Wanderlust!

If you look like your passport photo,
you probably need the trip!

Never not traveling

west-vlaanderen

Herfstvakantie in West-Vlaanderen

2020 was veel en op reisvlak allerminst makkelijk. Maar daar waar we in andere jaren steeds de landsgrenzen oversteken, gingen we in 2020 veel vaker op zoek naar leuke en mooie plekjes in ons eigen landje. Zo trokken we tijdens de herfstvakantie naar Jabbeke. Met mijn West-Vlaamse roots was deze plaats me niet vreemd. Maar het was nooit eerder in mij opgekomen om hier op zoek te gaan naar een vakantieverblijf. Jabbeke blijkt echter een fantastische, centrale locatie te zijn, van waaruit je het vele moois dat West-Vlaanderen te bieden heeft kan ontdekken.

9 reisboeken die je moet hebben in 2021

9 reisboeken die je moet hebben in 2021

Wanneer reizen moeilijker wordt, je vrijheid beperkt is maar je reishart niet getemd raakt… dan zijn er gelukkig nog altijd boeken. Boeken die je meenemen op de spannendste avonturen, die je laten dromen en je hoop geven voor de toekomst. Misschien heb je last minute nog een cadeautje nodig of wil jij 2021 goed starten? Dan zijn deze 9 reisboeken sowieso een goed idee…

new york city trip 9 x doen in New York

Samenvatting van 10 dagen New York in 9 must do’s!

Begin dit jaar trok ik voor 10 dagen richting New York, de stad die nooit slaapt. Het moest helpen mezelf terug te vinden na een pittig persoonlijk jaar. Met ziekte als grootste boosdoener, werd het hoogtijd om mijn reismicrobe en mezelf terug te vinden. En dus trok ik zonder gezin richting New York. Tijdens het schrijven van deze blog lijkt het trouwens alsof het over een ander tijdperk gaat, dat van voor Corona.

Wherever you go,

go with all your heart!