Jullie weten het al, deze naaister kan het niet laten om met regelmaat van tijd een Tinny Dress te naaien. Op naaiweekend ging ik met twee afgewerkte exemplaren naar huis. Eentje er van toon ik vandaag. Toen ik de stof zag, was ik op slag verliefd. De match met een Tinny zat dadelijk in mijn hoofd, ook al doet de stof misschien wat zomers aan. 
Tinny Dress StraightGrain Tinny Dress StraightGrain

Voor de foto’s gebruikte ik geen kousen en een cardigan maar deze jurk wordt deze winter gecombineerd met grijze kousen en een gilet! ‘t Kan dus wel, een bloemetjesmotief ook al vriest het -10°c buiten, haha! Wat trouwens niet zichtbaar is op de foto’s is de structuur van de stof. Het is een reliëf-katoentje waardoor de stof iets bijzonders krijgt. Tinny Dress StraightGrain Tinny Dress StraightGrain

Deze jurk voerde ik ook volledig. Niet met gewone voeringstof maar met een soort tetradoek-achtige stof. De jurk voelt hierdoor bijzonder zacht aan en krijgt nog net iets meer volume. Axelle hoor ik alvast niet klagen… Tinny Dress StraightGrain Tinny Dress StraightGrain

Wie me volgt op Instagram zag het al. De foto’s werden genomen in mijn eigenste fotostudio, ahum. Door de webshop had ik de lampen al tijden staan en zelfs het doek kocht ik in die tijd. Soms heb ik gewoon een duwtje nodig. Ik experimenteerde wat en vond deze foto’s wel toonbaar. Met veel oefenen komen we er wel en slaan we ons de duistere wintermaanden door. 
Tinny Dress StraightGrain

En moeder, nu is het genoeg met foto’s nemen… Tinny Dress StraightGrain

Stof: Reliëf-katoen Cosmo bij de Stoffenkamer
Voering: Tetradoek bij de Stoffenkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties