Het thema ‘Wild Things’ van de Kid’s Clothes Week is helemaal mijn ding. Na een geslaagde maar gedurfde jurk, koos ik opnieuw voor een niet alledaags stofje van Camelot. Wederom een stofje dat niet teveel vraagt, in dit geval zelfs een snel-klaar-projectje.
Een rimpelrokje met elastiek, meer deden we niet. In no time zat dit ding dan ook elkaar, met een top-resultaat. Heerlijk toch?
Na het ophalen bij de crèche trokken Axelle en ik richting Citadelpark. Perfecte locatie om enkele toffe foto’s te maken. En Axelle? Die had er duidelijk zin in. ‘t Is te zeggen, vooral zin om de wereld te verkennen en daar maakte ik gretig gebruik van! ;-)
Om de outfit nog wat te pimpen flockte ik nog snel een toffe quote: “Somewhere, the zebra is dancing” Het topje kocht ik deze week in verschillende kleuren bij Next, dus pimping met flockfolie staat hier de komende dagen nog op het programma!
Een perfecte, zomerse outfit die hier allicht veel gedragen zal worden!

Het leukste aan de wandeling in het Citadelpark? De duiven achterna zitten… ;-)

De komende dagen ga ik nog aan de slag met een patroon uit de nieuwste La Maison Victor. En ik kan vertellen dat lezers van het blad momenteel een streepje voor hebben bij Liesellove! ;-)
T-shirt bij Next, flockfolie bij Liesellove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

29 reacties