smoothie

Mijn ontdekking van deze zomer: smoothies

smoothieErgens begin dit jaar introduceerde ik ten huize Liesellove een blender. Voor Australië werd die niet veel gebruikt maar toen we terug kwamen en het ook hier steeds beter weer werd, ging geen week voorbij of de blender deed zijn werk. Wij maken gebruik van de Philips Avance blender en kunnen daar alleen maar tevreden over zijn. Simpel in gebruik, vaatwasmachine-bestendig en doet altijd wat hij moet doen. In geen tijd bereid je er heerlijke drankjes mee, wat vooral tijdens dit weer een enorm pluspunt is.

De Philips Avance blender staat bovendien mooi te pronken op mijn aanrecht wat ervoor zorgt dat ik veel regelmatiger dan vroeger heerlijke drankjes maak. Niet alleen voor mezelf maar ook voor de kindjes. Ook al eten ze best gezond, soms hebben ze liever een koekje of een ijsje. Zeker in dit warme weer. Smoothies vind ik dan de ideale oplossing want zo krijgen ze toch hun portie fruit binnen. Zelfs kleine Céleste is al helemaal fan…

smoothie

Ik deelde eerder al eens een smoothie-recept dat hier heel goed scoort. De mogelijkheden zijn echter eindeloos… Vaak maak ik met restjes fruit nog een heerlijk drankje klaar. Als basis gebruik ik steeds yoghurt en als er zoetstof nodig is, ga ik bijvoorbeeld voor honing of de vloeibare versie van stevia. Vandaag deel ik echter nog een receptje. Eentje die perfect als basis dient zodat ook jij kan gaan experimenteren. Ik vond het op de website van Lekker van bij ons. Daar vind je trouwens nog veel meer lekkere recepten…

Bessensmoothie

Wat heb je nodig?

  • 500 g verse yoghurt
  • 4 handenvol bessen en klein fruit zoals frambozen, aardbeiden, bramen, … (
  • 4 eetlepels vloeibare honing
  • 1 dl appelsap
  • extra: enkele ijsblokjes

smoothie

Hoe maak je het klaar?

Doe alle ingrediënten voor de smoothie in de blender en mix tot een gladde massa. De ijsblokjes hoef je niet persé te gebruiken maar wanneer je extra verkoeling zoekt is het wel een aanrader.

Smakelijk!

 

** Philips gaf me de kans deze blender uit te testen. Deze blogpost post ik echter vrijwillig, niet vanuit een samenwerking. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.