Gouden verwennerij!

Een restje stof, dat was de aanzet voor de verwennerij… 

Een verwennerij van Axelle haar kleerkast, 
want die heeft het niet bepaald nodig dat er nog een jurkje bij komt. Maar de goesting om te naaien was groot en dat restje stof schreeuwde: ‘perfect voor een nieuwjaarsjurkje!’ Zo gezegd, zo gedaan… 
Het restje combineerde ik met een ander pareltje uit de Camelot-collectie om zo tot een perfecte, ‘eenvoudige’ Tinny Dress te komen. Net zoals het vorige maaksel koos ik voor het patroon van StraightGrain maar liet ik alle extra’s zoals mouwtjes en kraagjes weg. 
Ik werkte armsgaten en hals af met zwarte biais. Niet omdat ik geen beleg wou gebruiken maar ik had gewoon geen geschikt binnenstofje liggen.
Een extra feestelijke toets met de zwarte zig-zag-band aan de taille! 

Vandaag deden we al een kleine pasbeurt, maar pas morgenavond mag ze het effectief aan! Op de foto’s kan je hier en daar zien dat ze weeral ziekjes is met haar verzopen oogjes… Maar ondanks dat ziet ze er beeldig uit! πŸ˜‰ 

Ik excuseer me alvast voor de overdaad aan foto’s… πŸ˜‰

Aangezien dametje ziek is ben ik genoodzaakt foto’s binnenshuis te nemen. Het kunstmatig licht was echter één keer in ons voordeel want het goud straalt nu toch iets meer, dan normaal op foto vast te leggen is! 

Wat me nog rest is jullie een prettig eindejaar te wensen! 
Hopelijk tot volgend blogjaar! πŸ˜‰ 
Stof:
Patroon: 
Tinny Dress – StraightGrain

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

25 Comments

  1. Geweldig! Zo schattig….
    Ik maakte ook een jurk met goud en zwart voor Lola voor de feestdagen!!

    Zwart is zo cute voor kleintjes! Niet direct een kleur die je zou kiezen misschien, maar ik vind het elke keer dat ik iets in zwart gemaakt heb/combineerde met zwart weer geweldig staan. Stoer en toch lief! En met dat goud erbij meteen feestelijk!

  2. Wat een prachtig jurkje, ondanks de ziektekiemen straalt het lieve kind nog!
    Ik wens jullie ook een mooi jaar (met niet al te veel ziektekiemen) en hoop dat we elkaar wellicht weer treffen op Simsalabim!!