De tien meest gelezen posts van 2016

2016 was het jaar van de grote verandering. Onze webshop sloot definitief onze deuren waardoor er op privé-vlak heel veel veranderde. Veranderingen in de positieve zin, gelukkig maar. Ook bloggewijs gebeurde er hier het één en het ander. Ik schakelde over naar WordPress en langzaam maar zeker kreeg de blog meer en meer een mama-insteek. Naast schrijven over mijn zelfmaakprojecten, vind ik het heerlijk om over het moederschap en het leven als moeder te schrijven. 2017 zal zeker en vast die richting verder uit blijven gaan. Wat jullie graag lezen hoor ik dus graag. Volgens de WordPress-statistieken lazen jullie in 2016 alvast deze berichten erg graag:

 • Tutorial van de giraf 
  Stokoud is dit blogbericht maar Pinterest zorgt dat er nog dagelijks bezoekers op mijn blog komen om ook een Giraf te kunnen naaien. Misschien wordt het tijd om het bericht eens op te kuisen en er een wat schonere versie van te maken.
 • DIY Poepsimpele cirkelsjaal in 15 minuten
  Wederom valt er weinig over dit bericht te vertellen behalve dan dat in de wintermaanden dit bericht dagelijks bezocht wordt. Simpele DIY, daar houden jullie duidelijk van.
 • 2ND HAND(MADE), doe jij ook mee?
  Dit jaar organiseerden Helena, Isabelle, Laura, (Sharon) en ik twee keer 2ND HAND(MADE). Een concept dat duidelijk aanslaat. Het inschrijvingsformulier om deel te nemen werd dan ook massaal gelezen, net zoals alle andere berichten over ons event eigenlijk. Dat belooft voor een derde editie…
 • Aster Trui
  Dat het niet altijd super moeilijke naaisels moeten zijn die scoren bij het grote publiek, bewijst deze Aster Trui. Het is mijn best gelezen blogbericht op naaivlak en in naailand zie je deze trui ook super vaak passeren. Eens ontzwangerd zullen hier allicht nog wel versies volgen!
 • Beste Mevrouw Rutten
  Af en toe durf ik hier op politiek vlak iets van mij laten horen. ’t Is te zeggen, wanneer een thema aangekaart wordt dat mij raakt, kan ik niet anders dan mijn gevoel daarover van me afschrijven. Het raakte velen van jullie. Ik hoop alvast in 2017 dat dergelijke berichten niet nodig zullen zijn al ziet het er niet bijzonder goed uit…
 • Baby three on its way
  Goed nieuws scoort duidelijk ook altijd goed. Voor ons is dit het beste nieuws van 2016. Logischerwijs kijken we dan ook heel erg uit naar 2017 waarin we deze spruit zullen kunnen verwelkomen.
 • Femma maakt schoon en ik doe mee
  Wat hebben wij mensen toch met spullen verzamelen en ons huis volproppen met gerief? Veel blijkbaar want net zoals ik waren velen in 2016 op zoek naar een manier om schoon schip te maken. Mij is het niet helemaal gelukt, maar in 2017 proberen we er wel verder werk van te maken.
 • Een jongen of een meisje?
  Jullie waren duidelijk even benieuwd als wij om het geslacht van onze baby te weten te komen. Baby nummer drie wordt een meisje en zorgt daardoor voor een perfect evenwicht in ons gezin!
 • Let’s Party
  Dit jaar was er heel wat te vieren en af en toe durfde ik daarvoor een eigen outfit te maken. Ik blijf erg fan van de lange rok en zal deze volgende zomer zeker en vast nog veel dragen. Wat is jullie favoriete stuk van 2016?
 • Deeltijds werken, een zegen of niet?
  Dit jaar was er ook heel wat discussie over de positie van de vrouw in de maatschappij. Urenlange discussies zijn erover geweest. Deeltijds werken kwam daarin ook ter sprake en sommige zagen dit allesbehalve als een zegen. Ik blijf erbij, voor mij is het een zegen. Eentje waardoor ik eigenlijk nooit meer terugwil naar fulltime werken…

Ik hoop dat 2016 voor jullie als even goed werd ervaren als door ons, ook al gebeurden er verschrikkelijke dingen in de wereld. Op naar 2017, op naar een jaar waarin we weer heel veel mooie herinneringen kunnen maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.