Tinny Dress Meets SVDZ 2

Wat gebeurd er als Tinny, SVDZ ontmoet?

Een prachtig patroon wordt gewoon nog prachtiger! 😉

Afgelopen week doorbladerde ik op het gemak alle jurkvarianten- en opties in SVDZ 2, ik tekenende patronen uit en kreeg vollen bak goesting om eens wat nieuws te proberen. 
Maar, ‘Tinny’ lag naar me te loeren. Sinds ik ermee aan de slag ging, lijk ik alleen nog maar aan dat patroon te denken. Gemaakt voor Axelle haar lijfje.

Maar kent u dat: als u tijden het creëren van een nieuw naaiproject het ‘aha’-gevoel hebt? Want dat is wat er gebeurde! Ik maakte een mix van SraightGrain en SVDZ. Tenslotte liggen die stijlen heer erg bij elkaar. 

Tijdens het doorbladeren van SVDZ 2 werd ik verliefd op het terugflapmouwtje! Ook de benaming vind ik heerlijk! Tientallen keren sprak ik het al uit. Dat prachtig detail maakt deze Tinny helemaal anders, om nog maar te zwijgen over de stof. Ik ben er een beetje verliefd op. 

Het jurkje zelf werd genaaid tijdens mijn driewekelijks naaigroepje. Na het nodige getetter ging ik toch geconcentreerd aan de slag om het op een avondje af te krijgen. Ik vertrok met lapjes stof en kwam thuis met een pareltje.

Vergeef me de minder goeie kwaliteit aan-foto’s. Het was al donker en deze keer werkte de truc met de gadgets niet zo goed! Damn, ze heeft mij al door… 😉 Maar toch, je ziet duidelijk dat dit deze zomer een toppertje wordt! Nu nog een beetje groot maar tegen de eerst zonnestraaltjes zit dat helemaal goed.

Edit: voor het eerst sinds we een stoffenwinkel hebben, maakte ik eerst iets met de stof voor ze online te zetten. Kwestie van zeker iets van dit stofje te hebben! I just love it! 😉 
Patroon: Tinny Dress van StraightGrain en terugflapmouwtjes SVDZ2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

29 reacties