Een top 10 van 2014

December staat gelijk aan het maken van lijstjes.

Lijstjes over cadeautjes, lijstjes over wat er nog gebeuren moet, goede-voornemens-lijstjes en top-10-lijstjes. 
Hoe dan ook? Lijstjes maken vind ik best leuk, deze tijd van het jaar. Ik start met een top-10-lijstjes. 

Niet zomaar een top 10, neen een top 10 over de best gelezen blog-berichten volgens de statistieken. Net zoals vorig jaar vind ik terugduiken in de oude tijd heerlijk. Wie houdt daar nu niet van? De ouwerds op de blog verdienen namelijk net zoveel aandacht of al het nieuwe… 
`
Hier gaan we… 
Op nummer één, duidelijk, de tutorial van de giraf. Waarom dat beest zoveel succes heeft, ik heb er het raden naar maar dit jaar werd het 3750 keer aangeklikt. En ook op Pinterest is ie populair. Maakte je een giraf aan de hand van deze tutorial? Laat je deze curieuze madam dan even zien wat het resultaat is geworden… 😉 
Plaats twee gaat naar mijn allereerste Birdy Blouse. Gemaakt op basis van een eenvoudig patroon. Wordt blijkbaar door iedereen gesmaakt! 

Het verbaast me niet dat mijn herfstkleed op nummer 3 eindigt en strak gevolgd wordt door mijn versie van de ‘June Dress‘. Twee jurken uit mijn geliefd blad ‘La Maison Victor’ met veel liefde gemaakt, met veel passie al gedragen.
Blogbericht nummer 5 is ook een creatie uit dat geliefde blad: de ‘Sunny Pants‘. Het patroon was een enorm succes, niet alleen hier maar over geheel naaiend Vlaanderen. 
Mijn allerliefste blogvriendin Lobke schreef dit najaar ook een post die onmiddellijk in de top 10 staat. Haar DIY over de cirkelsjaal was niet alleen hier een hit, ook op pinterest is deze een toppertje. Net zoals mijn laatste feestjurk! Gemaakt in scubastof, ultrahoog draagcomfort, bijgevolg een terecht op plaats 7. 
Nummer 8 gereserveerd voor mijn tweede versie van de ‘Sunny Pants.’ Ondertussen is die versie echter achtergebleven in Thailand wegens een ongelukkige scheur in de broek… 😉 
En omdat we dan toch in herhaling vallen, de voorlaatste plaats gaat naar nog een ‘La Maison Victor’-creatie: een combinatie van de ‘Roxie legging’ en de ‘Harlequin.’ 
Als afsluiter van de lijst komt mijn ‘Maxi Skirt‘. Het doet me terugdenken aan een heerlijk weekend dat ik zo nog eens zou willen overdoen. 
En zo eindigt de top 10 van de best gelezen blogberichten. Een schoon lijstje waarin duidelijk opvalt dat creaties voor mezelf gesmaakt wordt door jullie. Volgend jaar zeker meer van dat, alhoewel… voor little cutiepie mag er wel eens wat meer genaaid worden! 
Ook zin om mee te doen? Het is simpel: check je statistieken, giet het in een blogbericht en laat het hier weten… Of zoek een ander thema om in lijstjesvorm te gieten. Hier volgen er zeker nog…  ;-) 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 reacties