Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Tinny Dress

2 november 2016

Tinny Dress

2 november 2016

Jullie weten het al, deze naaister kan het niet laten om met regelmaat van tijd een Tinny Dress te naaien. Op naaiweekend ging ik met twee afgewerkte exemplaren naar huis. Eentje er van toon ik vandaag. Toen ik de stof zag, was ik op slag verliefd. De match met een Tinny zat dadelijk in mijn hoofd, ook al doet de stof misschien wat zomers aan. 
Tinny Dress StraightGrain Tinny Dress StraightGrain

Voor de foto’s gebruikte ik geen kousen en een cardigan maar deze jurk wordt deze winter gecombineerd met grijze kousen en een gilet! ‘t Kan dus wel, een bloemetjesmotief ook al vriest het -10°c buiten, haha! Wat trouwens niet zichtbaar is op de foto’s is de structuur van de stof. Het is een reliëf-katoentje waardoor de stof iets bijzonders krijgt. Tinny Dress StraightGrain Tinny Dress StraightGrain

Deze jurk voerde ik ook volledig. Niet met gewone voeringstof maar met een soort tetradoek-achtige stof. De jurk voelt hierdoor bijzonder zacht aan en krijgt nog net iets meer volume. Axelle hoor ik alvast niet klagen… Tinny Dress StraightGrain Tinny Dress StraightGrain

Wie me volgt op Instagram zag het al. De foto’s werden genomen in mijn eigenste fotostudio, ahum. Door de webshop had ik de lampen al tijden staan en zelfs het doek kocht ik in die tijd. Soms heb ik gewoon een duwtje nodig. Ik experimenteerde wat en vond deze foto’s wel toonbaar. Met veel oefenen komen we er wel en slaan we ons de duistere wintermaanden door. 
Tinny Dress StraightGrain

En moeder, nu is het genoeg met foto’s nemen… Tinny Dress StraightGrain

Stof: Reliëf-katoen Cosmo bij de Stoffenkamer
Voering: Tetradoek bij de Stoffenkamer

10 Comments

 • Isabel 2 november 2016 at 22:38

  Wat een prachtige Tinny!

 • Stephanie 2 november 2016 at 23:07

  Schattig! En inderdaad, het is niet omdat het winter wordt, dat er geen bloemetjes meer mogen te zien zijn op de kleren ?

 • Frullemieke 3 november 2016 at 00:14

  Prachtig! Zowel de jurk als de foto’s en het fotomodelletje natuurlijk 🙂

 • Kathleen | BelleLien 3 november 2016 at 07:59

  Prachtig kleedje! Blauw blijft een goed kleurtje voor Axelle!
  Die laatste foto blijft geweldig! 😀

 • Sarah 3 november 2016 at 11:16

  Hopelijk wordt het geen -10° deze winter, brrr seg!
  Mooie Tinny, dat blijft een toppatroon he.

  • Liesellove 4 november 2016 at 07:24

   haha, dat kunnen we inderdaad alleen maar hopen, maar soit je weet maar nooit 😉

 • cindy@ateliergeorgette 3 november 2016 at 16:02

  superleuke Tinny en foto’s!

 • Hutse Pruts 5 november 2016 at 22:39

  Super leuk. Dat zijn zo van die blogs die me eraan doen denken dat ik ook dringend een tiny moet maken 😉

  • Liesellove 6 november 2016 at 09:13

   oh deed je dat nog niet? dan moet je dat echt eens doen en dan ga je gigantisch verkocht zijn 😉

 • Anneke 8 november 2016 at 21:04

  Echt een prachtig kleedje! Misschien wordt dit wel mijn volgende naai-projectje… 😉

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×