We zitten op koers: week drie van het pin-project en ik slaagde erin om een derde pin effectief uit te voeren. Het gaat steeds vlotter om iets te kiezen. Dat komt vooral doordat ik nu Pinterest probeer te gebruik in functie van wat ik plan. De druk om kweetniewa te doen neemt daarmee af en dat werkt productief. Ik blog er echter nu pas over… maar ik zweer het op mijn communiezieltje, ik maakte het in week 3: de strandtas in tafelzeil van Emma & Mona.

Strandtas in tafelzeil Emma & MonaStrandtas in tafelzeil Emma & Mona

Omdat we vakantie nemen en richting Center Parcs trekken en we geen zwemzak meer hadden, naaide ik nog eens de strandzak van Emma & Mona. Die kwam ooit eerder al eens van pas maar is tot op de draad versleten. Ik moet zeggen, mijn fotoskills zijn er toch op vooruit gegaan als ben ik nog steeds gene krak in het maken van foto’s van tassen. ;-)

Het tafelzeil is van mooie kwaliteit en zorgt dat de tas lekker stevig is van zichzelf. Maar het belangrijkste: bestand tegen water en dat is best handig als je naar een zwembad trekt. En deze zomer, dan komt de strandtas in tafelzeil hopelijk van pas als we eindelijk tijd hebben om met onze kids richting strand en zee te trekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 reacties