Mijn laatste bericht als mama van één, blijkt toch niet mijn laatste te zijn. Baby vindt het goed bij mama. Dus kunnen we niet anders dan ons daar bij neer te leggen. 
Perfecte remedie tegen al dat ongeduld van mezelf? 
Juist ja, naaien… al verloopt ook dat wat minder vlotjes dan normaal… 
Bij te lang neerzitten lijkt het alsof mijnheertje mijn ribben aan het breken is. 
Maar soit, ik was het afwachten beu en knipte op 39 weken en vijf dagen in een heerlijk speels stofje, met als doel nog maar eens een nieuwe ‘Tinny Dress’. Het stofje is hier een enorme hit want beestjes daar is Axelle zot van! 
De ‘Tinny Dress’ raakt misschien afgezaagd maar tjah… dit model is perfect voor Axelle en nu de herwerkte versie er bijna aankomt kan ik gewoon niet anders… *sterker dan mezelf*
Om het mezelf gemakkelijk te maken, ging ik terug voor de versie met aangeknipte mouwtjes, een zichtbare rits en een rimpelrokje. De zichtbare rits raakte deze keer wel niet gefotografeerd… te koud, weet u wel… 

Axelle is al helemaal herfstproof en heeft een mooie kleerkast klaar liggen om, als baby er éénmaal is, helemaal de show te stelen in het ziekenhuis! ;-) 

En toen was het welletjes geweest met foto’s nemen… 

Patroon: Tinny Dress by Straight Grain 
Cardigan bij JBC (collectie 2014) 
Kniekousen bij Kousen & Karton 
Schoentjes van Pèpè bij Aap Noot Mies 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

25 reacties

    1. oh ik ook zeg :-) nu komt ze wel vaak iets geven aan mijn buik dat voor broer is dus ze zal ergens wel iets beseffen zeker? :-)
      maar toch hoe ze echt zal reageren zal af te wachten zijn tot dat eerste moment in het ziekenhuis en daar ben ik zoooooooo benieuwd naar :-)

  1. Superschattig!! Heel leuk stofje, heel leuk modelletje (zowel kleedje als kindje :-) ) succes nog daar, en hopelijk ben je oo dit eigenste moment aan het bevallen :-)