Begin juli trokken we met de vrienden voor een kinderloos weekend richting Amsterdam. Drie dagen lang samen en dat zonder kinderen, dat moet eeuwen geleden zijn. Dat een citytrip met vrienden enigszins anders loopt dan wanneer je deze als koppel doet of met je gezin spreekt voor zich. De focus op eten en drinken was logischerwijs groot. Daarom deel ik graag met jullie een parel van een adresje waar je heerlijk kan eten: ‘The Roast Room’!

The Roast Room Amsterdam The Roast Room AmsterdamThe Roast Room ligt een beetje buiten het centrum van Amsterdam maar dankzij het geweldige openbaar vervoer daar mag dat geen hindernis zijn om je te laten onderdompelen in de geuren en smaken van dit vleesrestaurant. Vlees zegt u? Reken maar van yes, want de kok achter dit restaurant, Michiel Deeniks, startte dit restaurant om de slager op een voetstuk te zetten. En dat het hem gelukt is, daar moet u niet aan twijfelen.

http://www.liesellove.be/the-roast-room-amsterdam/Wil je eten in een losse sfeer, dan kan je op het gelijkvloers terecht bij ‘The Roast Bar’ maar mag het wat meer zijn, reserveer dan zoals wij deden bij de ‘Rotisserie’. Omdat we met z’n elven waren, gaven we tijdens onze reservatie door welk menu wij verkozen. Dat leverde gigantisch veel lekker eten op. Dat dit alles in een schoon kader kon, was mooi meegenomen. Aangenaam personeel, veel licht, mooi interieur en zicht op de keuken! Echt waar, meer moet dat echt niet zijn. The Roast Room AmsterdamThe Roast Room Amsterdam

Sharing is Caring

Dat Amsterdam volledig gaat voor het principe van ‘Sharing is Caring’ bewees ook dit restaurant. Het hoofdgerecht werd niet per bord opgediend. Alles kwam gewoon op tafel. Een beetje wennen was het wel maar eigenlijk is het een vré schoon principe. Ik voel een gat in de markt in België aankomen.

Dus ben je in Amsterdam, ga dit restaurant dan gewoon uittesten. Reserveren kan makkelijk online! Ben je geïnspireerd geraakt door dit verslagje, laat het dan gerust even weten.

* Foto’s bovenaan zijn afkomstig van de website van ‘The Roast Room’

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.