Kids Clothes Week, daar doen we altijd aan mee. Zelfs nu, met een pasgeborene. Toeval wil dat ik enkele dagen voor de start van KCW terug aan de slag ging met de naaimachine. Perfecte timing! Het thema kon mij deze keer echter niet zo inspireren. Maar elke dag een uurtje met naaien bezig zijn, daar maken we geen probleem van.
Ik ging nog maar eens voor de ‘Tinny Dress’ van Straight Grain en koos een extra dromerig stofje.  Er zijn zoveel leuke details op dat stofje, zoals de zwanen. Hartje daarvoor!
Het model hield ik simpel, omwille van dat dromerige maar drukke stofje. Als extraatje ging ik voor een paspel. Achteraf gezien weet ik niet als dat een goeie keuze was…

Het model was behoorlijk goed om te kopen. Bijgevolg deed ze braaf wat ik haar vroeg! Heerlijk, die omkoperij…

Ter variatie gebruikte ik een cirkelrok, daar waar ik anders bijna altijd voor een rimpelloos ga. Axelle ontdekte nog maar net het draaien dus dikke fun met zo een zwierende rok. Al slaagde ik er niet in dat deftig op de foto te krijgen.

Bovenstaande foto is het beste wat ik van dat zwieren kan tonen. Excuses voor de wazigheid. Op een dag doet ze dat ook perfect al zwierend fotograferen en dan krijgt u dat zeker te zien.

En oh ja dan was er nog de omkoperij…

Stof: Romantic Dreams Poplin bij Liesellove (ook in tricot te verkrijgen)
Patroon: Tinny Dress bij StraightGrain
Kniekousen bij Kousen & Karton
Schoentjes Pèpè bij Aap Noot Mies
Gilet bij JBC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 reacties