Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Van onzekere therapeut naar creatieve freelancer

29 januari 2018
Texel Waddeneilanden

Van onzekere therapeut naar creatieve freelancer

29 januari 2018

Wie een beetje mee is in mijn verhaal, weet dat ik de afgelopen maanden niet heb stil gezeten. Ik startte de postgraduaat “Digital Content & Journalism”, verdiepte mij in Adobe en was ondertussen nog met 101 andere dingen bezig. Een bezige bij in 2017, dat was ik wel.

2018 ging ik met bijzonder veel spanning en enthousiasme tegemoet. Want dat nieuwe jaar betekende voor mij ook een stap in het onbekende. Mijn veilige thuishaven, waarin ik vooral de rol als moeder diende in op te nemen, moest ik inruilen voor die van fulltime werknemer. Weliswaar in de vorm van een stage, maar toch…

Mijn stage dien ik via enkele opdrachten bij te houden. De eerste kan je op deze blog bekijken, weliswaar via volgende link omdat het bericht net ietsje anders is aangepakt. Tegen het einde van de stage zou je mijn evolutie toch enigszins moeten opmerken, haha!

2 Comments

 • Zebrazonderstrepen 30 januari 2018 at 09:01

  Veel succes. ?

 • Griet De Smedt 30 januari 2018 at 09:53

  Blij voor jou dat je jouw weg gevonden hebt. Ik voel jouw energie spatten tot hier!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×