Te gast met de Venue Top + Give Away!

Het is alweer een tijdje geleden maar er is weer iemand te gast bij Liesellove. Een blogger in spé, want Hanne probeert tegen 1 juni haar eigen blog te lanceren. 
Toen ik haar een tijdje geleden vroeg als ze iets zag in de stofjes van Atelier Brunette moest ze daar niet al te lang over nadenken. Hanne liet mij de keuze en zo vertrok een onbekend stofje richting haar brievenbus. In no time had ze een prachtige creatie klaar! Kijken jullie even mee? 
Hanne ging aan de slag met het stofje ‘Remember me’ en maakt daarmee de Venue Top uit de allereerste La Maison Victor. Een ideale match! 

Hanne vertelde mij dat ze ergens in 2011 begon te naaien, toen ze al een tijdje alleen woonde. Het waren vooral kussenslopen en A-lijn-rokjes die toen van onder haar naaimachine rolden. In 2012 stond het naaien op een laag pitje door haar doctoraat in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Door enkele tegenslagen en frustraties ging ze opzoek naar leuke afleiding en zo botste ze terug op haar naaimachine. 
Een naaikamer, leuke naaikennissen en – vriendinnen, en vooral een fantastisch metekindje rijker, zijn nu de grootste motivatie en voeding voor haar naaimicrobe. Dat belooft voor als ze haar eigen blog heeft! 
Wil je Hanne alvast wat meer op de voet volgen? Check dan zeker eens haar Instagram
Maar er is meer want op 7 mei bestond deze blog exact twee jaar! Ik was het alleen vergeten! Het bloggen zelf vormde voor een deel de basis van de webshop Liesellove dus daarom mogen we die verjaardag toch niet ongezien voorbij laten gaan! 
Vandaag starten we met het weggeven van een metertje ‘Remember me’ van Atelier Brunette, zodat je net als Hanne iets prachtig kan maken met dit overheerlijke stofje! Wat je daarvoor moet doen is simpelweg een leuke reactie onder dit bericht achter laten. Meedoen kan tot vrijdag 22 mei, 12 uur, daarna maken we de winnaar bekend. 
En het is nog niet gedaan… 
Omdat we bijzonder grote fan zijn van Atelier Brunette geven we ook 10% korting op hun stofjes en dit tot het moment dat de give-away afloopt! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

119 reacties

 1. Oh, zo'n blouseken zou ik ook graag in mijn kast zien hangen, dus net hetzelfde stofje zou hier welkom zijn, dankuwel!
  En hoera, lang leve je blog!

 2. Oh Hanne ik kan niet wachten op de blog. Kleding voor mijzelf schiet er toch vaak bij in. Daarom win ik graag dat metertje zodat ik eindelijk verplicht voor mijzelf moet naaien.
  Gr Fenna

 3. Atelier brunette voor een blondine? Zeer graag! Ik ken de stofjes alleen van te kijken, nog niet van te voelen of te verwerken! Laat maar in mijn brievenbus komen ???

 4. Oh, zo leuk! Ik volg je blog al van in het begin, maar het hoogtepunt was toch wel toen ik bij jou op blogdate mocht komen, echt een leuke ervaring! Met blogs die je geregeld volgt, krijg je het gevoel dat je de persoon erachter kent, maar als je die persoon ook echt ontmoet hebt, leef je toch nog net een tikkeltje meer mee! En ik kom hier graag lezen, in goede en iets moeilijkere tijden (maar dat maakt het echt)! Ik wens je nog vele gelukkige blog- en webshopjaren, maar minstens zoveel geluk in het echte leven, zeker met dat nieuwe baby'tje op komst!

 5. oh leuk!!!! wij doen ook weer mee, zalig die nieuwe ideetjes en stofkes, krijgen we bij de give-away ook "tijd" erbij dat we eens ongestoord kunnen naaien zonder kids of andere klusjes 😉

 6. Proficiat met je blogverjaardag … Ondertussen volg ik hem al een hele tijd en nog steeds met plezier!
  Een metertje stof… Daar zeggen we geen nee tegen 😉

 7. Nog altijd een beetje bang om voor mezelf te naaien, maar als ik dit zie, dan jeukt het een beetje.
  Ik doe dus graag mee!
  Fijn je te leren kennen Hanne!

 8. ten eerste: een gelukkige blogverjaardag!
  ten tweede: ik ben heel benieuwd naar die blog van Hanne, haar bloesje ziet er alvast veelbelovend uit
  ten derde: ik heb nog een klein plekje vrij in mijn stoffenkast, daar zou die atelier brunette prachtig in passen 🙂

 9. Superleuke bloes is dat geworden! Ik draag hier nauwelijks bloesjes maar misschien als ik ze zelf op maat maak dat dat veranderd… Onthouden dus voor als die zwangere buik weer weg is! En een stofje winnen zou ook leuk zijn 🙂 En proficiat met je 2-jarige blog! Vergeet binnenkort de 2e verjaardag van Axelle maar niet… dat zou pas erg zijn!!

 10. Een mooie blouse! Het is een goede combinatie van stof en patroon.
  Ik zou er misschien wel een Jill-jurkje voor mijn dochtertje mee maken, met fluo-oranje paspel.
  Groetjes
  Z.

 11. Hartelijk gefeliciteerd met de eerste blogverjaardag. Wij zijn Atelier Brunette fans en doen dus graag mee om een metertje te winnen. Hanne maakte er een prachtig bloesje mee we kijken vol verwachting uit naar haar blog.

 12. Wat leuk, ik ben ook nog niet zo lang met de naaimachine aan de slag. Mooie blouse geworden met een mooi stofje!
  Ik doe graag mee hiervoor!
  En natuurlijk ook gefeliciteerd met je blog!

 13. Ik verwerkte al enkele stofjes van Atelier Brunette en ben er echt helemaal weg van. 🙂 Dus ik doe heel graag mee!
  Proficiat met je blogverjaardag!

 14. Super! amai, tot 22 juni 10%, dat ga ik onthouden. Want daartegen moet ik vast al wel 't een en 't ander opgenaaid hebben hier 🙂 Mooi bloesje btw!

 15. Wat een heerlijke contradictie: een give away voor een stofje met de naam 'Remember Me' ter ere van een vergeten blogverjaardag…love it! 🙂 En nog een dikke proficiat aan de jarige!

 16. Proficiat met je 2de blogverjaardag ! Doe er nog maar een heel aantal jaartjes bij 🙂 Altijd fijn lezen bij jou 🙂 En dat stofje zou hier op gejuich onthaald worden, dus zet me er maar bij op dat lijstje van liefhebbers…
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

 17. Ooooh, zo leuk! En wat een mooie versie van de venue top, ik pin het meteen! En het is trouwens echt supertoevallig, bijna ongeloofwaardig misschien, maar ik had gisteren overdag op de website zitten kijken naar de atelier brunette stofjes in je webshop, en nu is daar ineens korting op! Is this meant to be? 🙂 ik doe in elk geval alvast heel graag mee met de give-away!

 18. Proficiat met je jarige blog.Altijd leuk om een stofje in de brievenbus te vinden,dus ik doe super graag mee aan je give away en hou je blog in de gaten om de link naar Hanne hare blog te krijgen.

 19. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Zo kort eigenlijk nog maar en zo veel bereikt, tof hoor! En ja dat stofje daar ben ik wel een Beetje verliefd op 😉

 20. Proficiat met het tweejarig bestaan van je blog. Hopelijk doe je nog lang voort, want ik kom hier graag lezen ?
  En die stofjes van Atelier Brunette zijn wondermooi. Daar zou ik graag een metertje van winnen. Heeeeel graag zelfs!

 21. Eerst en vooral een heel dikke proficiat! Jij hebt al heel wat verwezenlijkt op 2 jaar tijd zeg!
  Wauw! Prachtige blouse! Ik ben ook zo'n grote AB fan! Zo'n heerlijke prints, zo'n zalige kwaliteit!
  Ik doe dus heel graag mee voor dat metertje!

 22. proficiat !!!
  Atelier brunette love it! Alleen heb ik ze (nog) niet in mijn kast.
  Het is namelijk zo……………………het is moeilijk te kiezen 😉
  Wij de give-away doen we graag mee, wie weet beland er dan 1 in mijn brievenbus en is er weer 1'tje minder waaruit ik moet kiezen 😉