Tegenwoordig zit ik met mijn gedachten elders, ergens in positieve velde, absoluut niet mee met de wereld, het leven. Best aangenaam. Maar zo miste ik compleet de start van “Kid’s Clothes Week.”  Dan maar een inhaalbeweging. En wat leent zich daar beter toe dan een patroontje uit Stof voor durf-het-zelvers 2?
Het thema ‘Wild Things’ inspireerde mij onmiddellijk. Zonder veel nadenken koos ik dan ook het koeienstofje waar ik al tijden iets mee maken wil. Een simpel patroon en terugflap-mouwtjes, meer heeft dit stofje niet nodig.
Axelle dacht tijdens de fotoshoot dat ze moest doorgaan voor een stilleven.
Geen beweging, geen glimlach, helemaal niks.
Tot ik over ‘Bumba’ begon.
Vanaf dan kon er een glimlach af en een blik waarin je haar ziet denken ‘Wat zal ik nu eens uitsteken, mama?’ Ze dacht alvast niet aan meewerken want foto’s van de achterkant nemen mislukten allemaal.

Maar ah, een wild thing… wat had ik anders moeten verwachten? ;-)

Stof:
– Farm Animals C bij Liesellove
– Zwarte Poplin bij Liesellove
Patroon:
Basisjurk met terufflap-mouwtjes uit SVDZ 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

26 reacties

    1. Ik vind dat heerlijk hé, de juiste schoen zoeken bij de juiste outfit :) alleen spijtig dat die schoenen zoveel geld kosten maar allé ik ben ook fan van dit klassieke schoentje :)

  1. Mooi! Vind jouw stofkeuze altijd zo leuk! Als ik de stof zelf zie zou ik er mij niets bij kunnen voorstellen, maar de kleedjes zijn altijd super ! :-)