Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Solange Jurk uit La Maison Victor #2

10 juli 2017
solange jurk la maison victor

Solange Jurk uit La Maison Victor #2

10 juli 2017

solange jurk la maison victorDie Solange Jurk uit La Maison Victor beviel mij wel. ‘t Is te zeggen, de tweede versie kon wat extra lengte gebruiken. Want eerlijk, die lengte uit La Maison Victor is voor een mama van drie kinderen net iets te kort. Lees: vanaf ik iets kind-gerelateerd moet doen, sta ik letterlijk met mijn billen bloot! Bij de tweede versie liet ik ook alles weg wat niet nodig is. Geen rits, geen naad in de rug en geen zakken. Versie twee was dan ook gigantisch snel klaar.

solange jurk la maison victor solange jurk la maison victor

Bij het passen merkte ik wel al op dat deze versie duidelijk losser zit dan de vorige versie. Of hoe een patroon van stofsoort tot soort kan verschillen. En toen manlief me hielp met de foto’s viel het mij helemaal op. Niet dat het mij extreem stoort. Deze versie is helemaal kidsproof en ideaal voor luie dagen.

Van die dagen waarop je wel kleren wilt aantrekken, want je weet nooit wie er plots aan je voordeur staat, maar toch niet al te veel moeite wilt doen. Dagen waarop je jezelf te moe voelt om na te denken over wat er in je garderobe hangt. Of gewoon dagen waarin je kinderen veel aandacht vragen, zoals zich in de vakantie al eens kan voordoen.

Omdat iedereen trouwens zo enthousiast was over de ruime hals in mijn eerste versie, deed ik dat nu bewust opnieuw. Heerlijk zomers en zo wordt het toch net iets specialers. Content ben ik dus wel weer. Tijd om na te denken over winterse varianten, zo lijkt mij!

Stof: About Blue Fabrics
Patroon: Solange Jurk – La Maison Victor

15 Comments

 • Wikkelgatjes 10 juli 2017 at 21:47

  Mooi mooi! Die losse fit vind ik ook niet erg! Als ik hier nog 5kg kwijt raak, start ik ook wat selfish sewing. Als vrees ik dat dat nog wel even kan duren, met mijn verlof die er aan komt…

 • LaFilleHella 10 juli 2017 at 22:47

  Mooie jurk! En knappe foto’s ook, je ziet er goed uit! 🙂

  • Liesellove 10 juli 2017 at 23:42

   Dank je 🙂 foto’s zijn trouwens door manlief gemaakt. Hij begint het te leren

 • Stephanie 11 juli 2017 at 08:03

  Super goed gelukt lies!

 • Nietzomaarsaar 11 juli 2017 at 08:14

  Oh zo schoon!! Ik wil eentje ??

  • Liesellove 11 juli 2017 at 08:24

   Als je me stof bezorgt wil ik altijd wel eentje maken voor je 🙂

 • Unique Marieke 11 juli 2017 at 09:08

  Mooi !

 • Lize 11 juli 2017 at 09:19

  Mooie foto’s van een mooi kleed!

 • Dorien 11 juli 2017 at 09:26

  Oh! Ik vind deze geweldig; heel mooi gedaan!

 • Katrien (Marie Cadie) 11 juli 2017 at 10:18

  Heel tof!! En ziet er ook megagezellig uit … zo’n kleedje dat je inderdaad zonder al te veel nadenken kan aantrekken én bovendien gepast is voor ceel gelegenheden!
  Toch eens in mijn La Maison Victors & stoffenstash doorzoeken. Eerst maar eens proberen opruimen ?

 • Anna Maria 11 juli 2017 at 10:22

  Mooi!!!! Ik doe het toch echt niet na, jurkjes maken…

 • Jess 11 juli 2017 at 14:25

  Wauw. Staat je ook heel mooi! Voor mij de ideale lengte!

 • Marieke (circle meets line) 11 juli 2017 at 15:15

  Perfecte versie zo!

 • Imke 12 juli 2017 at 10:48

  Hihi na u eerste versie te zien heb ik ook een eerste versie gemaakt, hier ook nog een rits ingezet (voor de zekerheid) maar was dus niet nodig inderdaad. Wel een beetje verlengd ( maar net iets te weinig als ze kidsproof moet zijn) nummer twee is hier ondertussen ook gemaakt zonder rits en een kidsproof lengte. En inderdaad het is zeer stof afhankelijk hoe ze valt. Maar u twee solange zijn super

 • Tamara 12 juli 2017 at 20:59

  Mooie versie! volgens mij eentje die veel gedragen zal worden!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×