stik belgique blogtour

Stik Belgique Blogtour: twinning is winning!

stik belgique blogtour Marjolein van Flaflinko vroeg me weken geleden al, of ik niet wou meedoen aan haar blogtour Stik Belgique. Bij zo een vragen moet ik nooit lang twijfelen en dus zei ik ja. Al goed dat ik twee weekends terug op weekend ging, want daar naaide ik alle onderdelen van deze blogtour. Tijdsgebrek, het blijft me parten spelen. De foto’s moesten dan ook last minute genomen worden. Dat dezer dagen het licht ‘s avonds niet meer ideaal is, was ik vergeten. Maar vrijdag werden foto’s genomen en een nieuwe fotosessie kon niet meer. Je weet allicht dat ik dit weekend verzoop in de tweedehands kleertjes en stoffen?

stik belgique blogtour

Maar goed, terug naar de naaisels. Want zoals de titel al deed vermoeden ging ik voor een twinning-outfit met mijn meisjes. Ik gebruikte daarvoor één van de mooiste stoffen van dit moment: de Suhasa Jersey van Nosh. Omdat ik houd van eenvoud en de stof graag laat spreken, koos ik wederom voor simpele patronen. Naar mijn gevoel naaide ik daardoor een meer dan geslaagde outfit. ‘t Is te zeggen, eigenlijk drie outfits.

stik belgique blogtour stik belgique blogtour

Axelle kreeg voor de eerste keer een ‘Eloise jurk’. Ik was al helemaal overtuigd van dit gratis patroontje toen ik het voor het eerst zag passeren. En nu gewoon nog meer. Het jurkje valt perfect en is een match made in heaven. Al zeg ik het zelf! Dat het ook nog eens Belgisch is, maakt dat het perfect is voor deze tour.

Céleste kreeg een babypakje. Schattigheid, schoonheid en handigheid in één stuk, wat wil een mens nog meer? Helemaal niks dus. Ik naaide trouwens een maatje 74. De mouwtjes zijn daardoor nog wat lang. Maar ‘t kind heeft zo een lange benen dat een 68 haar beentjes al niet meer volledig bedekt. Zei ik al dat ze veel te snel groot wordt?


Voor mezelf haalde ik nog eens het Harlequin-patroon van La Maison Victor boven. Het lag denk ik alweer twee jaar te bestoffen in mijn kast. Daarom dus dat ik niet meer wist waarom ik twee patronen-versies had. Bijgevolg koos ik de verkeerde versie. Ik moet ter hoogte van de heupen de jurk nog wat innemen, want LMV voorziet daar voor mij teveel ronding. Volgende keer dus toch maar dat aangepaste patroon gebruiken. Voor de foto’s hebben we dat gewoon proberen verdoezelen want last minute zoals ik ben, was er geen tijd meer om dat aan te passen.

Zowel de outfits van de kindjes als die van mij behoren tot de favorieten van de herfstkast. De stof is geweldig om dragen en de kleurencombi is gewoon top. En deze mama vindt dat twinnen, of moet ik zeggen trinnen, geweldig. Zolang zij daar geen probleem van maken blijf ik dat gewoon doen, haha.

stik belgique blogtour

Een blogtour zou trouwens geen blogtour zijn als er niks te winnen valt. Zowel van ‘Blou‘ als van ‘Zonen 09‘ mag Flaflinko een patroon weggeven. Meedoen is dus de boodschap en dat kan gewoon door onderstaande rafflecopter in te vullen.

a Rafflecopter giveaway

Meer inspiratie kan je trouwens vinden bij de andere deelnemers van de tour, met deze week volgende name op het programma:

Petiteboutdechou128 Madame StofKrullenbolWenSJeSisko by MiekeJust Delphine

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 reacties

  1. Zo’n leuke twinning! Jullie zijn er allemaal zo mooi mee! Die Eloise jurk, toppertje hè. 🙂 En Celeste, wat een camerakind! Die kijkt gewoon altijd in de lens met haar prachtige oogjes. 🙂