Sweater-lover!

Naaien voor mezelf, dat zat er de laatste maanden niet echt in op een jurkje na. Met vreugde ging ik dan ook recent aan de slag. Nog niet te veel speciaals want het lijf moet nog ontzwangeren, maar met een sweater kan je niks verkeerd doen.
Tegenwoordig verkies ik makkelijke kleding, met sneakers die je in een wip aan hebt. Bovendien had ik de perfecte sweater in gedachten. Eentje die helemaal past bij hoe ik me in 99% van de gevallen voel: “I’m like 104% tired.” Nog een voordeel, een sweater, dat zit rap in elkaar. Gezien het huidige tijdsgebrek is dat best aangenaam.
De quote werd door mezelf gesneden en gestreken. Sinds ik vakkundig advies kreeg van haar, ben ik namelijk helemaal in to cameo-toestanden!
Mijn sweater, die liegt niet, ik ben echt moe, uitgeput. Ik voel me soms zo op en kijk eigenlijk erg uit naar de periode na de uitverkoop van de webshop. Op sommige foto’s kan je het trouwens een beetje zien, die vermoeidheid. Die werden vandaag genomen, de zwart-witfoto’s nam ik al eerder deze week, toen ik mij beter voelde.
Foto’s werden trouwens door mezelf genomen. Al een tijdje heb ik een statief en een afstandsbediening van Canon voor mijn spiegelreflex. Al moet ik er toch nog wat mee leren werken, maar voor een eerste keer valt het resultaat best mee. Ik slaagde er eerst in foto’s te nemen met de afstandbediening en nog 10 seconden tijd te hebben om mijn pose aan te nemen, echter plots nam dat ding onmiddellijk een foto. Vandaar dat je soms een bakje in mijn handen ziet! 😉
Ik investeerde in deze gadgets na het lezen van het boek ‘Make it, blog it, share it.’ Het grote verschil met alle andere boeken die ik al las over dit onderwerp, is dat dit echt de praktische kant uit gaat en je eigenlijk aan de hand van dit boek snel een blog kunt opzetten en/of kunt bijschaven.
In een wip krijg je de basis van het bloggen mee en rest je enkel leuke content te zoeken voor je blog.  En voor je het weet, heb je een groter sociaal leven! Het perfecte boek dus om cadeau te krijgen onder de kerstboom.
Wist je trouwens dat ikzelf in dat boek sta, nog wel onder het fotografiehoofdstuk? En wist je dat er ook aandacht geschonken wordt aan social media? En wist je dat het geschreven werd door een hele goeie vriendin van mij?

 

Grijze sweaterstof bij Liesellove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

21 Comments

  1. nu breng je mij op gedachten, ik heb dus een statief en zo'n bakje 😉 nu nog eens proberen uit te vissen hoe dat werkt (normaal is dat de echtgenoot zijn speelgoed). Je ziet er inderdaad wel moe uit maar die 45 jaar van uit je vorige post zou ik je zeker niet aangeven! Oh ja superleuke sweater! Zelfs als niet zwangere, niet-mama lijkt mij dat een ideale sweater voor mijn 'ik ben te moe om mij op te tutten' dagen.

  2. Tof dat je ondanks de moeilijke situatie er toch nog de humor in kan steken via die sweater! Toch hoop ik dat die toffe sweater snel niet meer met de realiteit strookt! Veel liefs!!

    1. volgens mij kan ik die sweater heel men leven blijven dragen, nu omdat rust moeilijk te vinden is, later allicht omdat ik alweer eens te lang achter de naamachine zat of te lang op zwier was 😉