Stilte in Liesellove-land. Eén of andere bacterie heeft mij in zijn greep. Oververmoeidheid heeft me blijkbaar vatbaar gemaakt. De naaimachine blijft stilletjes staan, de nieuwe overlock nog niet uitgeprobeerd. Facebook, Pinterest, Instagram, Bloglovin etc. heroveren langzaam terug hun plaatsje in mijn tijdsindeling. Hoogtijd dus voor een nieuw blogbericht.
Al tijden stond het Gingerbread-hemdje uit Homemade mini couture op het programma. Omdat hemdjes mij schrik aanjagen, schreef ik me bij haar voor een workshop. De ontvangst was hartelijk, ook al was ik 20 minuten te laat, de uitleg duidelijk! Verwennerij met drankjes, lekkers en zelfgemaakte cake! Gezelligheid ten top!
Mijn schrik voor hemdjes was onterecht, maar toch stak ik heel veel op in de workshop! Ik zou dus zeggen: allen richting Hilde! Ik werkte er ook voor de eerste keer op een overlock. Een vreugdesprongetje: wat een zalig machine!
Ik heb geen zonen, maar ben wel meter van deze lieve, kleine man. Al maanden vraagt hij om een hemdje. ‘t Kind was dan ook super gelukkig bij het zien van zijn hemdje! Een hemdje met auto’s dan nog wel. (‘t Kind is gefascineerd door auto’s.)
Met plezier speelde hij model. En ik kocht hem een beetje om met een koek… ;-)
Na de serieuze foto’s, kwam meneertje helemaal los…
Op aanraden van Hilde, maakte ik een 8 jaar! Perfect voor deze bijna 6-jarige!
‘t Kind gelukkig, bijgevolg meter ook! Bovendien ben ik fier op mijn eerste hemdje, gemaakt uit een stofje van mijn eigen shop! Smaakt naar meer… ‘t Kind zijn kast zal de komende maanden ook wat groeien… ;-)
Workshop & kam snaps: Hilde@Home
Stof: Liesellove
Bias: Veritas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

24 reacties

  1. Mooi gelukt! Ik herken de schrik van hemdjes. Bij mij bleef het patroon geknipt enkele maanden liggen voor ik de moed verzameld had.
    Maar het valt inderdaad wel allemaal mee hé!

    Verzorg jezelf nog goed…

  2. Waw, wat een knapperd in zijn hemdje!!! Dat heb je super gedaan! Ik vond het héél erg leuk je eens "live" te ontmoeten en kijk al uit naar je webwinkeltje! Want dit stofje is al zo zalig, dat getuigt van goeie smaak en doet al uitkijken naar meer in je shop ;-). Groetjes!!!

  3. Waw! Supergeslaagd! Ik waagde me ook aan een gingerbread (binnenkort op mijn stekje…), maar sukkelde wel wat met het biais. Daardoor ben ik nog niet helemaal tevreden hoe de voorkantjes naast het kraagje er uit zien. Had ik ook maar eerst een workshop gevolgd ;-)