Babylegging Emma & MonaBabylegging Emma & MonaBabylegging Emma & MonaBabylegging Emma & MonaSnel naaien, dat is soms gewoon fun en héél bevredigend. Extra plezier als die naaisels voor een klein mannetje zijn die met alles super schattig staat. Oké, ik beken, ik ben een beetje bevooroordeeld maar toch… Ik smelt, opnieuw en opnieuw en opnieuw… haha! Zoals eerder ging ik voor de babyleggings van Emma & Mona. Succes verzekerd!

Babylegging Emma & Mona Babylegging Emma & MonaIk naaide maatje 80 waardoor de broekjes nog iets te ruim zitten. Maar zelfs al zitten ze nog wat ruim, bij zo een leggings valt dat niet erg hard op. Wist je dat ik de babyleggings van vorige keer tot nu liet dragen door Baptiste. Deze exemplaren zullen dus zeker de hele winter meekunnen. En wees maar zeker dat er nog exemplaren zullen volgen…

Babylegging Emma & MonaBabylegging Emma & Mona Babylegging Emma & Mona

Snel naaien, dat is soms gewoon fun en héél bevredigend.

Babylegging Emma & MonaMijn favoriet is trouwens de legging met de stof van Eva Mouton, heerlijke kwaliteit en net dat ietsje dikker dan de rest. Bovendien zijn de paardjes volgens mij eindeloos combineerbaar. Ik werkte alle drie de broekjes af met een tweelingnaald onderaan en weet weer waarom ik dat ding vervloek. Maar het eindresultaat mag gezien worden, en dat is wat telkt zeker?

Vergeef me trouwens de ondermaatse foto’s. Ik trok ze snel, snel met mijn iPhone. Een beetje overbelicht en niet altijd de ideale compositie. Maar hé, fotograaf jij maar eens een vrolijke, enthousiaste baby van 10 maanden, die alles leuk vindt behalve stil zitten, haha. Babylegging Emma & Mona

Stof:
Eva’s Paardjes bij Bambiblauw 
Cactussen bij De Stofeenkamer
Zwart/wit-stofje onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties

  1. Hij staat er idd supercute mee! Hier blijven de babyleggings ook vlotjes vanonder m’n naaimachine rollen. Ik zet er onderaan soms langere boordjes aan, voor nu dubbelplooien, en als hij wat groter wordt, heb je nog wat marge onderaan (extra lang geniet!)

  2. Wat is jouw klein ventje toch al veel gegroeid he Lies! Het zij prachtige broekjes, dat met de paardjes trok ook het meest mijn aandacht ;-) tof patroon he, de babylegging van Emma en Mona, ik gebruik,het ook regelmatig, al,is het dan niet meer voor mijn eigen kindjes maar eerder voor kadootjes…