Doel street art De trouwe lezer zag het hier al vaker passeren: blogberichten over street art. We hebben er hier een voorliefde voor en proberen met regelmaat werken te gaan bekijken. Door tijdsgebrek is dat echter vaak beperkt tot street art checken in buitenlandse steden, als we op reis zijn. Aan het begin van de herfstvakantie waren we echter op zondagochtend in Antwerpen. Op de terugweg bedachten we dat het wel eens fijn kon zijn om aan de kindjes het werk, in de Antwerpse haven, van papa te tonen. En zo kwam van het één het andere. Voor we het wisten maakten we een wandeling door Doel. 

Doel street art Bij mij was het alweer een tijdje geleden dat ik er kwam. Tegenwoordig zijn de huizen goed afgeschermd om de rust te bevorderen en de criminaliteit te beperken. Daardoor zijn heel wat werken niet meer volledig maar toch blijft het speciaal. Rondlopen door de eenzame straten van Doel. Al zijn die eigenlijk niet zo eenzaam overdag, want velen komen er een kijkje nemen. Allemaal met hun fototoestel in de aanslag.

Doel street art Er zijn echt mooie werken te spotten. Maar de indrukkende locaties die bijvoorbeeld Berlijn te bieden heeft, daar zijn wij nog lang niet. Gelukkig zijn wij al tevreden als we op enkele knappe werken getrakteerd worden. En daar slaagt men in Doel wel in. Kijken jullie even mee?

DoelDoel street art

We liepen logischerwijs ook nog eens op de dijk. Baptiste vond dat geweldig want vanaf daar kun je hele grote schepen spotten. En verder dolden en renden de kids rond. Perfecte middag, als je het mij vraagt!


Doel street art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 reacties