Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Tweede kleertjes te koop!

15 juli 2015

Tweede kleertjes te koop!

15 juli 2015

Mijn moederhart, tjah, … wat kan ik erover zeggen?

Het is verkocht aan alles wat te maken heeft met het kind, en allicht straks ook met kind twee. In al mijn ups en downs tijdens deze zwangerschap, besloot ik de oude kleertjes van Axelle te verkopen. Geloof me, dat ging niet zonder slag of stoot… 
Ik kan namelijk nogal moeilijk afscheid nemen van die kleertjes en de bijbehorende herinneringen. Op de dag dat ik ging sorteren heb ik gewoon zitten janken maar ik was dapper, zette door en hield enkel de stuks die te emotioneel voor me zijn. 
Soit, al dat schoon gerief van mijn dochter mottenballen laten vangen, dat vond ik geen goed idee gezien het jongensgerief dat hier op komst is en dus slaan we aan het verkopen, althans we doen een poging! 😉 
Interesse in haar te kleine kleertjes? Kom dan eens kijken in het groepje dat ik voor haar, en ooit wel voor broer zijn kleren, heb aangemaakt. Momenteel lopen de maatjes tot 86, binnenkort al tot 92! 😉 

9 Comments

 • kinita olivier 15 juli 2015 at 19:48

  Sterk, hoor! Ik kan mezelf er ook niet toe brengen om de kleedjes van mij dochtertje weg te doen. Maar gelukkige krijgt mijn schoonzusje straks een dochtertje en misschien mijn zusje ook! Dan kan ik doorgeven ipv verkopen ?! Maar echt, chapeau.

 • Petite Bout de Chou 15 juli 2015 at 20:36

  Oh, ik herken het gevoel: de emotionele waarde van kleertjes. Alles staat hier nog in dozen voor als er een nummer 2 zou komen. Maar als ik de kleren ooit weg moet doen, ik weet nu al dat er traantjes zullen vloeien …

  • Liesellove 16 juli 2015 at 06:01

   Ik hield ook alles voor nummer 2 maar ja het is een jongen dus dat ging niet echt… Eens de stap gezet valt het wel mee maar toch…

 • Anka Vandenrul 15 juli 2015 at 20:55

  jammer dat je ze moet loslaten, het zijn elk prachtige kleertjes. En die herinneringen, die moet je gewoonweg blijven vasthouden, één voor één.
  En jammer dat ik ze niet kan gebruiken, aangezien er hier geen kleine kindjes rondlopen 🙂
  Grtjs

 • Kim Perdaens 15 juli 2015 at 20:59

  Spijtig he. Ik heb deze week ook voor het eerst zelfgemaakte kleedjes verkocht … Moeilijk moment toch!

 • Lunatiek 16 juli 2015 at 05:29

  Oh zo herkenbaar… het is een beetje afscheid nemen he… van een periode… van het baby zijn… en dan komt er weer ruimte (letterlijk en figuurlijk) voor iets nieuws….

  • Liesellove 16 juli 2015 at 06:03

   inderdaad, dat afscheid nemen van dat baby zijn vind ik heel erg maar allé ondertussen ben ik er toch wat over, en worden de kasten alweer gevuld met nieuwe dingen 😉

 • Naomi Zwaanswijk 16 juli 2015 at 08:16

  Dat kan ik me helemaal voorstellen! Mijn dochter is een maand ouder als Axelle en ik ben ook ruim 30 weken zwanger maar van een tweede meisje. Mijn 'afscheidsmoment' kan ik dus nog heel even uitstellen, maar als het eenmaal zover is…

 • lielebeesje 16 juli 2015 at 08:29

  Flink van jou, ik heb het nog niet gekund en Lene is al bijna 7 en Thias bijna 5!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×