Tiny viert kerst

Ik houd van december, van kerst, van kaarsjes en gezelligheid. Kerstavond is voor mij de avond van het jaar, dat de gezelligheid de volgende dag lekker doorgaat heerlijk! Het is iets dat ik wil doorgeven aan mijn kids, al was er dit jaar minder tijd voor. 2016 moet op dat vlak het jaar van de tijd worden… πŸ˜‰
Net zoals vorig jaar ging ik voor een zelfgemaakt kerstkleed. Zelfde stof, zelfde patroon, weinig origineels maar oh wat houd ik er van… Benieuwd als ik volgend jaar het stofje ergens zal kunnen shoppen nu ik zelf geen shop meer hebben zal… πŸ˜‰

Deze versie naaide ik ook voor Bloggers for life. Er was dus nog een ukkie die heel stylish de kerstdagen doorbracht! πŸ˜‰

Foto’s werden genomen op een niet alledaagse locatie maar daar vierden we kerst. Het fototoestel legde de weg niet mee af richting feestlocatie dus u moet het stellen met povere foto’s. Maar, je kan het duidelijk zien: Axelle wordt echt groot!
Late Merry Christmas gewenst, want vandaag had ik even wat anders te doen… πŸ˜‰
Stof: Tiny viert kerst bij Liesellove
Patroon: Tinny dress – straight grain patterns

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties

    1. Al een geluk dat ik dan niet helemaal verdwijn πŸ˜‰
      al zal ik het zelf ook wel missen, de perfecte stoffen zoeken en klanten daarvan kunnen overtuigen πŸ™‚
      maar tijd voor nieuwe dingen hΓ© πŸ˜‰