Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Twinning is winning: Billie van Zonen 09!

10 april 2017
billie zonen 09 twinning papa en zoon (7 van 7)

Twinning is winning: Billie van Zonen 09!

10 april 2017

billie zonen 09 twinning papa en zoon (7 van 7)Dat ik regelmatig passeer in de stoffenwinkel, dat zal u niet verbazen. Het zal u allicht nog minder verbazen als ik vertel dat ik soms echt een in instant crush krijg wanneer ik een bepaalde stof zie. Die crush wordt er alleen maar beter op wanneer ik ook nog eens dadelijk een project voor ogen heb. In dit geval was ik dus én verliefd op de stof én wist ik meteen: dit wordt een Billie – twinning – project voor papa en zoon. Had ik wel even geluk, want ik ging lopen met de allerlaatste meter en een half op de rol. billie zonen 09 twinning papa en zoon (7 van 7) billie zonen 09 twinning papa en zoon (7 van 7) billie zonen 09 twinning papa en zoon (7 van 7)

Easy sewing dus.

Ik koos, denk ik, voor de allereenvoudigste Billie die er is. Eentje met een gewone mouw, waarbij alle onderkanten gewoon afgewerkt worden met een tweelingnaald. Tegenwoordig probeer ik dat ding toch wat meer boven te halen, want eigenlijk heb ik daar een hout-liefde-verhouding mee. ‘t Is te zeggen, eerder haat dan liefde. Waarom? Geen idee eigenlijk. ‘t Is niet dat ik veel problemen ervaar tijdens het stikken met een tweelingnaald. Vaak vind ik al die stiksels gewoon niet mooi, maar bij een t-shirt stoort het me niet. Integendeel, het hoort er daar een beetje bij.

Mij voorlopig een raadsel hoe ik ooit nog wijs zal raken uit ingewikkelde patronen, haha.

Welke maat ik maakte, daar heb ik alweer geen idee meer van. De zwangerschapsdementie is hier nogal extreem en deze Billie’s naaide ik alweer enkele weken terug. Wat ik wel nog weet is dat ik nergens aanpassingen gemaakt heb. Easy sewing dus. Laat dat nu hetgeen zijn waar ik tegenwoordig zo van houd. Al is het maar door tijdsgebrek en niet meer kunnen nadenken. Mij voorlopig een raadsel hoe ik ooit nog wijs zal raken uit ingewikkelde patronen, haha.
billie zonen 09 twinning papa en zoon (7 van 7) billie zonen 09 twinning papa en zoon (7 van 7) billie zonen 09 twinning papa en zoon (7 van 7)

U begrijpt allicht waarom ik deze Billie’s pas nu toon? De perfecte zomerse stof kon enkel en alleen gefotografeerd worden in een perfect zomers weertje. En zeg nu zelf, gisteren was het eerder zomer dan lente! In onze tuin was het in de zon een graad of 27, echt heerlijk! Dat ik naast de instant crush voor de stof en het patroon, ook ene voel bij het bekijken van deze foto’s, ook dat begrijpt u allicht? Manlief en kleine man in de meest perfecte zomerse stof van 2017, I just love it!

Stof: Surfers bij De Stoffenkamer (maar uitverkocht dus)
Patroon: Billie – Zonen 09

10 Comments

 • Sofie 10 april 2017 at 18:46

  Keigrappig, ik poste net ook een artikel met bijna dezelfde titel 🙂 Volgens mij had Oscar deze zomer een T-shirt van Fred and ginger met die surfers op, dus die stof, super! Leuke twinning 🙂

 • Wikkelgatjes 10 april 2017 at 19:37

  Maar ja zeg, das idd de ideale stof voor t-shirts. Had ik er eigenlijk nooit in gezien… En het staat je mannen fantastisch!

 • An Van Dessel 11 april 2017 at 00:19

  Ik had ook een instant crush met die stof. Al toen ik ze bij de leverancier zag. Hier ligt dus nog een voorraadje te wachten.

 • Catherine - MamC 11 april 2017 at 08:23

  Cool dudes!!

 • Jo Chapeau 11 april 2017 at 11:57

  Schitterend !

 • Deborah (mon p'tit coeur) 11 april 2017 at 21:00

  Picture perfect! <3. 🙂

 • Rineke 12 april 2017 at 10:31

  Prachtig, die shirts in dat stofje! Prachtig, die foto’s van vader en zoon! En dat gele broekje matcht super ♡

 • Marjolein @ flaflinko 13 april 2017 at 13:59

  Ik vind ze prachtig! Heel erg geslaagd. ‘t Is niet eenvoudig om iets te vinden dat niet te kinderachtig is voor twinnen met de papa. Deze is echt gewéldig!

 • Sharon 19 april 2017 at 22:11

  Ze zijn zo cute die Billies én je mannenpics! Fan van dit eenvoudige, maar heel erg mooie resultaat!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×