Turn The page

Turn the page

Turn The pageSinds anderhalve week leven we terug een normaal leven. Geen uren kloppen tot ’s avonds laat, geen ellenlange mailboxen te beantwoorden en geen telefoons op de meest onverantwoorde uren van de dag. Eerlijk? Dat is wennen. Samen terug allemaal in de leefruimte zitten, dingen met elkaar doen. ’t Is zo dat pijnlijk duidelijk wordt dat ons leven een beetje gehypoticeerd werd door de shop.

Nu de ‘rust’ terug is, ontdekken we dat we aan onszelf moeten werken: aan onze relatie, aan onze functie als ouder, aan onze vriendschappen. ’t Heeft allemaal geleden onder ons harde werken en dat hadden we niet eens door. Een pijnlijke confrontatie maar tegelijkertijd de bevestiging dat we deze moeilijke keuze moesten maken. Al besef ik dat aan dat alles werken geen evidentie is, ook niet nu we gestopt zijn met de shop.

In mijn omgeving hoor ik genoeg mensen over dezelfde problemen spreken. En zij hebben geen extra job… Tijd, het is iets zots in onze maatschappij. We moeten zoveel en vergeten zo vaak de essentie. Maar het is net dat die zo belangrijk is.

Affain, wij gaan eraan werken! Proberen alles recht te trekken wat in de afgelopen jaren op de één of andere manier steeds meer krom trok. Het is beangstigend want niemand weet wat het eindresultaat zal zijn. Maar beseffen dat we samen, met onze kids en onze vrienden en familie, op één pad moeten komen, dat is al een héél grote stap…

X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Comments

  1. hoewel dit confronterend moet zijn, is het tegelijkertijd ook gewoon echt mooi, heel eerlijk, en ook hoopvol. Waar een wil is, is een weg… Vertrouw er maar op dat jullie die zullen vinden… Iemand die op deze manier beslissingen kan en durft maken, iemand die daar zo open naar kan kijken en over kan denken, echt waar, daarvan wéét ik gewoon: dat komt goed!!

    1. 🙂
      We hebben vertrouwen want beseffen dat er iets moest veranderen was het belangrijkste en misschien moeilijkste wat er moest gebeuren! Nu draaien we gewoon die volle, drukke bladzijde om en bouwen we verder aan ons leven 🙂