De seizoenen wisselen, onze garderobe ondergaat alweer een metamorfose. Bijna klaar om ons tegen de koudere dagen van 2020 / 2021 te beschermen. Die tijd van het jaar gaat ten huize Liesellove ook gepaard met verjaardagen. Baptiste wordt 5! en Estelle 2! Afgelopen zomer mochten we daardoor al een beetje proeven van een leven zonder overvolle luiertassen. Na 7 jaar sleuren, echt! (luiers, doekjes, tetradoeken, vers ondergoed, kousjes, extra kleding, koekjes, fruitpap, bestek, bavetten, …) kijk er naar uit om te snuisteren in alle schone tassen die er bestaan.

En das je als reizende moeder niet steeds voor lompe rugzakken moet kiezen, bewijs ik graag met deze blogpost. Want soms wil je gewoon dat het leuk en stijlvol is. En een (groot) meisje verwent zichzelf ook al eens graag…

Tassen voor avontuurlijke stadswandelingen

We houden van de natuur, van de zee en het strand. Maar tegelijkertijd zijn wij ook absolute stadsmensen. Ik neem mijn kinderen daardoor even zeer mee de stad in. Maar op rusteloze dagen, wanneer ik de concentratie niet kan vinden, neem ik wel vaker mijn boeltje om te kuieren door de Gentse binnenstad. Op zoek naar een koffiebar. Een tas dus die net groot genoeg is om kinderprul in op te bergen maar tegelijkertijd ook heerlijk alleen van mezelf kan zijn. Een multifunctionele tas, daar houdt deze moeder wel van.

Groot of klein, het maakt mij niet zo héél veel uit. Het voordeel van de stad: heb je hoogdringend iets nodig, dan huist er op elke hoek van de straat wel ergens een winkel.

Tassen voor kleine meisjes

Wanneer kleine meisjes groot worden, is het hoogtijd om hen zelf van een tas te voorzien. Om al hun heerlijke spulletjes zelf bij te houden zodat steentjes, blaadjes, drinkflessen en truien niet steeds hoeven te eindigen in moeders handen. (Valt het op dat ik mij in de afgelopen 7 jaar vaak een muilezel heb gevoeld? haha) Bovendien is een eigen tas tijdens het reizen super handig. Of je nu kiest voor het vliegtuig, de trein of de auto: een tas vol leuks (en lekkers) voor onderweg, zorgt ervoor dat iedereen blij blijft. (En reizen in relatieve rust kan.)

Tassen voor grote meisjes

Handtassen, ze trekken oh zo vaak de aandacht van onze kinderen. De keren dat de mijne leeg geplunderd wordt, inclusief inhoud portomonee (oh no, waar is mijn identiteitskaart naar toe?!?) zijn niet meer te tellen op één hand. Op de één of andere manier hebben ze een ongelooflijke aantrekkingskracht op kinderen. (Of is dat alléén bij ons zo?) Maar nu hun zwaarste kuren voorbij zijn (toch op dat vlak, haha) mag ik mezelf wel eens verwennen met één van de volgende Michael Kors tassen. Niet verklappen aan Stefaan, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.