Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Street art in Doel

9 november 2017
Doel street art

Street art in Doel

9 november 2017

Doel street art De trouwe lezer zag het hier al vaker passeren: blogberichten over street art. We hebben er hier een voorliefde voor en proberen met regelmaat werken te gaan bekijken. Door tijdsgebrek is dat echter vaak beperkt tot street art checken in buitenlandse steden, als we op reis zijn. Aan het begin van de herfstvakantie waren we echter op zondagochtend in Antwerpen. Op de terugweg bedachten we dat het wel eens fijn kon zijn om aan de kindjes het werk, in de Antwerpse haven, van papa te tonen. En zo kwam van het één het andere. Voor we het wisten maakten we een wandeling door Doel. 

Doel street art Bij mij was het alweer een tijdje geleden dat ik er kwam. Tegenwoordig zijn de huizen goed afgeschermd om de rust te bevorderen en de criminaliteit te beperken. Daardoor zijn heel wat werken niet meer volledig maar toch blijft het speciaal. Rondlopen door de eenzame straten van Doel. Al zijn die eigenlijk niet zo eenzaam overdag, want velen komen er een kijkje nemen. Allemaal met hun fototoestel in de aanslag.

Doel street art Er zijn echt mooie werken te spotten. Maar de indrukkende locaties die bijvoorbeeld Berlijn te bieden heeft, daar zijn wij nog lang niet. Gelukkig zijn wij al tevreden als we op enkele knappe werken getrakteerd worden. En daar slaagt men in Doel wel in. Kijken jullie even mee?

DoelDoel street art

We liepen logischerwijs ook nog eens op de dijk. Baptiste vond dat geweldig want vanaf daar kun je hele grote schepen spotten. En verder dolden en renden de kids rond. Perfecte middag, als je het mij vraagt!


Doel street art

6 Comments

 • johannaowlette 9 november 2017 at 12:39

  mooi! Inspiratie om een uitstapje te maken.

 • Nietzomaarsaar 9 november 2017 at 20:57

  Zo gek he zo een spookstad. Wij moeten er ook eens heen. Prachtige foto’s Lies!!

 • Delphine 10 november 2017 at 09:59

  ik zeg het al lang dat ik er eens naartoe moet, nu nog meer overtuigd

 • Annnelies 10 november 2017 at 10:02

  Mooie reportage LIes! Echt tof gedaan

 • Gaëlle | BestKidEver.be 10 november 2017 at 11:43

  Hele mooie foto’s! Toplocatie he!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×