tinny dress liberty

Tinny Dress + Liberty = match made in heaven

tinny dress libertyAfgelopen weekend naaide ik twee kleedjes voor Axelle. Het eerste presenteerde ik u maandag al. Het tweede toon ik u vandaag. Wederom koos ik voor een Tinny dress en deze keer paste ik niks aan. Sterker nog, ik naaide het in zijn eenvoudigste versie: normaal bovenstuk + rimpelrok! That’s it.

Ik koos voor die eenvoudige versie simpelweg omdat de stof niet om ingewikkelde patronen vraagt. Liberty is en blijft van de mooiste stof die er bestaat. Dat ik er durfde in knippen is bovendien een wonder. Alle stukjes Liberty in mijn kast koester ik namelijk enorm! Die stof is gewoonweg zalig en hemels zacht. En die kleurenpracht…

tinny dress liberty

Maar zie Axelle stralen! Ik ben verliefd op de jurk en het model. De kleurtjes zijn perfect voor deze zomer. Maar aangezien dit een vier jaar is, kan de jurk ook nog mee in het najaar. Daar is echt over nagedacht, want een drie jaar lukt hier eigenlijk ook nog net. Ik vond het echter te jammer om dit stofje enkel deze zomer te zien schitteren op Axelle haar lijfje. En met een beetje geluk kan hij voor kleine zus ook nog een rondje mee!

De rug van deze Tinny dress is niet met doorlopende print. Ik had namelijk niet voldoende stof om de print te laten doorlopen. Gelukkig valt het niet al te hard op. U zal mij moeten geloven op mijn woord want een rugfoto, die vergat ik nemen. En hey, doorlopende prints, dat is zo overroepen, haha!

Veel meer heb ik over deze Tinny Dress niet te vertellen. Geniet dus maar gewoon nog even mee van de foto’s in ware Axelle-stijl!

tinny dress liberty tinny dress liberty tinny dress liberty

Axelle-stijl moet je dus opvatten als ik kan niet stilstaan, waardoor de foto’s vaak een beetje een waas meekrijgen. Op dat vlak moet ik nog iets doen aan mijn foto skills. Maar soit, dat ik fotograaf in manuele modus verdient alleen al een pluim!

tinny dress liberty tinny dress liberty

De laatste twee foto’s wil ik u trouwens niet onthouden. Die werden buiten genomen en oh wat doet het daglicht prachtige dingen met de Liberty-stof!

tinny dress liberty tinny dress liberty

Stof: Liberty uit eigen voorraad
Patroon: Tinny Dress – StraightGrain Patterns

P.s.: vergeet onze give-away niet in samenwerking met De Stoffenkamer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 reacties

  1. Prachtig toch die Tinny dress krijg zin om ook dit patroon eens te gebruiken mits wat aanpassing want Janne en Jitse zijn smal en klein van gestalte voor hun leeftijd. Tot hier toe maakte ik daarom altijd kleedjes met hoge taille of zonder taille. Dus ik ga aan de slag in het weekend. Bedankt voor de tips die je meegaf.