Pim Zonen 09 Gloria Emma & MonaPim Zonen 09 Gloria Emma & MonaPim Zonen 09 Gloria Emma & Mona

Afgelopen weekend was het zomer waardoor eindelijk de zomergarderobe uit de kast kan. Dat die tegenwoordig gevuld is met haltertopjes, shortjes en t-shirts zal u niet verbazen. Want zeg nu zelf? Hoe handig is het om een voorraad van dergelijk zomermateriaal te hebben liggen met een kleuter die wel héél graag de wereld ontdekt?

Vandaar, dezer dagen rollen er behoorlijke snelle en vlotte projecten van onder de naaimachine. Zo ook deze Gloria haltertop van Emma & Mona en de Pim van Zonen 09. Gloria naaide ik twee weken terug al, maar wachtte op het perfecte weer. En, ik vond in Axelle haar kast ook niet direct de ideale match met een onderstuk. Pim Zonen 09 Gloria Emma & MonaToen ik echter twee weken terug met haar naar ‘Stoffen van Leuven’ trok, vond ik de perfecte jeansstof en zag ik het al helemaal voor mij. Gisteren tekende ik een Pim. Rap-rap zoals ik ben gokte ik op maat 98. Perfect, al mag dat buikje van haar dan toch niet meer te veel groeien. *schaterlach*
Pim Zonen 09 Gloria Emma & MonaU leest het trouwens goed, ik tekende gisteren de short uit en naaide hem bovendien nog snel in elkaar. En geloof me vrij als ik zeg snel want Pim zit echt op een wip in elkaar. Oh wat vind ik het heerlijk als ik geen handleidingen niet meer nodig heb om een kledingstuk in elkaar te zitten. Dan kan je gewoon lekker gaan… haha. Ik koos trouwens voor de optie met zakken, al is dat op de foto moeilijk te zien. Dezer dagen vindt Axelle het gewoon leuk dat er al eens iets in een zakje kan weg gemoffeld worden. Pim Zonen 09 Gloria Emma & MonaIk zou zeggen, op naar nog meer zomers weer, want er ligt hier nog wel het één en het ander dat in warme temperaturen gefotografeerd mag worden en ook vanonder de naaimachine wil ik graag nog het één en ander van zomers materiaal toveren. Laten we dus maar het weerbericht en komende week compleet negeren, nietwaar?

Stof Haltertop: Eva’s Konijntjes bij Bambiblauw
Stof Shortje: Jeansstofje bij Stoffen van Leuven
Patroon Shortje: Pim bij Zonen 09
Patroon Haltertop: Gloria bij Emma & Mona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 reacties

  1. Ja leuk! En zalig he, eindelijk de gloriaatjes aan..Hier ook gister :) Verbrede jij trouwens de ‘touwtjes’ van de Gloria, of heb ik t gewoon verkeerd gelezen..erg leuk zo in ieder geval!

    1. Inderdaad niet altijd evident tenzij met sobere stuks, maar ah als je het zelf kan oplossen door iets te maken, dan is dat des te fijner, niet waar? :-)