voor zij die graag met tricot naaien!

Patroon: Skola Dress – Elegance & Elephants
Stof: Aime Comme Marie uit eigen voorraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties