Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

5 Instagram Travel accounts die je moet volgen

24 juni 2019
middelkerke westtoer de kust

5 Instagram Travel accounts die je moet volgen

24 juni 2019

Het is bijna grote vakantie en daardoor dromen veel mensen al van hun reis die gepland staat. In ons geval is het een iets rustigere zomer, maar we klagen niet want we hadden het afgelopen half jaar al héél veel leuke uitstappen. Maar dromen van mag altijd en daarom volg ik op Instagram met plezier enkele travel-accounts. Het zijn daarom niet altijd accounts van mensen met kinderen. Geïnspireerd raken, dat kan op allerlei manieren. Daarom deel ik graag mijn lijstje van favoriete travel-instagram-accounts.

Soms ook heimwee

Het travelaccount van Yannick De Pauw & Charlotte De Roey is er eentje die je niet mag missen wanneer je op zoek bent naar prachtige reisfotografie. Ook het persoonlijk account van Yannick volg ik om die reden erg graag. Mindblowing, dat vat het samen. Ik leerde de accounts kennen na de Travel Blog Awards en ben er ondertussen aan verkocht. Absoluut van de mooiste fotografie die er is.

Reismicrobe

Je zag ze hier allicht al vaak passeren: Nies van Reismicrobe. Ik geniet enorm van haar foto’s, verhalen en levensvisie. Ze is één van mijn grootste inspiratiebronnen en door haar durfde ik ook nadenken over dat slow-living-gedoe. Op dit moment zit ze nog in Bali met haar partner en twee kleine kindjes. Elke dag kijk ik dan ook uit naar haar stories.

Thetravellingnomads

Een buitenlands account, eentje met foto’s die recht een reistijdschrift in kunnen. De kans dat ik ooit zo goed word in het maken van reisfoto’s met ons erop is klein, maar ik droom wel weg bij het zien van…

The_global_wizards

Eigenlijk vind ik van mezelf dat ik nog niet zo heel veel zag van de wereld. Ik benijd de verhalen van vele reizigers, en vooral die met een gezin, die toch al wat kunnen afvinken. Ik moet nog even geduld hebben maar kijk dus met bewondering naar gezinnen die het wel al deden/doen. En zo eentje is dus het account van The Global Wizards.

https://www.instagram.com/the_global_wizards/
Withkidsontheroad

Het lijstje zou niet compleet zijn als het account van withkidsontheroad zou ontbreken. Ik houd van hun reisfoto’s en de avonturen die zij beleven. En de kleur in hun feed… maakt het voor mij één van de beste accounts om te volgen.

Natuurlijk volg ik nog heel wat meer reisaccounts, maar we beginnen vandaag met deze en op een dag volgen er allicht nog wel eens enkelen. Zoveel inspiratie op Instagram, zoveel wegdromerij…

Op zoek naar nog meer inspiratie? Duik dan even in het archief want ik deelde hier al veel leuks wat betreft Instagram. Volg je Liesellove nog niet op Instagram dan ben je ook daar heel erg welkom. Voor een regelmatige dosis reis, – moeder, – family, … inspiratie.

8 Comments

 • Goofball 26 juni 2019 at 16:03

  2 van die accounts volgde ik al.

  Maar in feite volg ik het liefst hashtags van een paar favoriete bestemmingen. Niet de mensen maar de bestemming.

  • Liesellove 26 juni 2019 at 23:47

   Ik volg ook wel hashtags specifiek ifv Travel maar ik heb ook wel graag het verhaal van een account

 • Yannick 7 juli 2019 at 20:22

  Dankjewel! xx

 • withkidsontheroad 11 juli 2019 at 18:36

  Super fijn dat we tussen je lijstje mogen staan! Xxx

 • Elisa Our house of modestye 12 juli 2019 at 10:16

  Oh wat heerlijk om zo nieuwe te zien, al hou ik niet echt van reizen. Is dit wel erg leuk om te bekijken.

  • Liesellove 12 juli 2019 at 21:13

   Je leert zo ook een beetje de wereld kennen he 🙂

 • Heleen 30 september 2019 at 22:30

  Dank je wel om ons ertussen te plaatsen! xxx

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×