Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Stik Belgique Blogtour: twinning is winning!

16 oktober 2017
stik belgique blogtour

Stik Belgique Blogtour: twinning is winning!

16 oktober 2017

stik belgique blogtour Marjolein van Flaflinko vroeg me weken geleden al, of ik niet wou meedoen aan haar blogtour Stik Belgique. Bij zo een vragen moet ik nooit lang twijfelen en dus zei ik ja. Al goed dat ik twee weekends terug op weekend ging, want daar naaide ik alle onderdelen van deze blogtour. Tijdsgebrek, het blijft me parten spelen. De foto’s moesten dan ook last minute genomen worden. Dat dezer dagen het licht ‘s avonds niet meer ideaal is, was ik vergeten. Maar vrijdag werden foto’s genomen en een nieuwe fotosessie kon niet meer. Je weet allicht dat ik dit weekend verzoop in de tweedehands kleertjes en stoffen?

stik belgique blogtour

Maar goed, terug naar de naaisels. Want zoals de titel al deed vermoeden ging ik voor een twinning-outfit met mijn meisjes. Ik gebruikte daarvoor één van de mooiste stoffen van dit moment: de Suhasa Jersey van Nosh. Omdat ik houd van eenvoud en de stof graag laat spreken, koos ik wederom voor simpele patronen. Naar mijn gevoel naaide ik daardoor een meer dan geslaagde outfit. ‘t Is te zeggen, eigenlijk drie outfits.

stik belgique blogtour stik belgique blogtour

Axelle kreeg voor de eerste keer een ‘Eloise jurk’. Ik was al helemaal overtuigd van dit gratis patroontje toen ik het voor het eerst zag passeren. En nu gewoon nog meer. Het jurkje valt perfect en is een match made in heaven. Al zeg ik het zelf! Dat het ook nog eens Belgisch is, maakt dat het perfect is voor deze tour.

Céleste kreeg een babypakje. Schattigheid, schoonheid en handigheid in één stuk, wat wil een mens nog meer? Helemaal niks dus. Ik naaide trouwens een maatje 74. De mouwtjes zijn daardoor nog wat lang. Maar ‘t kind heeft zo een lange benen dat een 68 haar beentjes al niet meer volledig bedekt. Zei ik al dat ze veel te snel groot wordt?


Voor mezelf haalde ik nog eens het Harlequin-patroon van La Maison Victor boven. Het lag denk ik alweer twee jaar te bestoffen in mijn kast. Daarom dus dat ik niet meer wist waarom ik twee patronen-versies had. Bijgevolg koos ik de verkeerde versie. Ik moet ter hoogte van de heupen de jurk nog wat innemen, want LMV voorziet daar voor mij teveel ronding. Volgende keer dus toch maar dat aangepaste patroon gebruiken. Voor de foto’s hebben we dat gewoon proberen verdoezelen want last minute zoals ik ben, was er geen tijd meer om dat aan te passen.

Zowel de outfits van de kindjes als die van mij behoren tot de favorieten van de herfstkast. De stof is geweldig om dragen en de kleurencombi is gewoon top. En deze mama vindt dat twinnen, of moet ik zeggen trinnen, geweldig. Zolang zij daar geen probleem van maken blijf ik dat gewoon doen, haha.

stik belgique blogtour

Een blogtour zou trouwens geen blogtour zijn als er niks te winnen valt. Zowel van ‘Blou‘ als van ‘Zonen 09‘ mag Flaflinko een patroon weggeven. Meedoen is dus de boodschap en dat kan gewoon door onderstaande rafflecopter in te vullen.

a Rafflecopter giveaway

Meer inspiratie kan je trouwens vinden bij de andere deelnemers van de tour, met deze week volgende name op het programma:

Petiteboutdechou128 Madame StofKrullenbolWenSJeSisko by MiekeJust Delphine

 

16 Comments

 • Delphine 16 oktober 2017 at 14:24

  een heel leuke reeks van patroontjes die allemaal mooi tot hun recht komen in dat stofje!

 • Sofie 16 oktober 2017 at 14:35

  Waaw, geweldige winning deze twinning 😉

 • Laurence - B_l_a_n_c_h_e_85 16 oktober 2017 at 15:56

  zalige twinning! De kleurtjes staan jou en je dochters alvast geweldig! En hier ook een fan van de Eloisejurk… topkleedje!!

 • zebrazonderstrepen 16 oktober 2017 at 16:25

  zo mooi!

 • Mieke 16 oktober 2017 at 19:00

  Ik wist al dat de outfits mooi waren maar zo komen ze helemaal tot hun recht. Wat een plezier hebben jullie samen! Heel schoon x

 • 128 16 oktober 2017 at 19:54

  Prachtige stof! Heerlijke girlpower! en smelt voor die knal blauwe oogjes van Céleste.

 • Sofie @ WenSJe 16 oktober 2017 at 21:00

  Zo’n leuke twinning! Jullie zijn er allemaal zo mooi mee! Die Eloise jurk, toppertje hè. 🙂 En Celeste, wat een camerakind! Die kijkt gewoon altijd in de lens met haar prachtige oogjes. 🙂

 • Annick @MinnieMie 16 oktober 2017 at 23:02

  Oh Lies, ik vind dit zo een geweldige blogpost <3 Ik hou zo van twinnen, en dit is er boenk op. Prachtig, stuk voor stuk!

 • Lieve 17 oktober 2017 at 08:20

  Wat was het probleem met de foto’s? Super!

 • Sylvia 17 oktober 2017 at 08:21

  Prachtige trinning, mega hard fan! Mijn nosh bestelling is onderweg en spijtig dat ik dit stofje toch uit mijn mandje klikte.

 • Vink 17 oktober 2017 at 09:36

  Wat een mooie jurkje! En wat hebben jouw dochters heel andere ogen zeg.
  En hartje voor jouw armbandje…

 • Delphine Debusschere 17 oktober 2017 at 10:49

  Waaauw ? Mooi hoor! Ik ben alleszins een dikke fan van de onesie. Héél mooi ontworpen! TOP ? ??

 • Davina (Woohoo) 17 oktober 2017 at 12:42

  Heerlijk! En baby Céleste is zo ook goed gecamoufleerd op jouw schoot 😀

 • Qwinta Van Ryckeghem 25 oktober 2017 at 00:39

  Zalige foto’s en prachtige naaisels. I love them!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×