Sybille Jurk (KCW #3 – Summer 2015)

KCW is ondertussen voorbij, ook al blogde ik nog lang niet alle projecten die ik in mijn eigenste geïmproviseerde KCW-week maakte! 
In de hoop op goed weer tijdens onze vakantie maakte ik de Sybille jurk uit La Maison Victor. Voltreffer want we kregen goed weer en bij thuiskomst werd duidelijk dat de jurk de komende dagen nog goed van pas gaat komen! 


De Sybille jurk is best een eenvoudig patroontje. Bij een volgende zomerse jurk pas ik wel de afwerking met biais en knooplintjes aan. Het lijkt mij mooier om de armsgaten en knooplintjes in één stuk te verwerken, i.p.v. afzonderlijk zoals nu het geval. Bovendien koos ik voor reeds gefabriceerde biais. Ik zag het niet zitten om in dergelijk soepel stofje zelf biais te maken… 😉
Ik naaide een 98 uit mijn eerdere maatervaringen met LMV. Deze keer mocht er onderaan een stuk afgeknipt worden en heb ik nog wat speling met de lintjes. Met een beetje geluk kan deze volgend jaar ook nog… 😉 

Als je jezelf afvraagt wat Axelle doet op de foto’s, ze doet een beer na met bijpassende geluidjes en handbewegingen! 😉 

Stof: Parrots Navy White bij Liesellove
Patroon: Sybille jurk uit La Maison Victor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

26 reacties

      1. Omg! Yo17&82u#;ve written an entire post! Please, please, please give me permission to use this as a guest post with links and covers? Did I say please. Now to go back a read it all. I got so excited I erupted into words.