The Sunshine Blogger

Eigenlijk doe ik al heel lang niet meer mee aan awards voor bloggers. Niet omdat ik mij daar te goed voor voel, maar eens je een tijdje aan het bloggen bent, heb je alle vragen wel beantwoord. Of dat denk je toch. Maar kijk, zeg nooit nooit want bij deze doe ik nog eens mee. Zebra zonder strepen nomineerde mij onlangs voor “The Sunshine Blogger” en ik vond dat erg sympathiek van haar. Er hoorde ook nog eens een lijst vragen bij en ik dacht dadelijk: voer voor 40 dagen bloggen.

Vergeef me dat ik niet geheel alle regeltjes van die award ga volgen. Ik ben daar op de één of andere manier niet zo goed in. Naar het schijnt wijk ik nogal eens graag af van de regeltjes dus vergeef mij. Maar toch bedankt Sabrina voor deze nominatie en voor de inspiratie.

Ik kreeg van Sabrina dus een waslijst aan vragen:

 1. Waarom blog je?
 2. Hoe kan je het volhouden?
 3. Wat is de grootste voldoening die je uit je blog hebt gehaald?
 4. Welke topics spreken je lezers het meeste aan?
 5. Wanneer blog jij?
 6. Kennen jouw lezers de dame achter de blog?
 7. Wat hoop je dat nog op je pad komt?
 8. Heb je dromen?
 9. Ben je een ochtend mens of avond mens?
 10. Vertel een diep geheim.

Ik dacht daar even snel, snel op te antwoorden. Maar dat ga ik niet doen. Ik stond in het verleden weliswaar al stil bij waarom ik blog etc. maar de komende dagen wil ik uit alle vragen wat thema’s pikken, om dieper op in te gaan. Het is dan ook 40 dagen bloggen hé…

Zelf is mijn lijstje van mensen die ik nomineer wat korter. Niet dat ik geen 11 mensen wil nomineren maar op dit moment moet ik vooral denken aan: nietzomaarsaar, reismicrobe en zegmaarbabs. Drie dames die ik in het afgelopen jaar beter leerde kennen en graag zelf even aan het woord laat. Dames, bijzonder speciale vragen heb ik niet voor jullie. Het bovenstaande lijstje vind ik al een mooie inspiratiebron. Dus, hebben jullie zin om mee te doen? En in alle andere gevallen, ik zal niet op mijn tenen getrapt zijn, haha.

Lieve lezers, jullie weten alvast dat komende dagen/weken ik terug wat meer over dat blogleven van mij ga vertel. En ook terug een beetje over mezelf. Want er staan nog grootste dingen te gebeuren… Wordt zeker en vast vervolgd…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 reacties

 1. Haha Lies, bedankt voor de nominatie. Weliswaar doe ik nooit tags of awards, maar misschien dat ik tijdens de 40 dagen bloggen toch even afwijk van dit standpunt. We moeten tenslotte dagen vullen he 😉 en eigenlijk blogde ik nog nooit over bloggen zelf. 🙂