Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Sweater-lover!

9 december 2015

Sweater-lover!

9 december 2015
Naaien voor mezelf, dat zat er de laatste maanden niet echt in op een jurkje na. Met vreugde ging ik dan ook recent aan de slag. Nog niet te veel speciaals want het lijf moet nog ontzwangeren, maar met een sweater kan je niks verkeerd doen.
Tegenwoordig verkies ik makkelijke kleding, met sneakers die je in een wip aan hebt. Bovendien had ik de perfecte sweater in gedachten. Eentje die helemaal past bij hoe ik me in 99% van de gevallen voel: “I’m like 104% tired.” Nog een voordeel, een sweater, dat zit rap in elkaar. Gezien het huidige tijdsgebrek is dat best aangenaam.
De quote werd door mezelf gesneden en gestreken. Sinds ik vakkundig advies kreeg van haar, ben ik namelijk helemaal in to cameo-toestanden!
Mijn sweater, die liegt niet, ik ben echt moe, uitgeput. Ik voel me soms zo op en kijk eigenlijk erg uit naar de periode na de uitverkoop van de webshop. Op sommige foto’s kan je het trouwens een beetje zien, die vermoeidheid. Die werden vandaag genomen, de zwart-witfoto’s nam ik al eerder deze week, toen ik mij beter voelde.
Foto’s werden trouwens door mezelf genomen. Al een tijdje heb ik een statief en een afstandsbediening van Canon voor mijn spiegelreflex. Al moet ik er toch nog wat mee leren werken, maar voor een eerste keer valt het resultaat best mee. Ik slaagde er eerst in foto’s te nemen met de afstandbediening en nog 10 seconden tijd te hebben om mijn pose aan te nemen, echter plots nam dat ding onmiddellijk een foto. Vandaar dat je soms een bakje in mijn handen ziet! 😉
Ik investeerde in deze gadgets na het lezen van het boek ‘Make it, blog it, share it.’ Het grote verschil met alle andere boeken die ik al las over dit onderwerp, is dat dit echt de praktische kant uit gaat en je eigenlijk aan de hand van dit boek snel een blog kunt opzetten en/of kunt bijschaven.
In een wip krijg je de basis van het bloggen mee en rest je enkel leuke content te zoeken voor je blog.  En voor je het weet, heb je een groter sociaal leven! Het perfecte boek dus om cadeau te krijgen onder de kerstboom.
Wist je trouwens dat ikzelf in dat boek sta, nog wel onder het fotografiehoofdstuk? En wist je dat er ook aandacht geschonken wordt aan social media? En wist je dat het geschreven werd door een hele goeie vriendin van mij?

 

Grijze sweaterstof bij Liesellove

21 Comments

 • Ik maak het zelf nu 9 december 2015 at 15:59

  Welk patroon heb je gebruikt voor de sweater?Hopelijk komt het allemaal in 2016 terug in orde met je slaap en je kinderen,hé!

  • Anoniem 13 december 2015 at 14:50

   ook wel benieuwd naar dat patroontje…

 • eva maria 9 december 2015 at 16:18

  Zo'n coole sweater joh!

 • With love - by Eva 9 december 2015 at 16:34

  Oh, zo'n trui heb ik ook nodig 🙂

 • Delphine Hoorelbeke 9 december 2015 at 16:50

  nu breng je mij op gedachten, ik heb dus een statief en zo'n bakje 😉 nu nog eens proberen uit te vissen hoe dat werkt (normaal is dat de echtgenoot zijn speelgoed). Je ziet er inderdaad wel moe uit maar die 45 jaar van uit je vorige post zou ik je zeker niet aangeven! Oh ja superleuke sweater! Zelfs als niet zwangere, niet-mama lijkt mij dat een ideale sweater voor mijn 'ik ben te moe om mij op te tutten' dagen.

 • ZowieZo Handmade 9 december 2015 at 17:44

  Coole sweater en die vermoeidheid gaat zeker en vast beteren. Elke dag een procentje minder?

 • The Needle Of Choice 9 december 2015 at 19:17

  Toffe sweater! 104% moe, zo voelde ik me zelfs, en dat zonder uitverkoop… Succes, ooit komt de slaap weer goed (dat moet ik zelf ook gewoon kunnen geloven, daarom schrijf ik het hier!)

 • JoChapeau 9 december 2015 at 19:32

  Wel een keitoffe sweater !!!!

 • Stan nel 9 december 2015 at 19:38

  Goed gevonden! De volgende moet zijn: 'I am on top of the world!' Nog effe volhouden x

 • Nelleke Vantilborgh 9 december 2015 at 20:23

  Schoon! Ondanks uw vermoeidheid. Zie ik ook geluk op foto 1

  • Liesellove 9 december 2015 at 20:50

   Gelukkig is er zeker ook geluk 😉
   dat is wat me hier door haalt denk ik 🙂

 • Majella Vandeputte 9 december 2015 at 21:41

  Tof, zeg… gezellig comfy! Leuk opschrift. Ik hoop dat je snel je energie terug zal vinden want idd wel lastig. Begrijp je volledig.

  • Liesellove 9 december 2015 at 21:51

   tot zo lang vliegt deze sweater in de machine en trek ik hem continu terug aan 😉

 • Naaistaart 9 december 2015 at 23:10

  goed gevonden! En ja, je ziet er idd beetje vermoeid uit op sommige foto's. Hopelijk verlaten de ziektekiemen snel je huis en kan je na de uitverkoop wat 'relaxen…'

 • Lunatiek 10 december 2015 at 08:08

  Tof dat je ondanks de moeilijke situatie er toch nog de humor in kan steken via die sweater! Toch hoop ik dat die toffe sweater snel niet meer met de realiteit strookt! Veel liefs!!

  • Liesellove 10 december 2015 at 10:24

   volgens mij kan ik die sweater heel men leven blijven dragen, nu omdat rust moeilijk te vinden is, later allicht omdat ik alweer eens te lang achter de naamachine zat of te lang op zwier was 😉

 • Amécon 10 december 2015 at 10:46

  Zag ook al sweaters met het opschrift 'ik ben hier niet', dan laten ze jou even met rust:)

 • Carolien - On a Healthy Adventure 10 december 2015 at 10:47

  Zo'n toffe sweater! Wel spijtig van het moe zijn.

 • Mimaloki 10 december 2015 at 10:50

  Comfy. Moet je jezelf gunnen in deze tijd. Hopelijk kan je de vermoeidheid snel kwijtraken.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×