Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

’t Vullen van een ander zijn kleerkast kan best fijn zijn!

19 februari 2014

’t Vullen van een ander zijn kleerkast kan best fijn zijn!

19 februari 2014
Stilte in Liesellove-land. Eén of andere bacterie heeft mij in zijn greep. Oververmoeidheid heeft me blijkbaar vatbaar gemaakt. De naaimachine blijft stilletjes staan, de nieuwe overlock nog niet uitgeprobeerd. Facebook, Pinterest, Instagram, Bloglovin etc. heroveren langzaam terug hun plaatsje in mijn tijdsindeling. Hoogtijd dus voor een nieuw blogbericht. 
Al tijden stond het Gingerbread-hemdje uit Homemade mini couture op het programma. Omdat hemdjes mij schrik aanjagen, schreef ik me bij haar voor een workshop. De ontvangst was hartelijk, ook al was ik 20 minuten te laat, de uitleg duidelijk! Verwennerij met drankjes, lekkers en zelfgemaakte cake! Gezelligheid ten top! 
Mijn schrik voor hemdjes was onterecht, maar toch stak ik heel veel op in de workshop! Ik zou dus zeggen: allen richting Hilde! Ik werkte er ook voor de eerste keer op een overlock. Een vreugdesprongetje: wat een zalig machine! 
Ik heb geen zonen, maar ben wel meter van deze lieve, kleine man. Al maanden vraagt hij om een hemdje. ’t Kind was dan ook super gelukkig bij het zien van zijn hemdje! Een hemdje met auto’s dan nog wel. (’t Kind is gefascineerd door auto’s.) 
Met plezier speelde hij model. En ik kocht hem een beetje om met een koek… 😉 
Na de serieuze foto’s, kwam meneertje helemaal los… 
Op aanraden van Hilde, maakte ik een 8 jaar! Perfect voor deze bijna 6-jarige! 
’t Kind gelukkig, bijgevolg meter ook! Bovendien ben ik fier op mijn eerste hemdje, gemaakt uit een stofje van mijn eigen shop! Smaakt naar meer… ’t Kind zijn kast zal de komende maanden ook wat groeien… 😉
Workshop & kam snaps: Hilde@Home
Stof: Liesellove
Bias: Veritas

24 Comments

 • An Vande Velde 19 februari 2014 at 13:40

  Voor mij mag je ook een 8-jarige maken, deze is prachtig!!!
  ??
  An
  Jace did it!

 • Majella Vandeputte 19 februari 2014 at 13:44

  prachtig gedaan!

 • Sheena 19 februari 2014 at 13:57

  Héél mooi gedaan! Het hemdje staat hier ook op mijn to-sew lijstje, maar ik durf nog niet goed 🙂

  • Liesellove 19 februari 2014 at 16:54

   u echt niet laten afschrikken, valt best mee… enkel het zakje, staat niet uitgelegd in het boek maar deze versie is echt ok 🙂

 • ann cloots 19 februari 2014 at 14:28

  Goe gefixed !

 • Eva 19 februari 2014 at 14:38

  Mooi gelukt! Ik herken de schrik van hemdjes. Bij mij bleef het patroon geknipt enkele maanden liggen voor ik de moed verzameld had.
  Maar het valt inderdaad wel allemaal mee hé!

  Verzorg jezelf nog goed…

 • hilde@home 19 februari 2014 at 15:53

  Waw, wat een knapperd in zijn hemdje!!! Dat heb je super gedaan! Ik vond het héél erg leuk je eens "live" te ontmoeten en kijk al uit naar je webwinkeltje! Want dit stofje is al zo zalig, dat getuigt van goeie smaak en doet al uitkijken naar meer in je shop ;-). Groetjes!!!

 • GeNi & Just C! 19 februari 2014 at 18:35

  Waw! Supergeslaagd! Ik waagde me ook aan een gingerbread (binnenkort op mijn stekje…), maar sukkelde wel wat met het biais. Daardoor ben ik nog niet helemaal tevreden hoe de voorkantjes naast het kraagje er uit zien. Had ik ook maar eerst een workshop gevolgd 😉

 • Leuke Wereld 19 februari 2014 at 18:47

  Wow! Keitof! Dat heb je goed gedaan! Een workshop bij zo'n toffe madam Hilde is dan ook geweldig, ik volgde hem ook een tijdje geleden 🙂 http://leukewereld.blogspot.be/2013/12/zelfgemaakt-het-jongenshemdje.html

 • eva maria 19 februari 2014 at 20:06

  Tof hemdje, leuke stof ook. Volgende week geef ik ook een Gingerbread-workshop, en hopelijk komen de deelneemsters daar even content buiten als jij 🙂

  • Liesellove 19 februari 2014 at 21:29

   ik ga er vanuit (op basis van je blog) dat je ook mega goe kunt naaien, en als je nu ook nog sympathiek bent (waar ik ook vanuit ga) dan komt dat zeker in orde 😉

 • Anja Van Hoof 19 februari 2014 at 20:52

  Mooi hoor. Ik ga mijn 'kraagjes' angst toch ook eens dringend moeten overwinnen….

 • JoChapeau 19 februari 2014 at 21:16

  Schitterend !!!

 • mokasblog 19 februari 2014 at 21:20

  en dat voor een eerste hemdje, ben je wel zeker??? waar is die workshop?

 • Danny Breebaart 20 februari 2014 at 07:50

  Wat is je hemdje prachtig geworden en wat heb je een heerlijk stoer ventje. Een fotomodel waardig hahaha

  groetjes Danny

  • Liesellove 20 februari 2014 at 15:07

   het ventje van mijn zus hé 😉

 • Naaistaart 20 februari 2014 at 20:22

  knap!

 • Veritas Belux 21 februari 2014 at 15:23

  Zeer leuk hemdje. Je had duidelijk niets te vrezen want het is een prachtexemplaar geworden.

  Creatieve groetjes van het Veritas-team

 • An De Vos 21 februari 2014 at 15:31

  Héél mooi 🙂 misschien dat ik mij daar ook eens aan waag!

 • aamore 25 februari 2014 at 12:19

  Wauw, Het hemdje én Lucas, de perfecte match!

 • Madeliefje 27 februari 2014 at 12:29

  Wauw, ik zou BIJNA spijt hebben dat ik geen jongen in huis heb. 🙂

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×