Tweede kleertjes te koop!

Mijn moederhart, tjah, … wat kan ik erover zeggen?

Het is verkocht aan alles wat te maken heeft met het kind, en allicht straks ook met kind twee. In al mijn ups en downs tijdens deze zwangerschap, besloot ik de oude kleertjes van Axelle te verkopen. Geloof me, dat ging niet zonder slag of stoot… 
Ik kan namelijk nogal moeilijk afscheid nemen van die kleertjes en de bijbehorende herinneringen. Op de dag dat ik ging sorteren heb ik gewoon zitten janken maar ik was dapper, zette door en hield enkel de stuks die te emotioneel voor me zijn. 
Soit, al dat schoon gerief van mijn dochter mottenballen laten vangen, dat vond ik geen goed idee gezien het jongensgerief dat hier op komst is en dus slaan we aan het verkopen, althans we doen een poging! 😉 
Interesse in haar te kleine kleertjes? Kom dan eens kijken in het groepje dat ik voor haar, en ooit wel voor broer zijn kleren, heb aangemaakt. Momenteel lopen de maatjes tot 86, binnenkort al tot 92! 😉 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 reacties

 1. Sterk, hoor! Ik kan mezelf er ook niet toe brengen om de kleedjes van mij dochtertje weg te doen. Maar gelukkige krijgt mijn schoonzusje straks een dochtertje en misschien mijn zusje ook! Dan kan ik doorgeven ipv verkopen ?! Maar echt, chapeau.

 2. Oh, ik herken het gevoel: de emotionele waarde van kleertjes. Alles staat hier nog in dozen voor als er een nummer 2 zou komen. Maar als ik de kleren ooit weg moet doen, ik weet nu al dat er traantjes zullen vloeien …

 3. jammer dat je ze moet loslaten, het zijn elk prachtige kleertjes. En die herinneringen, die moet je gewoonweg blijven vasthouden, één voor één.
  En jammer dat ik ze niet kan gebruiken, aangezien er hier geen kleine kindjes rondlopen 🙂
  Grtjs

 4. Oh zo herkenbaar… het is een beetje afscheid nemen he… van een periode… van het baby zijn… en dan komt er weer ruimte (letterlijk en figuurlijk) voor iets nieuws….

  1. inderdaad, dat afscheid nemen van dat baby zijn vind ik heel erg maar allé ondertussen ben ik er toch wat over, en worden de kasten alweer gevuld met nieuwe dingen 😉

 5. Dat kan ik me helemaal voorstellen! Mijn dochter is een maand ouder als Axelle en ik ben ook ruim 30 weken zwanger maar van een tweede meisje. Mijn 'afscheidsmoment' kan ik dus nog heel even uitstellen, maar als het eenmaal zover is…