Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Van onzekere therapeut naar creatieve freelancer

29 januari 2018

Wie een beetje mee is in mijn verhaal, weet dat ik de afgelopen maanden niet heb stil gezeten. Ik startte de postgraduaat "Digital Content & Journalism", verdiepte mij in Adobe en was ondertussen nog met 101 andere dingen bezig. Een bezige bij in 2017, dat was ik wel.

2018 ging ik met bijzonder veel spanning en enthousiasme tegemoet. Want dat nieuwe jaar betekende voor mij ook een stap in het onbekende. Mijn veilige thuishaven, waarin ik vooral de rol als moeder diende in op te nemen, moest ik inruilen voor die van fulltime werknemer. Weliswaar in de vorm van een stage, maar toch...

En dan stapte ik effectief mijn stageplaats, Yapado, binnen. Weliswaar met knikkende knieën maar anderzijds ook met een brandend vuurtje in mezelf. Gretig om te leren, gretig om uit te zoeken als dit nu is wat ik wil. Die knikkende knieën waren trouwens voor niks nodig want de sfeer bij Yapado is bijzonder goed. Mijn allereerste opdracht was ook meteen een schot in de roos: "Werk een social-media-plan uit voor een klant. En als dat goed is, mag je dat plan ook effectief gaan uitwerken."

In mijn wildste dromen kon ik dan ook niet bedenken dat ik hiermee effectief aan de slag zou gaan. Enkele dagen later was ik echter al bezig met het opstarten van een Instagram-account. En vooral ook met het uitzoeken en creëren van passende content. Dat de lijst van taken in die richting zou blijven komen, had ik trouwens niet verwacht.

Instagram set-up voor Corine de Farme

Een mix van social media, pr, prutsen in Adobe (al hoop ik naar het einde van mijn stage minder te prutsen) en gewoon creatief meedenken. Een ware verademing, een energie-gevende job... dat voel ik nu al. (Al moet ik bekennen dat aan het einde van mijn dagtaken inclusief die voor mijn gezin, mijn pomp meer dan af is.)

If you are not willing to learn, no one can help you. If you are determined to learn, no one can stop you.

De vrijheid en de eindeloze mogelijkheden... het maakt mijn stage bijzonder. Dit zal mij allicht de komende periode geheel op eigen wijze transformeren. Van die onzekere therapeute naar een creatieve freelancer? Want enkel de grenzen in je eigen hoofd, staan jezelf in de weg... Volgen jullie mee?

5 Comments

 • Marianne 30 januari 2018 at 18:41

  spannend…en ja hoor, ik volg alleszins mee! succes!!!

 • Sofie @ WenSJe 30 januari 2018 at 22:16

  Heel veel succes Lies! Super sjiek wat je aan het doen bent!

 • Evi 31 januari 2018 at 15:33

  Oh wat spannend zeg! En ongelooflijk veel succes!

 • Lobke 1 februari 2018 at 15:04

  Ik geloof keihard in jou!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×