Twinning is winning: Billie van Zonen 09!

Dat ik regelmatig passeer in de stoffenwinkel, dat zal u niet verbazen. Het zal u allicht nog minder verbazen als ik vertel dat ik soms…

by 

billie zonen 09 twinning papa en zoon (7 van 7)Dat ik regelmatig passeer in de stoffenwinkel, dat zal u niet verbazen. Het zal u allicht nog minder verbazen als ik vertel dat ik soms echt een in instant crush krijg wanneer ik een bepaalde stof zie. Die crush wordt er alleen maar beter op wanneer ik ook nog eens dadelijk een project voor ogen heb. In dit geval was ik dus én verliefd op de stof én wist ik meteen: dit wordt een Billie – twinning – project voor papa en zoon. Had ik wel even geluk, want ik ging lopen met de allerlaatste meter en een half op de rol. billie zonen 09 twinning papa en zoon (7 van 7) billie zonen 09 twinning papa en zoon (7 van 7) billie zonen 09 twinning papa en zoon (7 van 7)

Easy sewing dus.

Ik koos, denk ik, voor de allereenvoudigste Billie die er is. Eentje met een gewone mouw, waarbij alle onderkanten gewoon afgewerkt worden met een tweelingnaald. Tegenwoordig probeer ik dat ding toch wat meer boven te halen, want eigenlijk heb ik daar een hout-liefde-verhouding mee. ’t Is te zeggen, eerder haat dan liefde. Waarom? Geen idee eigenlijk. ’t Is niet dat ik veel problemen ervaar tijdens het stikken met een tweelingnaald. Vaak vind ik al die stiksels gewoon niet mooi, maar bij een t-shirt stoort het me niet. Integendeel, het hoort er daar een beetje bij.

Mij voorlopig een raadsel hoe ik ooit nog wijs zal raken uit ingewikkelde patronen, haha.

Welke maat ik maakte, daar heb ik alweer geen idee meer van. De zwangerschapsdementie is hier nogal extreem en deze Billie’s naaide ik alweer enkele weken terug. Wat ik wel nog weet is dat ik nergens aanpassingen gemaakt heb. Easy sewing dus. Laat dat nu hetgeen zijn waar ik tegenwoordig zo van houd. Al is het maar door tijdsgebrek en niet meer kunnen nadenken. Mij voorlopig een raadsel hoe ik ooit nog wijs zal raken uit ingewikkelde patronen, haha.
billie zonen 09 twinning papa en zoon (7 van 7) billie zonen 09 twinning papa en zoon (7 van 7) billie zonen 09 twinning papa en zoon (7 van 7)

U begrijpt allicht waarom ik deze Billie’s pas nu toon? De perfecte zomerse stof kon enkel en alleen gefotografeerd worden in een perfect zomers weertje. En zeg nu zelf, gisteren was het eerder zomer dan lente! In onze tuin was het in de zon een graad of 27, echt heerlijk! Dat ik naast de instant crush voor de stof en het patroon, ook ene voel bij het bekijken van deze foto’s, ook dat begrijpt u allicht? Manlief en kleine man in de meest perfecte zomerse stof van 2017, I just love it!

Stof: Surfers bij De Stoffenkamer (maar uitverkocht dus)
Patroon: Billie – Zonen 09

10 comments

  1. Keigrappig, ik poste net ook een artikel met bijna dezelfde titel 🙂 Volgens mij had Oscar deze zomer een T-shirt van Fred and ginger met die surfers op, dus die stof, super! Leuke twinning 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.